Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Ötös története 1. rész: Kaminoi kiképzés ( 1. rész)

2011.11.19. 15:09 | argu fisto | 4 komment

                                                            Ötös története

                          

                                                   A Kaminoi kiképzés ( 1. rész)

 

Hosszú fárasztó edzés után tért nyugovóra egy katona. A mai nap kemény volt számára, mivel lőgyakorlaton és felkészítő kiképzésen volt. Ezek után már csak egy kiadós alvásra vágyott. Le is feküdt az ágyára, és hirtelen az alatta lévő ágyon lévő hozzá szólt:

-          Hé CT 275555, jó voltál ma.!

-          Köszi! Te se voltál piskóta!- válaszolta Ötös. Ezek után Ötös azonban elaludt.

 

Álmában arról álmodott, hogy a csatamezőn van, és sorra írtja a droidokat. Ám ez az álom hamar véget ért, mivel már reggel lett, és felébresztették. Ron őrmester volt az aki várta őket. Ötös gyorsan felvette a páncélját és oda ment a többiekhez. Ron ekkor megszólalt:

-          Katonák! A mai napon megismerkedhetnek egy kicsit közelebb a háborúval, ugyanis ki fognak menni a 1. gyakorlópályára. A cél az lesz, hogy éljék túl a droidok támadását. A pályán 10 percig lesznek. Tilos egymásra fegyvert emelni, és más fegyverek használata. Kizárólag azt az egy fegyvert használják amit én adok. Világos voltam?

-          Igen, uram- válaszolták a katonák egyszerre.

-          Akkor Dominó osztag utánam!- kiáltotta el magát Ron.

 

Ötös izgult. Kicsit félt is attól, hogy esetleg lelövik, de azért nagyon várta már, hiszen egész életében erre vágyott. Igaz ez még csak egy könnyű pálya volt, de számára már ez is nagydolog volt. Hamarosan meg is érkeztek a pályára. Ron beosztotta őket, hogy hova kell állniuk. Ötös a baloldalon állt.

-          Mindjárt előjönnek a droidok. Jó küzdelmet!- mondta Ron, majd elment az irányító helyre, hogy irányítsa a droidokat, és nézze a küzdelmet. Ötös csak nézte a csatateret. Vett egy utolsó levegőt, és kifújta. Hirtelen megszólalt egy kürtölő hang, és a droidok megjelentek. A klónok lőni kezdtek. Ötös azonnal lelőtte az egyiket. Mellette CT-21-0408 is lelőtt egy droidot. Ötös oda szólt neki:

-          Vigyázz jobbról! CT-21-0408 sikeresen arrébb ugrott is lelőtte a droidot.

-          Köszi, CT-275555!- köszönte meg CT-21-0408

-          Szólítsak Ötösnek!- válaszolja Ötös. Közben egyre több droid közeledik feléjük. Ötös próbálja őket lőni, de hiába lő egyszerűen túlerőben vannak. Utána oda szól társának.

-          Figyelj ide! Próbáljuk meg ezeket itt kilőni!

-          Rendben!- válaszolja CT-21-0408.

Egyszerre lőttek és így sorra hullottak a droidok. Közben az egyik társukat Vagdaltot eltalálták és a földre esett. Ötös látta társát, először oda akart hozzá menni, de tudta, hogy most a droidokat kell lőnie. Így is tett. Ötös hirtelen sok droid is támadni kezdte, és sajnos eltalálták a jobb vállát. Ötös nehezen bírta már a harcot. CT-21-0408 azonban éppen időben érkezett. Lelőtte a droidokat, és megmentette Ötöst.

-          Köszi CT-21-0408!- köszönte meg Ötös.

-          Szívesen barátom, de a nevem Visszhang!- válaszolt CT-21-0408.

Utána együtt támadták a droidokat. Egy másik társuk CT-782 is segített nekik. Ők hárman legyőzték a droidokat, de többi társuk sajnos elesett. Persze nem haltak meg, csak elkábították őket. Ron oda ment az állva maradt három katonához.

-          Szép munka uraim! Nagyon jól dolgoztak! Már mehetnek is a következő pályára, ahol már nehezebb dolguk lesz.

A három klón nagyon örült. Ötös büszke volt, hogy sikeresen túlélte a harcot, és hogy barátokra lelt. Ötös a nap végén arra gondolt, hogy már nemsokára ARC katona lehet. De aztán rájött, hogy az még igazán messze van…

Hát ez az első rész, ami a Clone Cadets előtt játszódik. Várom az értékelést!

Értékelés: 97%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr83396242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása