Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Szerepjáték: Csata (5.rész) Nabooi csata

2011.09.12. 17:20 | argu fisto | 25 komment

Nabboi támadás! A szepik azt tervezik, hogy megtámadják a Naboot. A köztársaság viszont hajókat küld oda. Fox parancsnok pedig sikeresen megszökött fogvatartóitól, és most menekül!

                   ( A játék a hozzászólásoknál játszódik)

                                    Lezárva!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr723221192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.09.12. 18:21:53

A szepik megérkeznek. Több mint 1.000.000 hajóval. Megütközünk velük. A megsemmisítők hamarosan megsemmisítik a szepik felét.
A szepiket Grievous vezeti, aki most Dooku -tól kér segítséget.

argu fisto 2011.09.14. 17:42:11

Grievous egyre több hajóval támad, valamint egy új hajó is van a csatában. A hajó inkább hasonlít a cirkálóhoz, mint a fregatthoz, még is sokkal nagyobb és erősebb. Rengeteg ágyú van rajta, amik folyamatosan tüzelnek, valamint ionágyú, turbólézerágyú, fagyasztó, és gépágyúk. A hajón egy taktikai droid parancsol. A csata javában folyik a Naboo felett. A köztársaság erői fogynak. A szepik egyre többen vannak és nyerésre állnak az űrben. A blokádon pár hajó megsemmisül, ezért néhány droidszállító leszáll a bolygóra. Közben egy hatalmas űrállomást hoz tíz fregatt. Az űrállomás 100-szor nagyobb mint egy venator hajó. Akár honnan nézzük mindenhol ágyúk vannak rajta. A fedélzetén, amin csak egy kis ablak van, ami alig vehető észre és az állomás közepén egy kis tornyon van, Cad Bane tartózkodik. A fejvadász kiadja a fregattoknak a parancsot, hogy lőjék le az összes hajót, és, hogy a keselyűk menjenek ki. A keselyűk rakétákkal lövik a cirkálókat, amik ettől meggyengülnek, és a fregattok kilövik őket. 300 000 keselyű támad a cirkálókra. Újabb 10 droidszállító száll le. Valamint leszállnak a fregattok is. Az űrállomás is sorra lövi szét a venatorokat. Bane jelenti Dookunak az állást. A gróf örül, és megkéri Banet, hogy legyen óvatos. A fejvadász bólint. Közben újabb fregattok lépnek ki a hiperűrből. A köztársaság bajban van. Köz én azaz Fox malestaron vagyok. Beszélek a dugokkal, és próbálok egyességet kötni velük. Eleinte nem egyeznek meg velem, de végül igen. Segítenek nekünk. Ennek nagyon örülök. Utána elindulok egy kishajóval Corusantra. Közben Slick és társasi is megjönnek malestarra. Ők is beszélnek a dugokkal és ajánlatot tesznek nekik. Sajnos elfogadják az ajánlatot, ami az, hogy segítenek legyőzni a köztársaságot csrébe rengeteg pénzt kapnak. Én sajnos ezt nem tudom hisz úton vagyok corusantra. Mikor oda érik, azonnal a szenátusba megyek, hogy elmeséljem milyen infókat tudtam meg. Mivel fogságom alatt pár titok kiderült, legalábbis számomra. Ott beszélek pár szenátorral valamint Palpatinnal. Utána érkezik meg Yoda és Windu. Nekik is elmondom mit tudok. Ők is érdekesnek találják az infókat. Majd elmondják, hogy az osztagom a Naboonál van, mert ott bizony áll a bál. Én azt válaszolom, hogy azonnal oda megyek, de a Jedik és a szenátorok megakarják tudni az egész történetemet. Így sajnos nem tudok a csatába menni, de beszélek Jek hadnaggyal holovetítőn.

Bence1997 2011.09.14. 17:56:06

Egyre kevesebben vagyunk. Ez bizony kár, mivel a naboo nagyon fontos bolygó. Ekkor azonban érkezik a segítségünk. A mandalore -ról megjött az 500.000 cirkáló, és az az 500 megsemmisítő, amik elkezdik lőni azt az űrállomást. Grievous erre utasítja a fejvadászt, hogy támadja meg őket, ám a fejvadász leinti a kiborgot, és elmondja, hogy ezt az űrállomást nem lehet elpusztítani. Az ágyúk azért elkezdenek tüzelni, majd kiküldik a megmaradt keselyűket is.
Eközben nekem van egy tervem. El is kezdjük a tervemet végrehajtani. A tervem bonyolult, ám könnyen végrehajtható. Csak egy kicsit kevesebb fregatt lehetne. Ekkor néhány megsemmisítő elpusztít legalább 5.000 fregattot. Ennek én örülök, majd kiadom a parancsot: teljes lövés az űrállomásra. Persze csak 50.000 cirkáló lövi az űrállomást, a többi harcol. Néhány perc múlva Bane -nek megmondják a hírt, hogy az űrállomás lángol. Bane erre azt mondja, hogy majd megoldja később, majd kiadja a tűz parancsot.

Bence1997 2011.09.14. 18:11:39

Ekkor megint megjön a segítségünk. 1.000.000 cirkáló érkezik meg, amik hátbatámadják az ellenséget. Grievous erre megijed, de hamar lenyugszik, majd azt mondja, hogy fordítsák az új hajót a megérkezett flotta felé. Ekkor nagy csoda történik velünk. Elkezd az összes szeparatista fregatt égni. Grievous megkérdezi a droidokat, hogy mi a gond, mire a droidok egyike azt mondja, hogy van egy óriási köztársasági hajó, ami láthatatlan, és ami olyan elektronikus lökéseket küld a hajókra kilométereken kívül is, hogy az tönkreteszi a reaktorokat, illetve az összes olyan berendezést, amivel működik egy hajó. Grievous erre felordít, majd megkérdi Dooku -t, hogy mit csináljon, mivel nem lehet tudni, hogy ez a gépezet egyáltalán hol található. Mivel a droidok ezeket újságolták róla:
- Gömb alakú
- Hatalmas elektromos támadóeszközei vannak
- Vannak rajta ionágyúk, úgy összesen 4 db
- És ami a legeslegfontosabb: Nem lehet elpusztítani.
Dooku erre elgondolkodik, majd utasítja a tábornokot, hogy vigyázzon ezzel a hajóval. Grievous erre bólint, majd kiadja a parancsot a védekező állásra.
Ám hirtelen elkezd jobban égni minden egyes fregatt. Grievous ideges, mivel megtudja, hogy még egy van. Ám mire ezt kimondták, addigra már az egész szeparatista flotta ég. Csak az az új űrállomás ami nem ég, hanem már néhol robban is. Dooku azt mondja a fejvadásznak, hogy hozza a segítséget, ám inkább visszahívja, mivel ezt a láthatatlan hajót nehéz legyőzni. A fagyasztók ha lelőnék, akkor is hiába, mivel olyan erős a pajzsa, hogy csak na. Ekkor azonban hirtelen robbani kezd a hangár melletti folyosó. Az űrállomás megrázkódik. Bane felveszi a kalapját, majd mondja a grófnak, hogy lemegy a bolygóra segíteni a droidoknak. Dooku bólint, majd Bane elindul a bolygóra.
Eközben a megmaradt szeparatista fregattok visszavonulnak, majd mi elindulunk a bolygó felé. A kettő új monstrum hirtelen megjelenik a cirkálók előtt, majd lemegy a bolygóra. Kiderül ugyanis, hogy ennek van egy hangárja is. A hangárból 1.000.000 gunship ereszkedik le, majd kijön belölük összesen majdnem 5.000.000 klón. Előresietnek segíteni a lakosoknak.
Eközben a cirkálók segítséget kérnek, majd később megjön a segítség. Majdnem 1.000.000 cirkáló, illetve 1.000 megsemmisítő.
Én addig jelentek a szenátusnak, illetve a jedi tanácsnak. Kihírlik, hogy fox kiszabadult. Hála az égnek, mondom, majd bontom a kapcsolatot.

Bence1997 2011.09.14. 19:39:30

Eközben Geonozis felé megérkezik 10.000.000 köztársasági cirkáló, 10.000 megsemmisítő, illetve 10 db új hajó. Az új hajók hirtelen eltűnnek, majd a cirkálók a megsemmisítőkkel elkezdik ostromolni a bolygót.

argu fisto 2011.09.15. 16:42:25

@Bence1997: Előre mondom, hogy ez a csata most a Naboon játszódik, ezért más bolygó maradjon ki.

argu fisto 2011.09.15. 17:12:52

Újabb fregattok érkeznek, valamint 200 000 a malavolanchez hasonló hajó ionágyúkkal felszerelve. Támadnak. A a köztársasági blokád meggyengül, ugyanis egy csomó hajó felrobban ( kb.10 000). Rengeteg keselyű droid támad, valamint új vadászok amik gépágyúval, követőrakétával, és hiperhajtóművel is fel vannak szerelve. Az ARC- vadászok is támadnak, de ezek az új gépek nagyon erősek, ráadásul a pajzsukat kilőni is nagyon nehéz. A jármű alján található egy morzsányi lyuk, amibe ha sikeresen betalálnak, akkor a pajzs kilőve. De a gépek nagyon gyorsak így szinte képtelenség kilőni őket. A fregattok föl vannak szerelve érzékelőkkel amik még a láthatatlan hajót is érzékelik. Így sajnos azok is kezdenek lángolni ( már mint a láthatatlan hajók). A z űrbázist, pedig elvitték a csatatérről. Egyre több droidcsapat jut le a bolygóra. Szerencsére csak a mezőkre tudnak leszállni, viszont a gungan mocsarak veszélyben vannak. Úgy, hogy egy csapatot kéne küldeni oda. De nincs túl sok katona aki rendelkezésre áll, mivel, hogy a kapcsolat Kaminóval megszakadt, és a csatában is már mindenki be van osztva a helyére. Killi admirális és Anakin vezeti az akciót. Az admirális megparancsolja Jek hadnagynak, hogy ő vezesse a tíz katonából álló kis csapatot. Tudni kell, hogy a mocsaraknál már több ezer katona lehet, de önök csak ennyien vannak. Ez nagy feladat, de ha sikerül megcsinálni előléptetjük önöket. Fury őrmester pedig menjen a városba a 20 000 főből álló csapathoz. A városban tankok, és lépegetők is vannak. A várost minden erővel védeni kell.

argu fisto 2011.09.15. 17:19:10

Grievous közben megérkezik a megjavított űrállomással. Sokkal erősebb pajzsot kapott. Azonnal tüzelni kezdik a blokádot. Közben én még mindig mesélem Palpatinnak és Yodának a történetet. Mikor végzek vele, fontos jelentést hallok. Kaminóval megszakadt a kapcsolat. Ennek nem örülök. De ekkor Palpatine megbéz engem egy feladattal. A feladat a következő. Segélyszállítmányt kell eljuttatnom Corusant régi negyedébe az egyik szenátornak. Én válalom a feladatot. Két szenátusi katona jön velem. Mikor oda érek a címhez, nincs ott senki. A katonák is eltűntek. Ekkor valaki eltalál egy lövedékkel. Elájulok. A katonák csak a páncélomat találják a helyszínen és vérfoltot. Azonnal értesítik a rendőrséget.

Bence1997 2011.09.15. 18:54:18

Értettem a feladatot, majd elkezdjük tenni amit kell. Előreindulunk, majd lerakjuk a bombát arra a helyre, ahová nagyon muszáj. Majd robbantunk. A droidok fele megsemmisül, ám még így is többszörös túlerőben vannak. Elkezdjük lőni őket, mivel nagyon sokan vannak. Mi kevesen, de azért álljuk még a sarat.

Bence1997 2011.09.15. 18:59:58

Addig az űrben tovább romlik a köztársaság helyzete. Ekkor a szeparatista flotta háta mögött megjelenik 10.000 megsemmisítő, és 50 db új hajó. ( Mivel ezeket nem Kaminón gyártsák ) A megsemmisítők elkezdik tüzelni a szepik flottáját, addig az új hajók láthatatlanná lesznek, majd elkezdenek radioaktív jeleket bocsátani a fregattokra, illetve az űrállomásra is. ( ez olyan, hogy a műszerek bebolondulnak. ) Az egész szeparatista flotta megkergül. A megsemmisítők pedig így könnyebben tudják szétlőni a fregattokat. Addig a keselyűk rátámadnak a megsemmisítőkre. Ám azoknak olyan erős a lövésük, hogy nem lehet elkerülni a végzetet. A keselyűk fele megsemmisül. Grievous erre ideges lesz, majd kiadja a parancsot: Droidszállítókat a bolygóra. Ekkor az összes droidszállító elindul a bolygóra. Addig már a szepi flotta fele megsemmisült.

Bence1997 2011.09.15. 19:01:27

Később további 10.000 cirkáló, 10.000 megsemmisítő, illetve további 50 db új hajó érkezik, amik hátulról ugyancsak megtámadják a szeparatista flottát.
Addig mi sikeresen legyőztük a droidokat, majd elkezdtük a többi gungan városokat kimenteni. A gunganok segíteni fognak nekünk.

argu fisto 2011.09.16. 07:01:26

Közben a szepik újra megjönnek. 100 000 Malvolance, 20 000 fregatt, rengeteg új hajó.. Csak aztán hirtelen a hiperűrutakat a Naboohoz lezárják a szepik. Azaz se ki se be. A köztársaság nincs túl jó helyzetben. Az újabb szepi hajókból több 10 ezer szállító megy a bolygóra. A keselyűk szőnyegbombázásba kezdenek a bolygón. A várost is találatok érik, és jó néhány épület összeomlik. Közben már a városba is sikeresen bejutnak a droiok. Tankok, és rengeteg droid. A gunganak a víz alá menekülnek, de az Aqua droidok követik őket. 600 000 Aqua droid támad. A gunganak nem bírják a harcot. Sorra halnak meg. A mocsarakban is rengeteg droid tartózkodik. A városban bombák robbannak. A köztársaság már ott is rosszul áll. A városban egyre több ház omlik össze.

argu fisto 2011.09.16. 07:03:15

Közben téged Jek fölhív Palpatine kancellár. Azt mondja neked, hogy Fox meghalt egy gyilkossági kísérlet sorrán, és, hogy azonnal gyere Corusantra, mivel meg kell beszélni valamit.

argu fisto 2011.09.16. 07:10:31

Közben a mocsarakba földi ionágyúkat helyeznek el, egy óriási bázis mellé. Tudják, hogy jöttök. Ezért energia pajzsot raknak a a bázis körüli helyre. Tankok, és ágyúk is ott vannak, valamint haláldroidok, szuperdroidok, és rohamdroidok. A droidok összesen 70 000 vannak. 30 tank, 10 ágyú. Valamint a bázis falán is kisebb ágyúk vannak. Leszáll oda egy kisebb hajó. Abból 50 Magna Guard száll ki. Cad Bane már a bolygón van. Ő és egy kisebb kommandódroidos csapat a palotába mennek. Sikeresen bejutnak, majd megölik az arra járókat. A célpont Amidala szenátor. Megtalálják, majd Bane kábítólöveddékel meglövi. Erre a nő elájul. A kommandó droidok egy kis hajóval elviszik a szenátort a bolygóról. Bane is velük tart. A kis hajót kiengedik a rendszerből és elmenekül, ki tudja hová? Padme felszolgálója veszi észre, hogy mi is történt. Megnézi a biztonsági felvételen. Azt látja, hogy droidok támadták meg, Bane nem látszik a felvételen.

Bence1997 2011.09.16. 15:08:59

Értem az adást, ám nem tudunk menekülni. Ekkor körbevesznek minket a droidok, és egyesével szétlőnek minket. Engem hagynak utoljára, majd megjelenik Bane hologramja, és azt mondja, hogy fogjanak el.
Elfognak, majd elkábitanak.

forever alone 2011.09.16. 19:39:43

engem elküldtek hogy keresem meg fox ot

Bence1997 2011.09.22. 19:40:51

Felébredek. Sötét helyen vagyok. Ekkor egy droid jön oda hozzám, majd int egyet, mire egy magnaguard jelenik meg mellette a botjával. Megráz vele, mire én felüvöltök. Körbenézek, majd csak akkor tudom, hogy mi történt. Veszítettünk -e? Gondolkozom. Majd megjelenik Bane hologramja, és elkezd mondani a droidnak valamit, ám én nem értem, hogy mit. Ekkor levesznek a gépről, ám én megütöm a droidot, majd elfutok. Útközben megkaparintok 3 db gránátot, és kettő bombát, na meg a fegyveremet. Futok ahogyan csak tudok. Elbújok egy szellőzőben. Riadóznak.

argu fisto 2011.09.22. 19:49:27

A csapatod megsemmisült. Egy katona élte túl de elveszette az egyik karját. Felderítőket küldenek a keresésetekre. Megtudják, hogy téged elvittek a bolygóról. De azt senki sem tudja hová. A hiperűrutak továbbra is zárva. Közben téged észre vesz egy csapat rohamdroid ( 10 rohamdroid, és kettő halál). Egyre több droid közeledik feléd. Ahol vagy hemzsegnek a droidok. Cad Bane közben követi a Naboon a felderítő csapatot, és sajnos a felét megsemmisíti. A parancsnok és két katona azonban megmenekül, és mindent elmond Anakinnak, aki már a bolygón van. A várost továbbra is ostromolják a droidok.

argu fisto 2011.09.22. 19:50:30

@forever alone: De te is a Naboon vagy, és nem tudsz elmenni mert a hiperűrutakat lezárták a szepik. Téged a városba küldtek, de Palpatine hív téged segíteni.

Bence1997 2011.09.23. 16:16:05

Elkezdek menekülni. Eljutok egy pontig, majd kilesek. Üres a terep, így kijövök a szellőzőből. Körülnézek. Egyenlőre senki. Ekkor észreveszem, hogy egy holoasztal van középen. Majd hangokat hallok. Elbújok vissza a szellőzőbe. Majd utánna kinyitódik az ajtó, és bejön rajta három droid, egy taktikai droid, és egy szeparatista parancsnok. Odalépnek az asztalhoz, majd megjelenik az asztalon egy bolygó. A naboo. Hallgatózok. Elmondják a tervüket. A szepi parancsnok belekezd a mondatába, ám megjelenik Dooku hologramja is.
- Gróf úr! Megbeszéltünk egy időpontot a droidokkal. Ez a város. Itt van a déli oldal. Ezt fogjuk bevenni. Tankok kellenek, de nagyon sok.
- Ne féljen parancsnok - feleli dooku. - egy újabb hajó érkezik oda egy csomó tankkal.
A parancsnok bólint, majd látom, hogy dooku hologramja eltűnik. Aztán a parancsnok, és a droidok kimennek a teremből.

Bence1997 2011.09.23. 16:18:36

Eközben a naboo -n egyre nagyobb a feszültség. Ekkor a bolygón lévő droidok megzavarodnak. Kiderült ugyanis, hogy egy láthatatlan hajó még megmaradt, aki elsőnek érkezett, és most a bolygón van. A hajóból eközben egy csomó gunship megy a mocsarakba, illetve a városokba. Több 10.000 klón tartózkodik bennük.

argu fisto 2011.09.23. 18:42:57

Újabb szepi hajók érkeznek meg a Naboohoz. A hiperutakat, az eddiginél is jobban őrzik és tartják zárva. Senki sem juthat be és ki. A bolygóra közben újabb szállítók jutnak le. Keselyűk közben bombázzák a várost. Már vagy 100 ház összeomlott, és 30 000 klón halt meg, azon kívül 500 őr, 480 semleges ember, 7000 nabooi polgár. A droidok is fogynak, de sajnos az erősítés megérkezett. Egy kisebb hajó száll le a város melletti folyóparton. Egy titkos láthatatlan szepi bázis van ott. Egy új szepi tábornok megy be. Jelenti Dookunak, hogy az invázió jól halad és, hogy a bolygó fele már az övéké. Dooku ennek örül, de azért küld még a bolygóhoz 2000 fregattot. A tábornok belegyezik. A tábornok eléggé furán néz ki. Egy nagy csáp lóg ki a fejéből, és hatalmas karmai vannak. A szájában 50 db borotfa éles fog, amivel akár a klónok páncélját is át tudja rágni. Utána egy hatalmas tartályhoz megy pár droiddal. A tartályban kőnagyságú kis bogárszörnyek vannak, amik szájában méreg van, és akit megharapnak az meghal. A tábornok akit Tuntnak hívnak kiengedi a tartájból a az állatokat és a városfelé irányítja őket. Valamint rengeteg Anooba is érkezett amiket a mocsarakba és a városba irányítanak. A droidok közben támadják a várost északról, délről, nyugatról és keletről is. Sajnos a klónok beszorultak a városba. A bogarak a városba érnek. Elkezdik a pusztítást. Sajnos a levegőbe is juttatnak egy kis mérget. A klónok fogynak. A bolygó felett lévő új hajó célba veszi nagy nehezen a láthatalan hajó, és eltalálja ami a földre zuhan. A hajtóművet kilőtték, de a klónok és a hajó többi része rendben van. Egy klónt halt meg. Közben Bane egy távoli bolygón éppen kínozza Padmet. Te Jek az unanna nevű hold földalatti börtönében vagy. Lakatlan bolygó, csak húsevőnövények vannak, amik tudnak mozogni.

Bence1997 2011.09.23. 19:31:36

A klónok egyre fogynak. Sajnos már csak a város, és a fővárosok maradéka maradt meg. Eközben az űrben még megmaradt pár cirkáló, ám azok is lángolnak. A láthatatlan hajó felrobbanása előtt még kiküldött egy furcsa szerzeményt. Ez a kis hajó elindul a mocsarak felé. Amikor odaér, kinyílik az ajtaja, majd jackpack -es klónok jönnek ki belőlük. Amikor kiugrottak, megtámadják a droidokat. Amikor végeznek velük, visszaszállnak, majd a hajó továbbmegy. Elég fürge. A lövéseket kikerüli. A pilóta Anakintól parancsot kap: Állítsák meg a betolakodókat. A pilóta bólint, majd elindul a furcsa hajóval. A hajó hamarosan eléri a várost. Ottan megint kinyítódik az ajtó, és kijönnek a klónok. Csak három klón, de ez csak elterelés. Majd megfordul az ellenséggel szembe. Elkezdi lőni őket. A droidok fele megsemmisül. Eközben megjelennek a keselyűk is. A hajó elkezdi őket is lőni. A keselyűk megsemmisülnek, majd tovább aprítja a droidokat. Amikor már nagyon kevés droid van, akkor új célpontja van: Megtámadni a bázisokat. A hajó elindul, majd elkezdi lőni a bázisokat. A gunganok erre felszabadulnak, majd segítenek, és kiírtsák a város körül a droidokat.

argu fisto 2011.09.24. 19:29:12

A városban a bogarak elpusztítanak mindent. A tankok lövik az épületeket, a droidok a lakosokat. Anakin már a városban van, még hozzá a palota előtti fő téren. Egyedül ez a része a városnak az amit a szepik még nem foglaltak el. Ekkor a térhez 20 droitank érkezik, valamint roham, szuper, és halál droidok. Az egyik tankból kiszáll Tunt. Azt mondja Anakinnak és a klónoknak, hogy adják magukat meg mivel már úgyis vesztettek. Anakin azonban nem akarja megadni magát. Tunt erre elrendeli a tűzparancsot. Maga is harcol. Harapja át a klónok páncélját ezzel megölve őket. Némelyiket csak eldobja van akit karmaival szúr át. Már alig maradt klón. A téren belettek kerítve. A palotába droidok mennek. A klónok ( akik 12-en vannak és Anakin megadják magukat. Tunt azonnal elszállíttatja őket a bolygóról. Fury őrmester is köztük van. Egy hajóval elhagyják a bolygót és a szektort. Tunt utána jelenti Dookunak, hogy a város elfoglalva, már csak a gunganakat kell leigázni. Dooku azt mondja Tuntnak, hogy a gunganokat rabszolgáknak fogják használni. Tunt bólint, majd szól egy csomó felderítő droidnak, hogy nézzék át a bolygót. Az admirális közben aki még az egyetlen megmaradt cirkálóban van, megkér téged Jek és a megmaradt 30 katonát, hogy azonnal hagyják el a bolygót. Ti engedelmeskedtek. A szepik kiengednek titeket a szektórból és azonnal Corusantra mentek. Ott elkell mesélnetek mi is történt, valamint Foxról is beszélni kell.
süti beállítások módosítása