Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 9. rész: Az végső terv

2011.09.08. 12:09 | argu fisto | 2 komment

                                                Saját Clone Wars 2. évad 9. rész

 

                                                             A végső terv

 

Vizsla halott! A halálőrség gonosz vezérével Obi Wan Kenobi végre végzett. De Almec és a gonosz női tábornok utolsó tervüket végre akarják hajtani. A tervük megölni Satine hercegnőt és Obi Wan Kenobi Jedit.

 

                                                           A hadsereg

 

A nő és Almec Dooku gróffal beszélgetnek. Elmondják neki, hogy ez lesz az utolsó lehetőség arra, hogy Satine hercegnőt megöljék, és Mandalort elfoglalják. A nő azt is elmondja, hogy ő Obi Wannal is végezni akar. Dooku nem nagyon örül annak, hogy ilyen soká sikerül megölni Satinet. Almec azonnal mondja, hogy még soha nem volt akkora a seregük mint most. Kimegy a sátorból ( Dooku hologramjával a kezében), és előre mutat. Több mint 10 000 halálőrségi katona áll előtte parancsra készen. Dookunak ez már tetszik, de ragaszkodik hozzá, hogy a droidok is segítsenek. De Almec nem szeretné. Ő szerinte ők maguk is eltudnak bánni Satinnal és a Jedikkel. Majd kiadja a parancsot, hogy induljanak Mandalorra, és öljék meg Satine hercegnőt. A rengeteg katona egy droidszállító hajóval elindul Mandalorra.

 

                                                  A harc előkészületei

 

Obi Wan és Padme próbálnak lelket önteni Satineba. Megérkezik egy kém, és azonnal jelenti, hogy ellenséges jármű szállt le a várostól nem túl messze. Satine nagyon megrémül. Tudja, hogy az ellenség őt akarja megölni. Obi Wan értesíti Corusantot, hogy küldjenek klónokat. Majd utána összehívja a város összes katonáját. Elmondja nekik, hogy most mindent bele kell adni. Ha nem tudjuk őket legyőzni Mandalore sajnos elveszhet. Őrszemeket küld a város bejáratához. A városból sok férfi jelentkezik katonának, felcsernek, és őrszemnek egyaránt. Obi Wan örül ennek. Megkéri a fegyver tárost, hogy az összes bevethető fegyvert azonnal hozza ide. A palotát köztársasági ágyúk védik. Obi a város bejáratához 1000 katonát küld. Egy kicsit hátrébb szintén 1000-et. A házakból kimenekítik a nőket és a gyermekeket. A palota előtti téren a maradék katonák tartózkodnak. A klónok majd beszállnak a csatába ha megérkeztek. Az ágyúk egészen a város széléig képesek ellőni. Obi úgy gondolja, hogy készen állnak az ellenség fogadására. Anakin jelzi, hogy hamarosan megérkezik a flottával.

                                                  A végső csata

 

Az ellenség egyre közelebb ér a városhoz. Ott már várják őket a droidok. Tankok, és renget droid. A nő nem örül annak, hogy segítséget kapnak, de azért engedi a droidoknak, hogy segítsenek. Parancsra a tankok elkezdenek haladni a város felé. A várost egy fekete palyzs védi, már nagyon rég óta. Az egyik tankon egy hatalmas ágyú van. Célba veszi a pajzsot és lő. A pajzs hirtelen eltűnik. Satine és a város lakói megrémülnek. Obi sem örül ennek, de nem pánikol, tudja, hogy az ellenség mindjárt jön. A droidok bejutnak a városba. Az első sor katona máris támadja őket. A droidok sorozatban fogynak. Padme észre veszi a levegőben a Gunshipokat. A szállítók leszállnak a városban. A klónok csak úgy özönlenek ki belőlük és támadják a közeledő droidokat. Obi Wan előtt is leszáll egy gunship. Cody, Waxos, és Ököl száll ki belőle valamint még két katona. Cody jelenti, hogy a többi csapat előrébb szállt le, valamint küldtek felderítőket a Concordiára. Obi azt mondja Codynak, hogy a legfőbb feladat megvédeni a hercegnőt. A levegőből 50 jetpackos halálőrségi katona száll le. Obi és Cody valamint a klónok elkezdenek harcolni velük. Cody szól Ökölnek és Waxosnak, hogy

menjenek a palotába és védjék a hercegnőt. A két katona befut a palotába. Obi és Cody hamar végeznek a katonákkal, de tudják, hogy a java még csak most jön. Közben a droidok egyre jobban jutnak be a városba. Már az első sor védelmet meg is semmisítették. Újabb gunshipek szállnak le. Újabb klónok érkeznek. Egy klón minigummal egyszerre húsz droidot lelő, de aztán sajnos őt is lelövik. A tankok is bejutnak a városba. Szétlőnek egy csomó házat. A klónok hősiesen harcolnak, de sajnos a droidok túlerőben vannak. Még több gunship érkezik, sőt már AT-TE-at is hoznak. Most már egyre többen vannak a klónok is. Közben a nő és egy külön osztag bejut a palotába. Ők a tetőn keresztül jutottak be. A hercegnőt klónok, testőrök és a helyi rendőrség is őrzi. A kis osztag bejut abba a terembe ahol Satine van. Megpróbálják lelőni. Ököl és Waxos kezdenek először visszalőni. Lelőnek pár katonát. A nő vállon találja Satinet. Ököl értesíti Obit, hogy mi történik. A Jedi azonnal oda megy. Ököl és Waxos hősiesen harcolnak. Már egy csomó katonát lelőttek. Megjön Kenobi. A nő ekkor kitöri az ablakot és leugrik. A hangárba megy. Kenobi követi. A városban közben egyre hevesebb a csata. A klónok most jobban állnak, de a halálőrségi katonák is megjönnek. A klónok kénytelenek kicsit visszább vonulni. A tankok elkezdik bombázni a palotát. Cody lelő két droidot, majd egy motorra ül. Azzal előre megy. Út közben egy csomó droiddal végez. Majd megáll egy AT-TE mellett. Leszáll a motorrol és ő is beáll a harcba.

A nő közben egy motorral már menekül a városból. Obi követi. A nő egy hatalmas kanyonba vezeti a Jedit. Ott van Almec és még száz katona. Obi tudja, hogy ez csapda. Anakin és Ahsoka leszállnak közben a városban. Megkérdezik Satinet, hogy Obi Wan hol van. Satine elmondja, hogy követte a merénylőt. Anakin érzi, hogy mestere veszélyben van. Megkérdezi, hogy merre fele ment. Az egyik katona azt mondja, hogy keleti irányba. Anakin, Ahsoka és néhány klón máris elindulnak. Anakin közben szól, az admirálisnak, hogy küldjön gunshipokat a keleti irányba. Utána elindulnak ők is motorral. Codyék közben egyre jobban állnak. A droidok rosszul állnak. Már egy csomó tankjuk megsemmisült, és már nincsenek többen ezernél. Cody azt mondja a körülötte lévő katonáknak, hogy ő vissza megy a palotánál ellenőrizi a terepet, de ők maradjanak és harcoljanak. Padme közben meglát néhány katonát bemenni a palota szellőzőnyílásán. Azonnal értesíti a rendőrkapitányt a támadásra. A kapitány katonákat állít minden nyíláshoz. Kis idő múlva elfogják a betolakodókat. Obi nem tud mit tenni rátámad a nőre, aki szintén előveszi kardját. Kisebb fénykardpárbaj kezdődik. Megérkezik Anakin és csapata. Azonnal támadnak. Almec elkezd menekülni. Ahsoka követi. Anakin a harcosokkal harcol. Obi közben sikeresen kiveri a nő kezéből a kardot. Erre az bekapcsolja a jetpackját és fölmegy a kanyon tetejére. Obi újra követi. Ahsoka utoléri Almecket. Elmondja neki, hogy adja meg magát. De az nem adja meg magát. A földből négy magna guard jelenik meg, és támadják Ahsokát. Almec elmenekül. Obi a nővel van hatalmas csatában. Elmondja ő is, hogy vesztettek és, hogy adják meg magukat. De a nő hirtelen megfogja Obi és a szakadékba akarja lökni. A Jedi zuhanni kezd. De szerencsére sikerül egy kiálló kőben megkapaszkodnia. A nő rálő Kenobira. Az már csak egy kézzel kapaszkodik. Anakin megjelenik a nő mögött. A nő felnevet, és hirtelen Anakin átszúrja, majd lelöki a mélybe. Utána felhúzza Obit. Ahsoka legyőzte a droidokat. Most újra utoléri Almecket. De a volt miniszter egy lézbottal támad. Ahsoka védi magát. Végül, sikerül a földre kényszeríteni Almecket. A miniszter megadja magát. Utána visszamennek a városba. Codyék legyőzték a droidokat. A halálőrségi katonákból se maradt senki. Később a palota legtetején, Satine elé vezetik Almecket. Satine elmondja, hogy most nagyon sokáig börtönben fog csücsülni Corusanton. Almeck felnevet. Ahsokát ellöki , majd egy kést vesz elő, és Satine felé fut. Obi Wan az erővel arrébb löki a hercegnőt. Almeck pedig lezuhan. Oda lent megnézik a klónok. A volt miniszter halott. Satine fölsóhajt. Utána már a palota előtt, Satine megköszöni a segítséget. A katonák és a Jedik meghajolnak és elindulnak vissza Corusantra.

 

                                                           Vége

Hát vége a mandalor szálnak. Remélem, hogy tetszett! Ez a bolygó már nem fog szerepelni, de Satine még egyszer biztos, hogy fog, de nem ebben az évadban. A következő rész Ventressről fog szólni ( még a Savage opresses részek előtt). Várom az értékelést!

Értékelés: ?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr53211214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.09.08. 16:43:02

Izgalomdús, pörgös, amilyennek egy résznek lennie kell.
Gondoltam, hogy a nő, és almec meghal, de hogy így? Királyság, ahogy megtervezted a halálukat. Egy remek rész volt, és már nagyon várom a ventress -es duológiát, vagy trilógiát.
Összegzés: Hát úgy 97%
süti beállítások módosítása