Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 15. rész: A Jedi gyilkos

2012.01.28. 14:34 | argu fisto | 23 komment

Itt a legújabb részem. Jó olvasást!

 

                                Clone Wars Saját 2. évad

                                                 15.rész

                                           A Jedi gyilkos

 

Támadások! Grievous tábornok, és droidcsapata megtámadott egy Köztársasági segély konvojt. A Jedik azonnal segítséget küldenek a helyszínre, ami a peremvidék egyik kietlen bolygójánál van.

 

 

 

                                   A segítség megérkezése

 

 

Három venator cirkáló, és kettő kísérő hajó lép ki a hiperűrből. Előttük egy óriási csata folyik. A középső venator hajón Adi Galli és Wolffe parancsnok tartózkodik. Gallia elmondja, hogy azonnal menjenek ki a vadászok és támadják meg a fregattokat. A cirkálók a vezérhajóra lőjenek. Wolffe bólint, majd elmegy. Gallia tovább nézi a csatát. A hangárban közben a klónpilóták sorra ülnek be a gépekbe. Az első gép beindítja a hajtóművét, majd elindul. A többi egyenként utána. De az ellenség is reagál. Ahogy a Köztársasági ARC-vadászgépek elhagyják a hangárt, azonnal keselyűk támadják meg őket. Rögtön ki is lőnek egy Arc-vadászgépet, majd egy másikat. A csoport vezetője közben kilő három keselyűt. A vadászok szorosan együtt mennek tovább. A venatorok közben célba veszik a vezérhajót, majd tüzelnek. A vezérhajó belsejében a droidok föl le szaladgálnak. Groevous tábornok a hídon éppen Dookuval beszél hologramon. Elmondja Dooku, hogy ez most egy nagyon fontos küldetés, hogy a konvojt megsemmisítsék. Groevous erre azt mondja, hogy minden a tervek szerint halad. A Köztársaság erősítést hozott, de ez nem állítja meg őket. Dooku bólint, majd megszakad a kapcsolat. Grievous kiadja a tűzparancsot. A vezérhajó célba veszi a venatorokat. Közben a konvoj folyamatosan halad előre a hiperűrfolyosó felé. De a fregattok tüzelik. Hirtelen kettő jármű a konvojban felrobban. Közben a konvoj első járműve belép a hiperűrbe. Grievous ennek nagyon nem örül ezért kiküld egy olyan osztagot amiben a droidok feltörhetik a konvoj járműveit. A droidok jetpackokkal azonnal rászállnak egy kisebb hajóra, és lángszóróval lyukat vágnak bele, majd bemennek. A benne lévő klónokat megölik, majd egy bombát helyeznek bele. Elhagyják a hajót, ami ezután felrobban. Adi Galli elhatározza, hogy át megy az ellenséges hajóra. Szól Wolffenak, hogy készítse fel a legjobb katonáit, mert átmennek. Wolffe bólint, majd oda megy pár katonához. Snickers és Boost azonnal oda is mennek a Jedihez, majd Wolffe is megérkezik még 10 katonával. Beszállnak egy kisebb hajóba ami a hangárban van. A hajót beindítják, majd elhagyják a cirkálót.

 

 

 

                                         Az ellenséges hajón

 

 

A kis hajó szépen halad a vezérhajó felé. Galli a hangárban akar leszállni. Úgy is tesznek. A hajó leszáll a hangárba, majd a klónok azonnal elkezdik lőni a droidokat. Gallia isa levág néhány droidot, majd egy folyosóra indulnak. Ott legyőzik a droidokat, majd tovább mennek.

Közben az űrben a vadászok lövik a fregattokat. Az egyik fregatt végül fel is robban. A droidok meg sorra teszik tönkre a konvojt. Eddig összesen 3 hajó hagyta el a konvojból a rendszert az 50-ből. De a droidok továbbra is teszik őket tönkre. Grievous közben meghallja, hogy Gallia a hajón van. Azonnal el is indul megkeresni. Wolffe és csapata közben egy csapat droidba akadnak és elidőznek ott, mire tovább tudnak menni. Galli egyedül ment tovább a reaktorhoz, amit fel akar robbantani. Grievous pedig keresi a Jedit. Az űrben egyelőre a Szepik állnak jobban. Kilődtek egy venator cirkálót, a másik kettő lángokban, és kilőtték a vadászokat is. De kettő vadász még megmaradt, amik aprítják azokat a droidokat, amik a konvojt támadják.

 

 

                                                         Halál

 

Galli eljut a reaktorhoz. Előveszi a bombákat és ráhelyezi a reaktorra, de ekkor megérkezik Grievous. Galli fénykardját bekapcsolja, majd elmondja, hogy a hajó nem sokára felrobban, és a tábornok terve megsemmisül. Grievous erre csak felnevet, és ő is aktiválja a kardjait, majd rátámad a Jedire. Gallia hősiesen védekezik, de Grievous túl erős számára. Az erővel viszont a Jedi arréb tudja lökni a kiborgot. Grievous erre felmorog, majd ugrik egyet és Galliára csap. De a Jedi védi ezt a támadást is. Wolfe és csapata közben még több bombát helyeznek el. Utána elindulnak a hangár felé. Galli és Grievous a hídig harcoltak, végül pedig belépnek a hídra. Grievous közben megszólal: -Maga egy idióta, hogy egyedül ide mert jönni! Gallia erre csak annyit mond, hogy a győzelemért mindent megtesz, de Grievous túl gyenge ahhoz, hogy őt legyőzze. Grievous erre nagyon dühös lesz. Megfog egy kisebb dobozt és oda dobja Galliához.

  • Maga már halott!- kiálltja Grievous, majd mind a négy kardjával rátámad. Galli védi a támadást, de Grievous arcba rúgja, és Gallia a vezérlő pultra esik. Abba beleszúrja a kardját. A hajó orra hirtelen elindul lefelé, egy hold felé. Groevous elseik, és oda csúszok Galliához. Most is harcolnak. De Galliának a kardja kiesik a kezéből, és elgurul. Grievous erre megfogja a nőt a nyakánál, majd a falhoz dobja. Utána oda rohan hozzá, és újra eldobja. Gallia már alig van eszméleténél. Grievous oda lép hozzá. Elmondja, hogy dicső halált hal most. Galli csak lassan lélegez, de egy szót sem szól erre. Grievous ekkor az egyik kardját a magasba emeli, pont Gallia fölé. A nő hirtelen meglátja kardját, és gyorsan magához húzza az erővel. Grievous lesújtja a kardot, de Gallia utolsó erejével, még a kardjával hárítja ezt is. De Grievous végül ketté vágja a kardot. Galli felnéz Grievousre. Homályosan látja már, hogy mi is történik. Grievous ekkor hirtelen szíven szúrja a Jedit. Gallia szeme körül minden elsötétül egy pillantásra. Grievous felnevet, majd közli Dookuval, hogy mi történt. A gróf megörül ennek. Wolffe és társai közben elérik a hangárt.. Ott viszont rengeteg droid van. Rögtön tüzelni is kezdenek, közben haladnak a hajó felé. Snicker egy gránátot dob a droidok közé. Az felrobban, és egy csomó droidnak vége. Boost is ott van. Fut a hajó felé, és csak lő. Az egyik droid azonban eltalálja a katona lábát. Boost elesik. Snicker észre veszi, és a barátja segítségére siet. De a droidok sajnos hamarabb oda érnek. Boost felnéz, de már csak a sötétséget látja. Snicker fel kiállt: Ne! A droidok őt is lövik, de végül Wolffe végez velük. Snicker oda fut halott barátjához. Wolffe és társai közben felszállnak a hajóra. A kapitány oda kiállt Snickernek, hogy jöjjön azonnal a hajóra, mert ez a nagy gépezett másodperceken belül felrobban. Snicker nem akarja ott hagyni barátját, tesvérét, de végül kénytelen a parancsot teljesíteni. A kis jármű elhagyja a cirkálót.Grievous egy mentőkabinnal megszökik, még éppen időben, mert a cirkáló felrobban. Wolffek leszállnak a cirkálójuk hangárjában. Elmondják holovetítőn Windunak, Yodának és Plo Koonnak, hogy mi történt. A Jedik sajnálják a történteket. Wolffe elmondja kiküldött egy hajót, hogy keresse meg Galli testét, hogy eltemessék. Windu bólint, majd a kapcsolat megszakad. Snicker is nagyon szomorú, de legalább a csatát megnyerték. A konvoj fele épség elhagyta a rendszert. Wolffe oda megy Snickerhez. Elmondja, hogy tudja mit érez, hisz egy régi barátját ő is éppen egy hasonló csatában vesztette el. Majd hozzá teszi, hogy ennek a csatának nincs vége. Groevous valószínűleg arra a bolygóra ment ( közben egy sötét bolygóra mutat, ami mellettük van). Snicker megnyugszik, majd elmondja, hogy bosszút fog állni barátjáért, és hogy alig várja a következő ütközetet.

    Vége

     
  • Remélem tetszett! A betűkért, bocsi!
  • Értékelés: 98%
  •  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr753963486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.01.28. 15:07:07

nos egy nagyon jó olvasmány volt. Már azért haladsz az ilyen csatás részeknél :D Nem tudom, hogy mi a fontos a konvojjal??? De semmi baj. A csata jó volt, Gallia halála már akkor beugrott, amikor ő volt a cirkálón. ( a címéből keresgéltem jediket, de azért mégis ő jött be nekem :D ) A vége is jó lett. Boost halála is szomorú. De jó volt
97%

Bence1997 2012.01.28. 15:10:06

ja, és akkor a kövi részben fog obi, és grivi párbajozni. Érdekes folytatásnak nézünk elébe. Várom már ezt a ködöses bolygón lévő párbajt.

Bence1997 2012.01.28. 15:11:26

ja, és még valami. Olvasd el a 21. részemet. Már csak az évadzáró rész van hátra, amit nagyon jónak akarok megcsinálni.

argu fisto 2012.01.28. 15:20:48

@Bence1997: Köszi! Bejegyezlek! Igen a kövi rész már azon a bolygón lesz amire Wolffe mutat a végén. És Obi és Grivi ott fog párbajozni. De ott egy nagyon nagy csata lesz. És jó elolvasom a részeidet, csak mostanában kicsit kevés az időm.

argu fisto 2012.01.28. 15:22:47

A konvijjal az a fontos, mint az elején is említettem, hogy egy másik rendszerben vereséget szenvedtek a köztársaságiak, és oda megy a konvoj ( segélyszállítmány). De a Szepik megtudják ezt és azonnal megtámadják a konvojt. És a konvojnak az a szerepe, hogy eljusson a másik rendszerebe.

Bence1997 2012.01.28. 15:23:34

@argu fisto: ja, jó okés. Am most írom a 22. részt, és ebben jó sok szerepe lesz néhány jedinek. Am azért mondom, hogy olvasd el, mert szerepel benne egy jedi, akit imádsz. ( remélem tudod. :D ) Ja, és a 22. rész elején is ő lesz Plo -val.

argu fisto 2012.01.28. 15:23:55

Hát Galliát először nem akartam megölni, de végül, mivel más ötletem nem igen volt, ezért végül megöltem.

Bence1997 2012.01.28. 15:25:18

@argu fisto: ja. Lesütötted a poént :DDDDD

argu fisto 2012.01.28. 15:26:35

@Bence1997: Gondoltam, hogy ő hiszen ő kedvenc Jedim! Amúgy tuti, hogy kis rész lesz, mert amiket írtál róla azok alapján nagyon jól hangzik!

argu fisto 2012.01.28. 15:27:12

@argu fisto: Am írjál a csatához! Persze, ha van időd!

Bence1997 2012.01.28. 15:29:02

@argu fisto: rendben, csak most még nem tudok, mert amíg így kommentezek, addig írom az évadzárót, hogy minél előbb készen legyek vele, kirakhassam, és azután egy rövid 3. évados előzetest, amit már nagyon várom, hogy elolvassad, és aztán jöhet egy kis szünet, na és persze gondolkodás.

argu fisto 2012.01.28. 15:30:30

@Bence1997: OK! Már várom ezt a részt nagyon! Ja és a 3. évadod!

argu fisto 2012.01.28. 15:31:18

El is olvasom a 21. részt most!

Bence1997 2012.01.28. 15:32:36

@argu fisto: rendben. Kicsit hosszú, de a 22. részt is ilyen hosszúra akarom. De sztem ennyi komment elég is ehhez a részhez.

argu fisto 2012.01.28. 16:08:43

@Bence1997: Elolvastam! De ha készen vagy írj a csatához!

zilllosarkany 2012.01.29. 14:35:08

kiváló rész volt :D 99% az egy százalék azért, mert sztem ennél is lesz jobb részed :D am kijött az első részem, lécci olvasd el :D

argu fisto 2012.01.29. 14:38:38

@zilllosarkany: Örülök, hogy tetszett! Bejegyezlek! Majd a tiedet is elolvasom!

Bence1997 2012.02.03. 18:40:54

am argu. Holnap fel jönnél kb dél után egykor a blogra, mert kb olyankor ki jön egy bejegyzés. A ' THe clone wars történetek Híradó ' egy különkiadása lesz, amiben meg fogok ejteni egy-pár érdekes mondandót a 3. évadról, és lehet, hogy két jelenet jön majd ki.
Egyenlőre ennyi.

Bence1997 2012.02.04. 13:18:02

mikor jön az új rész? Kíváncsian várom.

Bence1997 2012.02.04. 18:39:09

@argu fisto: akkor nem baj. Már várom. És aztán a banes duót, majd az évadzáró 4 részt :D
süti beállítások módosítása