Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évadom 13. rész: Az első próbálkozás

2012.01.14. 16:42 | argu fisto | 6 komment

Itt a kövi rész! Jó olvasást!

 

                                     Saját Clone Wars 2. évad

                                                           13. rész

 

                                      Az első próbálkozás

 

 

          Börtönbe! A gonosz bűnözők, mint Bossk és Boba Fett a Corusanti

          börtönben foglyok. De ezt sokan nem nézik jó szemmel.

 

                                           Egy fontos feladat

 

Egy kis hajó halad a hiperűrben. A fedélzetén négy trandoshan tartózkodik. Az egyik oda lép egy holo asztalhoz és megnyom egy gombot. Megjelenik Hondo Ohnaka hologramja.

  • Parancsnok! Siessenek, nagyon fontos dologról akarok önökkel beszélni- mondja Hondo a trandoshannak.

  • Ne aggódjon, nem sokára ott leszünk- válaszolja sziszegő hangján a trandoshán, majd kikapcsolja a holoasztalt.

    Kis idő múlva a hajó kilép a hiperűrből. Látni lehet a Florumot. A hajó elindul a bolygó felé, majd leszáll a kalózok épületénél. Hondo már várja őket. A négy trandoshan kiszáll. Hondo üdvözli őket, majd bemennek az épületbe. Hondo a kocsmába vezeti a vendégeket, és kér a pincér droidtól négy erős italt. Hondo elmondja, hogy néhány jó barátja éppen börtönben van, őket kéne kiszabadítani. A trandoshan megkérdezi, hogy melyik börtönben vannak. A kalózfőnök elmondja, hogy a Corusantiban. A trandoshanok arcán a félelem jelei látszódnak. Hondo elmondja, hogy tudja, hogy nem lesz könnyű eljutni oda, de nem egyedül kell a munkát végezni. Felfogadott egy nagyon jó fejvadászt, aki már járt Corusanton, és már sikerült a börtönből kiszabadítania valakit. Hirtelen oda megy hozzájuk Cad Bane. Utána Hondo elmondja, hogy ő maga és a legjobb harcosai is velük mennének. A trandoshan megegyezik a kalózzal, majd utána vissza megy társasival a hajóra. Cad Bane elmondja Hondonak, hogy a trandoshanok jók lesznek elterelésre, hogy addig ő bejuthasson a börtönbe. Hondo bólint, majd elmennek.

 

                        Megérkezés Corusantra és bejutás a börtönbe

 

A hajó a trandoshanokkal, Cad Bannel, Hondoval és négy kalózzal elhagyja a Florumot. Kis idő múlva megérkeznek Corusantra. Leszállnak egy régi gyárépületnél a külvárosban. Hondo elmondja a tervet:

  • A terv a következő. Taxival elmegyünk a börtönhöz. A trandoshanok elterelik a katonák figyelmét, mi pedig addig, lyukat ütünk a börtön falába. Ha a trandoshanok végeztek bejönnek ők is, és együtt kiszabadítjuk a foglyokat. Majd gyorsan elszökünk.

A trandoshanok bólintanak, és előveszik a fegyvereiket. Cad Bane elmondja, hogy hamarosan megérkezik a taxi. Várnak egy kicsit, majd elindulnak a taxikkal a börtönhöz. A trandoshanok, pont a bejárat előtt állnak meg. Kiszállnak. A klónok oda mennek hozzájuk. Az egyik klón elmondja nekik, hogy itt nem állhatnak meg, mert ez magán terület. A trandoshan azt válaszolja, hogy van egy kis elintéznivalójuk itt. A klón azt mondja, hogy menjenek el. Ekkor az egyik trandoshan lelövi a klón. A többi klón is oda megy és elkezdi lőni a trandoshanokat. Azok néhány doboz mögé bújnak, és lőnek vissza. Az egyik trandoshan egy gránátot dob a klónok közé, amitől sok klón meghal. Az egyik klón egy minigumal lövi a trandoshanokat. Az egyiket sikeresen el is találja. De a trandoshan főnök, előugrik a dobozok mögül, és rávetődik a klónra. A fegyverét kitépi a kezéből, majd megfojtja. Közben Bane egy kis lángszóróval lyukat vés a börtön falába. Néhány klón azonban észreveszi őket. De a kalózok végeznek velük. Banenek sikerül a fal ledöntése, és így bejutnak. De oda bent rengeteg klón van. Bane lőni kezdi őket. A kalózok is segítenek neki. Közben a trandoshanok oda kint már majd nem az összes klónnal végeztek. Végül ők is sikeresen bejutnak. Hamarosan összefutnak társaikkal, és beállnak a harcba. Bane sikeresen eljut a celákig, amik egy hatalmas főközpontban vannak. Beszáll egy kis gépbe és elindul megkeresni a Bobáékat. De a klónok észreveszik őt, és üldözőbe veszik, közbe lőnek rá. A trandoshanok, is beszállnak egy gépbe, és ők is keresnek, közben lövik a klónokat. Meg is találják Bobát és Bosskot. Kiakarják nyitni a cella lézerajtaját, de ekkor klónok a járművüket eltalálják, így az lezuhan a trandoshanokkal együtt. A klónok a főnökükön kívül a többit kábítólövedékkel eltalálják. A főnök végül elmenekül. Hondo dühösen néz, majd szól Banek, hogy a trandoshanokkal mi történt. Bane is látja, de ekkor az ő gépével is ugyan ez történik. Őt is elkábítják. Hondo és kalózai elmenekülnek. A trandoshanokat és Banet is bezárják. Hondo később már a külvárosi gyárban van kalózaival, és a trandoshanok főnökével. Elmondja, hogy most már Banet is ki kell szabadítani, de hozzáteszi, hogy a fejvadásznak bizonyára lesznek tervei a szökésre.

 

                                                       Vége

Értékelés: 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr613545610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.01.14. 18:51:30

jó rész volt. Tetszik ez az akció. Jó, ez nagyon jónak fog hangzani. Am nekem is lesz egy jövendőbeli részem, ami hát nem szökéses de hasonló. Mivel ( Spoiler!!!! ) Palpatine ilyen testőröket rak a szenátusi őrök helyére. ( vörösköpenyeseket :D ) és palpi megmondja majd kreaternek, hogy tegyen egy kis próbát. Bűnözők fogják megostromolni a szenátust, de nem lesz nagy csata.
hopszi :D De majd jönni fog ez a rész. A 3. évadom 11. része. ( ezt azért elárulom. )

Bence1997 2012.01.14. 18:52:22

hopsz. Értékelés lemaradt.
Jó volt, tetszettek az akciók. :DDD
95%

argu fisto 2012.01.14. 19:01:08

@Bence1997: Mostanában kicsit szigorúan értékelsz, de nem baj! Bejegyezlek!

Bence1997 2012.01.14. 19:13:54

@argu fisto: hát vannak ilyen gyerekek/emberek, akik így értékelnek :D De most annyira nem voltam szigorú. De ha így nézed, akkor ezt vehetjük annak is. Csak az a baj, hogy mostanában ilyen izé van na........ ( na mind1 ) De azért annyira nemis vagyok szigorú! Akkor lettem volna, ha ezt egy 90-91 -re értékeltem volna.
:P

Bence1997 2012.01.14. 19:39:47

@argu fisto: ja, semmi. Azt csak unalomból írtam, mert hát igazából nem tudok semmit se csinálni. Lehet, hogy most elkezdem a 2. évadom 19. részét ( bizony-bizony ) írni :D
süti beállítások módosítása