Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Ötös története 2. rész: Kaminoi kiképzés ( 2 rész)

2011.11.19. 15:12 | argu fisto | 1 komment

                                                             Ötös története

 

                                                    Kaminoi kiképzés ( 2. rész)

 

Ötös reggel arra ébredt, hogy társai hangosan beszélnek. Arról volt szó, hogy ma már a következő pályára léphetnek. Ötös is gyorsan felvette a páncélt, majd oda ment hozzájuk. Ekkor hirtelen megjelent Ron őrmester. Eléggé szomorú arcot vágott, aminek Ötös nem örült.

-          Fiúk, sajnálom! Mivel egyre kevesebb a klón a harcmezőn, ezért muszáj lesz kihagynotok ezt a kiképzést, és a vizsgát letenni. Elvileg mindent megtanultatok a harcról és a fegyverek használatáról. Mostantól Bric fejvadász fog benneteket vezetni. Még egyszer, sajnálom!

-          Remek egy fejvadász!- mondta Visszhang.

-          De legalább hamarabb katonákká válunk- mondta erre CT-782. Ekkor megjelent egy fejvadász. Nem volt valami túl rokonszenves Ötösnek, de úgy tűnt a többiek sem voltak tőle elájulva. A fejvadász megnézte mind az öt klónt. Majd megszólalt:

-          Zöldfülűek! Nehéz dolguk lesz és ahogy elnézem túl felkészületlenek a feladatra.

-          Bric! Nem biztos, hogy olyan gyengék mint amilyennek hiszi őket- mondta egy másik fejvadász akit úgy hívtak El-Les.

-          Maga csak ne szóljon bele ebbe! Semmi esélyük!- mondta erre Bric. Ötösnek nem tetszett, hogy a fejvadász lebénázta őket. Így hát előrébb állt és oda szólt a fejvadásznak:

-          Uram! Mi nem vagyunk bénák, és be is fogjuk tudni bizonyítani!

-          Így van!- válaszolták rá társai.

-          Majd meglátjuk! Induljanak a pályára!- válaszolta nekik Bric, majd ő és El-Les is elmentek. Ötös felkészülten ment a fegyverekhez. Egy DC-15A puskát vett. CT-782 azonnal elvette a minigumot.

-          Ez az igazi!- mondta CT-782.

-          Nem a nagy fegyver teszi naggyá a katonát!- válaszolta Ötös.

   Ezután elindultak a pályára. A droidok támadni kezdték őket. A Dominó osztag igen csak szétszórt volt a mai napon. A céljuk az volt, hogy eljussanak a pálya túl oldalán lévő toronyhoz, majd a tornyon lévő ágyúkat kicselezve jussanak fel a tetejére. A katonák egymás mellett harcoltak. CT-783 előre ment és lőtte a droidokat. Egy droid ágyúval lőtte őket. Ötös azonban kilőtte, így már attól nem kellett tartaniuk. Ekkor a hangszóróból ez a feladat hangzott: Itt a vezér! Törjenek át az ellenség vonalán és foglalják el a tornyot!

Visszhang ezt rögtön közölte társaival. Droidcsali és Vagdalt pedig erre csak azt mondta, hogy maradjon csöndben és harcoljon. CT-782 pedig rájuk szólt, hogy maradjanak csöndbe és kövessék. Visszhang nem akarta követni, mert akkor megbontották volna az alakzatot. Ötös közben csak lőtte a droidokat. Vagdalt követte CT-782-öt, ám ekkor majd nem lelőtték. Szerencsére Ötös éppen jókor jött.

-          Köszi CT-275555!

-          Ötös a nevem, érted Ötös!- válaszolta erre Ötös, majd folytatta a harcot.

Visszhang oda ment hozzájuk.

-          A parancsot kéne teljesítenünk!- mondta mérgesen.

Nem te fogod megmondani, hogy mit csináljunk!- vágta rá Ötös. Utána tovább harcoltak és nyomultak előre. Erre Visszhang oda szólt nekik, hogy ne menjenek, de már későn, mert lelőtték. CT-782-öt is lelőtték. Ezután Ötös és Vagdalt kezdtek el veszekedni, hogy kettőjük közül ki menjen előre. De sajnos lelőtték őket. Ötös így elkábult pár percre. Egyedül Droidcsali mardt, de ő megadta magát. Shhak Ti Jedi mester ezután, kiadta a parancsot, hogy takarítsák fel a pályát. Bric gúnyoson megjegyezte, hogy a Dominó osztagot is takarítsák fel. 99 a takarító klón azonnal  indult. Ötösék ezek után vitatkozva hagyták el a pályát. Ezek után Ötös Vagdaltal beszélgetett. Közben CT-782 és Visszhang bunyózni kezdtek, de Bric leállította őket.

-          Elég legyen! Ha a droidom ellen is úgy harcolnának, mint most egymásellen, akkor talán lehetne esélyük a pályán- mondta a fejvadász. A Visszhang bocsánatot kért, de CT-782 nem.

-          Talán nem fejvadászoknak kéne tanítania minket!- mondta CT-782.

-          A Jediknek nincs idejük tanítaniuk magukat! Nekem azt mondták, hogy ez az osztg egy nagyon jó osztag, de úgy tűnik hatalmasat tévedtek. Szedjék össze magukat! Ezek után a klónok lefeküdtek aludni.

 

Másnap reggel ARC katonák érkeztek. Látni akarták a vizsgát. A Dominó és a Bravó osztag már a hangárban sorakozott. Először a Bravó osztag lépett pályára. Ötös és barátai nézték őket. Kicsit el voltak maguktól szállva. A bravó osztag végül teljesítette a küldetést. Átmentek a vizsgán. Most a Dominósokon volt a sor. A katonák fölálltak a pályára és elindult a vizsga. El is indultak nagyon jól, de már megint fegyelmezetlenek voltak. Ötös próbálta tartani a tempót, és csak lőtte a droidokat. Új parancsot adott nekik Colt parancsnok aki vizsgáztatta őket. Droidcsalit rögtön lelőtték. Vagdalt rögtön oda ment Droidcsalihoz.

-          Fiúk, Csali megsebesült!- mondta.

-          Hagyd már, gyerünk a toronyba! - válaszolta erre Ötös. Előre mentek a klónok, de leállították a programot. Colt parancsnok ment oda hozzájuk El-Lessel.

-          Megbontották az alakzatot, nem teljesítették a parancsot és a társukat is ott hagyták. Megszegték a legfontosabb szabály- mondta Colt.

-          Sajnálom Dominó osztag , de a vizsgát elbukták- mondta sajnálattal El-Les.

       A katonák szomorúan hagyták maguk mögött a pályát. Később Ötös és Visszhang jelentkezett Shaak Ti tábornoknál.

     - Tábornok, lenne egy kérésünk- mondta Visszhang.

     - A Dominó osztaggal, igaz?- kérdezte a Jedi.

     - Honnan tudta…?- kérdezte Ötös

     - Ő Jedi – vágta félbe Ötös mondatát Visszhang.

     - Nem kell Jedinek lenni, hogy tudjam mi jár a fejükben- mondta Shaak Ti.

     - Ha lehetne átszeretnénk kerülni egy másik szakaszba- mondta Visszhang a tábornoknak.

     - A bravóba, persze ha lehet- vágta rá Ötös.

     - Én Jedi vagyok, tartsanak össze- mondta Shaak Ti.

     - De mi összetartunk Ötössel- felelte Visszhang.

     - Az lehet, de a többiekkel nem- válaszolta a Jedi.- Megismételhetik a vizsgát, de ahhoz össze kell tartaniuk.

A két klón ezután elment. Más nap reggel nem találták CT-782-öt. Nem tudták, hogy hova lett, de azt igen, hogy ha nem kerül elő, akkor végleg megbuktak. Ám ekkor megjelent CTé782, aki arra kérte társait, szólítsák Nehéznek. A vizsga végül sikerült. Végre össze dolgoztak . El-Les ezután mind az öt katonának érmet adott. Ötös nagyon büszke volt. Tudta, hogy ettől a perctől fogva megváltozott az élete…

Hát ez volt a Clone Cadets, az elejében kis plusz. Igaz pát dolog kimaradt, de szerintem így is jó. Várom az értékelést!

Értékelés:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr703396249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2011.11.22. 15:11:12

Nem rossz a történet, amit Ötösről írsz, bár szerintem jobban ki lehetne fejteni a cselekményt, ha már nekiálltál. Így, a jelenlegi formában kicsit össze-vissza van minden, mert csak egy-egy mondatban említed meg, hogy mi történik. Kicsit hiányolom Ötöst is, elvégre a történet állítólag róla szól, mégsem ő van a középpontban, nem írod le, hogy ő mit gondol, hogyan éli meg azt, ami történik vele. Kicsit jobban ki kellene fejteni, nem elkapkodni. De ez csak az én véleményem, az ötlet ettől függetlenül jó :)
süti beállítások módosítása