Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 12. rész: Ventress nagy feladata

2012.01.08. 17:53 | argu fisto | 4 komment

Nem bírtam várni, jövő szombatig, ezért itt a kövi rész. Remélem ez jobb lett mint az előző!

 

 

                                         Saját 2. évad 12. rész

 

                                        Ventress nagy feladata

 

Dúl a háború! Míg a klónok és a droidok egymással küzdenek a csatamezőn, addig a parancsnokok, terveiket szövögetik. Assajj Ventress azt feladatot kapta Dooku gróftól, hogy törjön be a Jedi Templomba és lopjon el egy kódexet, amiben a Jedik titkaikat őrzik. Most Ventress egy teherhajón utazik Corusantra.

 

                                                 Bejutás

 

A teherhajó leszáll egy régebbi gyárnál. Ventress gyorsan kiszáll belőle. Van vele öt kommandó droid, kettő magna guard és egy zabrak harcos. Lopnak pár járművet, és elindulnak a Templomhoz. Hamar oda is érnek. Ventress körülnéz. Kezében ott van egy kis holo készülik, amely a templom belső terét mutatja, így a nő símán eltud jutni a kódexhez.Nem tudja, hogy hogyan is tudnának észrevétlenül bejutni. A zabrak azt javasolja, hogy ő és pár droid elterelik a Jedik figyelmét, míg Ventress a szellőző rendszeren keresztül bejut, majd ellopja a kódexet. A Sith belegyezik, majd kiszállnak. Ventress és a kommandó droidokból három vele megy a szellőzőn. A zabrak férfi, egyedül szépen lassan sétál a templom ajtaja felé. Két klón katona megy hozzá oda. Megkérdezik, hogy mit akar itt. Erre az megfojtja őket. Utána bemegy, a droidok pedig a bejáratnál elbújnak. A templomban rengeteg Jedi van jelen. Mace Windu éppen arra jár, mikor észreveszi az idegent. Megkérdezi, hogy ki ő és miért jött. A zabrak, csak annyit mond, hogy tárgyalni jött. Windu erre megkérdezi, hogy miről. A zabrak erre azt feleli, hogy szeretné, ha üzletet kötnének. Azt mondja, hogy van neki egy katonai iskolája, és hogy szívesen képezne ki Jedi tanoncokat. Windu meglepődve fogadja az idegen szavait. Elmondja, hogy ezt előbb meg kell beszélni a tanáccsal. A zabrak erre azt válaszolja, hogy erre nincs szükség. Utána Windu beljebb vezeti a zabrakot. Ventress a szellőzőben mászik, nyomában pedig a droidok. Hirtelen kiugrik a szellőzőből és egy hatalmas nagy tágas folyosón találja magát. A droidok is követik. Ventress pedig elindul a folyosón.

 

 

                                              Csata a kódexért

 

A zabrak férfi, és Windu leülnek az egyik teremben egy asztalhoz. Windu rákérdez, hogy hol található az az iskola. A zabrak azt mondja, hogy az Irodián. Windu erre azt feleli, hogy az Irodia nem Köztársasági terület. Erre a zabrak fel áll, fellöki az asztal, és dühösen azt mondja, hogy ha nem egyezik bele Windu, akkor most meghal. Windu aktiválja a kardját. A zabrak is majd rátámad Windura. Windu védi a csapásokat. Kimennek a teremből a templom fő termébe. Kiadi Mundi, Kit Fisto,és Plo Koon észreveszik, és azonnal oda futnak segíteni. De a zabrak nagyon erős. Mundit azonnal az erővel az egyik oszlophoz dobja, míg Fistot, elgáncsolja aki el esik, de gyorsan feláll. Plo megsebzi a zabrak vállát, de az nem foglalkozik vele, tovább harcol. Közben Ventress már közel jár a ahoz a teremhez, ahol a kódexet őrzik. Hirtelen azonban szembe találja magát Anakinnal és Ahsokával. Azok azonnal rátámadnak. Ventress futásnak ered, a Jedik pedig üldözésbe veszik. De a droidok megtámadják őket. Anakin és Ahsoka azonban gyorsan elbánnak velük, majd Ventress nyomába erednek. Ventress megérkezik ahhoz a teremhez ahol a kódex van. Anakin azonban oda ugrik elé. Megkérdezi, hogy mit keres itt. Ventress azt feleli, hogy dolga van, és hogy álljon Anakin félre az útjából. Anakin megrázza a fejét, majd rátámad Ventressre. A sith védi a támadást, és Anakint arcba rúgja, aki ettől elesik. Ventress elkezd futni a kódex felé. Ahsoka ott van a nyomában. Ventress oda ér a kódxhez. De meglepődik, mivel három kódex is van. Gyorsan elveszi a középsőt, majd ellöki Ahsokát, és menekül. Anakin megpróbálja megállítani, de Ventress átugorja Anakint, majd az erővel ellöki. Ahsoka azonban üldözi. A zabrak férfi Plot is a földre kényszeríti, majd jelet ad a droidoknak. Azok rátámadnak a Jedikre. Fisto azonnal leszúrja az egyik kommandó droidot. Mundi pedig leáll harcolni a magna guardokkal. Windu hasba vágja a zabrakot, aki a földre esik. Windu a kardját a fejéhez teszi, majd mondja, hogy vége van. Plo, Fisto és Mundi végeznek a droidokkal. A zabrak kénytelen megadni magát. Ekkor hirtelen Ventress fut át a termen, Ahsoka pedig üldözi. Ventress gyorsan a hangárba megy. Lop egy hajót, majd elrepül. Ahsoka dühös, hogy nem bírta elkapni Ventresst. Anakin viszont megnyugtatja, hogy nem kell aggódnia. Windu azonnal kirendeli a parancsot, hogy Anakin kövesse Ventresst. Anakin bólint, majd elmegy.

 

                                                   A Serenora érve

 

Ventress leszáll a Serenora Dooku palotája mellé. A gróf már ott áll a kifutón. Ventress oda adja a kódexet. Dooku kinyitja, de kiderül, hogy Ventress rossz kódexet hozott el. Dooku jelenti Sidiusnak a történteket. Sidius azt mondja, hogy talán hasznát tudják majd venni a kódexnek. Dooku ezután elmondja Ventressnek, hogy azonnal el kell indulni, mert egy ürcsatát meg kell nyerni. Ventress bólint, majd elindul.

 

                                                        Vége

Értékelés: 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr603529142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.01.09. 18:27:22

Áááááá, és akkor ez után van a nightsisters? Hmmm.... érdekes kis rész volt. Fura ez a zabrak. Ventress akciója kicsit furcsa volt, és ez az egész sztori is, de azért izgalmas is volt. 94% -t adok rá.

hevdanaa 2012.01.12. 14:32:45

Furcsa, hogy még 4 jedi sem tud végezni el egy zabrakkal. De szupi volt: 95%

argu fisto 2012.01.13. 13:50:03

@hevdanaa: Örülök, hogy újra itt vagy és értékelsz. Hát az igaz nem írtam le, de ez a zabrak is egy elég erős Sith.
Bejegyezlek!
süti beállítások módosítása