Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 10. rész: Ventress próbája

2011.10.04. 18:27 | argu fisto | 1 komment

                                    Saját Clone wars 2. évad 10. rész

          

                                                  Ventress próbája

 

Háború! A galaxysban dúl a háború a köztársaság és a szeparatisták között. Darth Sidius Dookut hívja, hogy valami fontosat beszéljen meg vele.

 

 

                                                      Az üzenet

 

Dooku a Serenon lévő palotájában az asztalánál ül. Hirtelen megjelenik Sidius hologramja. A gróf meghajol, majd kérdezi mesterét, hogy mit óhajt. Sidius arra panaszkodik, hogy Dooku bérgyilkosa Assajj Ventress nem végzi az utóbbi időben jól a munkáját, és hogy Dooku tanítsa még egy kicsit. Dooku bólint. Utána Sidius azt mondja, hogy ha Ventress végzett a gyakorlással, akkor támadja meg a Risi bolygón lévő köztársasági bázist. Dooku erre is bólint, majd eltűnik Sidius hologramja. Dooku értesíti Ventresst, hogy azonnal jöjjön oda hozzá. Kis idő múlva megjelenik a nő. Megkérdezi, hogy mi a probléma. Dooku azt válaszolja, hogy szeretné megnézni, hogy mit tud és, hogy milyen erős. Ventress azt válaszolja, hogy ő olyan erős mint tíz Jedi együtt véve, és akárkit meg tud ölni. Dooku ekkor kinyitja fénykardját, és rátámad tanítványára. Ventress védi a támadást, de Dooku kiveri a kardokat a kezéből. Dooku úgy gondolja, hogy kéne még gyakorolni. Ventress végül beleegyezik.

 

                                                   A gyakorlás

Dooku a palota udvarán várja Ventresst. Elmondja neki, hogy csak akkor lehet igazán jó harcos, ha koncentrál a feladatra, és ha nem hagyja az ellenségét futni hagyni. Dooku erre elkezd futni. Ventress az erővel visszarántja a Sithet. Dooku a földre esik. Ventress nem kegyelmez azonnal rátámad. Dooku persze nem engedi, hogy Ventress  legyőzze, ezért villámokkal rázza, majd lassan föl áll. Utána egy kis párbaj jön. Ezt szintén Dooku nyeri meg. De Ventress nem nyugszik bele a vereségbe, ha nem Dookut azonnal a földre nyomja. A gróf érzi, hogy most Ventress jobb helyzetben van. De hagyja, had győzze le. Ventress kiveri Dooku kezéből a kardot, majd a két kardját mestere nyakához tartja. Dooku megdícséri Ventresst, majd elmondja, hogy mi a következő feladata. Menjen el egy flottával a Risi bolygóra, és pusztítsa el a legújabb köztársasági bázist. Ventress azonnal el is indul. De Dooku figyelmezteti, hogy ezt mos semmi kép nem szúrhatja el. Ventress bólint, majd elmegy.

 

                                                Harc a bázison

 

A Risi köd mellett lévő Risi bolygó eléggé kicsi. Messziről szürke, színű felszíne, többnyire sziklás, kopár. A bolygón tilos a közlekedés, mivel sok vadállat lakja. Legutóbbi támadás során a szepiknek sikerült az előző bázist felrobbantani, de most a köztársaság sokkal erősebb bázist épített. A bolygó mellett hat fregatt jelenik meg. Csupán egy mentőkabin jön csak ki belőle, ami le is zuhan a bolygóra. A kabinból Ventress és tíz kommandó droid száll ki. Ventress és a droidok azonnal a bázishoz mennek. Följutnak a leszálló pályára, ahol megölik az őröket. Utána Ventress és öt droid a szellőzőnyíláson megy be, a másik öt pedig a kapun tör be. A klónok azonnal őket támadják meg, de Ventress így észrevétlenül jut be. Ekkor egy szeparatista szállító száll le a leszállón. Droidok száza özönlik ki belőle. A klónok sokan vannak, de a droidok túlerőben vannak. A klónok parancsnokat, Tik parancsnok és katonái azonnal támadásba lendülnek. A bázison egy Jedi is van. A roidiai fajba tartozik, és Gar a neve. Verntress közben már a reaktornál van. Az egyik klón értesíti Gart, hogy a reaktornál behatolókat észleltek. Gar azonnal oda megy. Tik közben a támadó droidokat próbálja vissza tartani a bejáratnál katonáival. Droidgránátokat dobnak, de csak pár droid esik össze. Az egyik katona egy minigummal pusztítja a droidokat. Egész sokat lelő, de utána őt is lelövik. Már csak Tik és öt klón maradt. Tik oda szól a szemben lévő oldalon lévő klónnak, hogy együtt támadjanak. Elindulnak előrébb. A legközelebb lévő droidokat lelövik. Tik egy gránátot dob a droidok közé. Azok szétesnek. Utána a következő hullám droidra koncentrál. Már csak ketten maradtak. Ventress elhelyezi a bombákat. Ekkor oda ér hozzá Gar. Ventress rögtön rátámad. Az látszik, hogy a sith sokkal erősebb. Végül Ventress levágja Gar fejét, majd egy zsákba rakja. Utána néhány klón támad rá, de azokat is megöli. Elindul az irányító szoba felé. Ott még sok klón van. De Ventress azokkal is végez. Tik és a másik katona hősiesen harcolnak. Ekkor eltalálják a katona vállat, majd a szívét, és összerogy. Tik lő még egyet amivel kettő droidot is lelő, de aztán ő is meghal. Ventress értesíti Dookut, hogy elfoglalták a bázist. Dooku azt válaszolja, hogy akkor robbantsák fel. Ventress és a droidok elhagyják a bázist, majd vissza mennek a fregattra. Ott Ventress megnyomja a gombot, és a bázis felrobban. Utána a hajók eltűnnek a hiperűrbe.

 

                                                            A Serenon

Ventress megérkezik a Serenonra. Oda megy Dookuhoz, aki már várja, és megmutja neki a halott Jedi fejét. Dooku örül ennek. Majd bemegy Ventressel a palotába.

 

                                                               Vége

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr253278331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása