Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 8. rész: Vizsla akciója

2011.08.31. 10:47 | argu fisto | 5 komment

                                               Saját 2. évad 8. rész

 

                                                 Vizsla akciója

 

Elrontott terv! Pre Vizsla a halálőrség vezetője elfogta Satine hercegnőt. Ám egy mentőakció során Anakin és Ahsoka kiszabadították a hercegnőt és Padmet. De a halálőrség nem adja fel. Újabb tervük van, hogy hogyan győzzék meg Satinet, arról, hogy írja alá a papírt.

 

                                                 A terv készítése

 

A nő és Almec egy kisebb sátorban beszélgetnek. Almec tudja, hogy Satinek van egy unokaöccse, akit Korkie. Ha őt elrabolnánk, és azzal fenyegetnénk meg Satinet, hogy megöljük Korkiet, akkor biztos, hogy megadja magát, és alá írja a papírt. A nő belegyezik. Majd ezek után elindul a beomlott bejárathoz. Gyorsan eltakarítja néhány katonával a köveket. Vizslát kiszedik, de a többieket nem, hisz azok meghaltak. Vizsla is ájult. A nő felébreszti. Vizsla felébred és megkérdezi, hogy mi történt. A nő elmagyarázza, hogy beomlott a bánya, és hogy Satine megszökött. Vizsla erre dühbe gurul. A nő elmagyarázza, hogy mi a terv. Rabolja el Korkiet, Satine unokaöccsét. Vizsla azt mondja, hogy ez gyerek játék lesz. A nő viszont figyelmezteti, hogy azért legyen résen. Vizsla tíz katonával elindul.

                                                Csata a Concordia felett

 

Az űrben közben hatalmas csata van. A szepi fregattok tüzelik a venator cirkálókat. Plo Koon Jedi tábornok vadász flottával támadja az ellenséges harcászokat. Vizsla egy kis teherszállító hajóval leszáll az egyik fregatt hangárjában. Dooku gróf jön elé. Vizsla elmondja, az eddig történteket. Dooku nem örül, hogy Vizsla még mindig nem tudta megölni Satinet. Pedig ha Manadalore a szeparatistáké lenne, akkor titkos bázist építhetnének. Dooku nagy feladattal bízza meg Vizslát, természetesen pénzért. Azt kell csinálnia, hogy megöli Obi Want és elhozza hozzá. Vizsla azonban elmondja, hogy ő más feladatot kapott, de ez még belefér. Dooku bólint, majd elkíséri. Egy hatalmas lövés éri a hajót. Plo és vadászai aprítják a keselyűket. Dooku úgy gondolja nem ártana bekeményíteni a Jediknek. Ezért megkéri a droidokat, hogy vessék be a legújabb fegyverüket, a rakétavetőt. Néhány kisebb ágyű jön ki a fregatt oldalsó szárnyán. Hirtelen tüzgolyók repülnek ki felőle egyenesen a cirkálók felé. Az egyik cirkáló lángolva hagyja el a csatát. Fisto érzi Dooku jelenlétét. Kér egy hajót, hogy átmenjen megküzdeni a gróffal. Jelenti a tervét Plonak. Plo belegyezik. Fisto gyorsan átsuhan a csatán vadászával és landul az ellenséges hajón. Dooku fogadja. Fisto előrántja kardját és a grófra támad. De az védi magát, és villámokat szór. De Fistot sem kell félteni az is erősen harcol. Meg is sebzi a grófot. De Dooku villámja elkapja Fistot, aki a falhoz vágódik. De gyorsan föl áll és folytatja a harcot. Dooku nagyon védi magát, de Fisto kitartóan támadja. Végül egy akkora lövést kap a hajó, hogy Fisto jobbnak látja, ha inkább távozik. Dooku is beül szolár hajójába, és elmenekül. A fregatt felrobban. A másik kettő fregatt égve menekül. Fisto örül, de szomorú, hogy a grófot ott kellett hagynia. Vizsla közben leszáll Mandaloron.

 

 

                                                      Rablás és a végső harc

 

Vizsla az iskolánál száll le. A gyerekek éppen most jönnek ki. Vizsla gyorsan megtalálja Korkiet. Mázlija van, mert Korkie barátai másfele mennek. Gyorsan oda megy a gyerekhez, és leüti. Ezt azonban néhány rendőr is észreveszi. Azonnal megtámadják Vizslát. Azonban a levegőből megérkezik hat katona. Azok elvégzik a dolgukat. Vizsla visszamegy a hajóra

Majd elindul a Concordiára. Satine éppen tanácsot tart. A tanácson jelen van néhány tisztviselő, Padme, Obi Wan, és pár miniszter. Satine kap egy holoüzenetet. Vizsla van rajta:

-          Ha kell a gyerek, akkor azonnal gyere Concordiára- mondja a holoüzeneten. Satine Obi Wannal azonnal elindulnak. Gyorsan oda is érnek. Már várják őket. Vizslánál ott van Korkie. Vizsla azzal fenyegeti meg Satinet, ha nem írja alá a papírokat, akkor megöli a gyereket. Obi azonnal rátámad Vizslára. A harcos előveszi kardját és harcolnak. Vizsla jól védi a Jedi támadását. Satine közben egy kisebb fegyverrel lelövi a másik katonákat. Oda megy Korkiehoz. Obit Vizsla hasba rúgja. De Obi megszorítja a kardját és Vizsla felé rántja. Vizsla még éppen időben ugrik arrébb. Majd Vizsla megsebzi Obi arcát, és ellöki. Vizsla nagyot nevet. Tudja, ha megöli a Jedit Dookutól nagy jutalmat kap. Obira támad aki elgáncsolja Vizslát. Aztán Obi nagy lendülettel megy Vizsla felé, és egy hirtelen mozdulattal levágja Vizsla fejét. Utána oda megy Satinehoz. Megjelenik a hajójuk előtt vagy húsz katona és a nő. A nő azt mondja: Nem mentek ti sehová. Obi és Satine elkezdik ölni a katonákat. A nő azonban lángszóróval támad a Jedire. Obi ezért ledobja köpenyét, egyenesen a nőre, aki pár pillanatig semmit sem lát. Obiék gyorsan fölmennek a hajóra. Fölemelkednek. Az egyik katonák még egy rakétát lő a hajóra, de mellé lövi. A nő bosszút esküdik. Majd elmegy. Obiék biztonságban érnek vissza Mandalorra. Satine megköszöni Obinak, hogy végzett Vizslával.

                                                            Vége

Várom az értékelés!

Értékelés: 97%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr963192608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.08.31. 11:04:18

király. Gondoltam, hogy meghal Vizsla. De hogy így. Király.
Vizsla nagyon gonosz volt, de ennyi a halált nem uszta meg.
A nő is gonosz. Hmmmmmmmmmm... Uccsó rész jön a mandalore hexológiából.
Hát úgy összegségben nézzük csak. Az űrcsata jó volt, és minden jó volt, bár.......... 97%
( bocsi )

argu fisto 2011.08.31. 11:14:32

Köszi! Bejegyezlek! De mi volt benne a rossz? Az, hogy Vizsla meghalt?

argu fisto 2011.08.31. 11:15:18

Annyit elárulhatok, hogy azért öltem meg Vizslát ebben a részben , mert a köviben is meghal valaki. Hogy ki? Hamarosan kiderül!

argu fisto 2011.08.31. 11:16:54

Am jó az új avatarod!

Bence1997 2011.08.31. 11:46:51

@argu fisto: 1. hát nem volt annyira rossz.
2. Tippelek: Almec, vagy a nő, vagy valaki más
3. köszi.
süti beállítások módosítása