Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 11. rész : A Sith harcos

2012.01.08. 08:28 | argu fisto | 2 komment

Egy nap csúszással, de itt van az új rész. Jó olvasást!

 

                                  Saját Clone Wars 2. évad

                                          11.rész

 

                                         A Sith harcos

 

      Feladatok! Dooku azt a feladatot kapta mesterétől, Darth Sidiustól,

      hogy tanítványát Assajj Ventresst küldje próbára, majd tanítsa meg

      neki az erő legsötétebb oldalát. Miután Ventress felrobbantott egy

       klónbázist, vissza megy Dookuhoz a Serenoora.

 

                                             Új ismeretek

 

Ventress solárhajója megérkezik a Serenoo bolygóhoz, majd leszáll Dooku palotájának leszállójára. A gróf és néhány zabrak várja. Ventress kiszáll és jelenti mesterének, hogy a feladatot sikeresen teljesítette. Dooku elmosolyodik, majd elindul a palota felé. Elmondja Ventressnek, hogy ez még csak egy könnyű feladat volt. Most most egy sokkal nehezebb feladatot fog kapni, de előbb megtanítja neki az erő legsötétebb titkait. Miután bemennek a palotába Dooku hirtelen megáll. Ventress megkérdezi, hogy mi a baj, majd a gróf villámokkal szórja meg Ventresst. A nő a próbálja leküzdeni a nagy erejű támadást, majd sikeresen fel áll és ellöki a grófot. Dooku megdicséri tanítványát, majd egy sötét terembe mennek. Dooku ott hagyja Ventresst, akit füst vesz körül. Hirtelen felvillan előtte valaki. Ventress hallott már róla, de nem meri megszólítani. Darth Bane az, aki viszont egyik kezét a nő felé nyújtja, majd hirtelen eltűnik. Utána Darth Plaguies képe jelenik meg. Ventresst felsikít. Valami bántja. A sötét erők kínozzák. Ventress előtt újra megjelenik Bane.

  • Szívd magadba a sötétséget!-mondja Bane szelleme, majd eltűnik. Ventress tovább erőlködik. Felsikít, majd összerogy.

 

                                                      Harc


 

 

Ventress tovább harcol. Az egyik zabrakot arcon rúgja, majd az erő segítségével, ellöki. A másik zabrak eközben rátámad, de a nő ezt is kivédi, majd vele is azt csinálja mint a másikkal. Ezután elkezdi őket fojtogatni. Az egyik sikeresen legyőzi a fojtást, de a másik meghal. Ventress rátámad és végül levágja a zabrak fejét. Utána pedig elindul a kifutóra. Ott már Dooku várja. Ventress rá is rátámad, de a gróf levédi a támadást. Utána villámokkal rázza. Ventress azonban kegyőzik őket, és Dookut is megakarja fojtani. De végül elengedi. Dooku oda megy hozzá.

  • Most már igazán erős vagy, ezért egy olyan feladatot kapsz, amit csak a legjobbak kapnak- mondja a gróf- menj el Corusantra és törj be a Jedi Templomba, és lopd el azt a kódexet, amiben a Jedik titkai vannak.

  • Igenis mester!- válaszolja Ventress.

  • Kommandó droidok segíteni fogják a munkádat, de ha kell oda küldök egy másik Sithet is- közli Dooku.

  • Elbírok velük egyedül is- válaszolja Ventress.

  • Jó!- mondja Dooku, majd vissza mennek a palotába.

    A pontok valójában - ezt a jelet helyetesítik, mert egyszerűen, valahogy ezt rakta ki és nem bírom beállítani. Valószínűleg az lehet a hiba, hogy az új program amit használok, így jegyezte meg. Várom az értékelést!
  • Értékelés: 94%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr563527941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.01.08. 10:59:01

hát érdekes kis rész volt. Egy icipicit rövidnek képzeltem. De attól függetlenül jó volt. Am ezt a bane -s, meg Plaguies -os dolog nem kav12 3. évadjának 3. részéből van? Vagy csak kitaláltad???
Ja és a részre adok 94% -t.

argu fisto 2012.01.08. 16:42:35

@Bence1997: Hát igen egy kicsit tényleg rövidre sikerült, de a következő már hosszabb lett. A Sithes dolgot én találtam ki! Bejegyezlek!
süti beállítások módosítása