Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 7. rész: Menekülés a Concordiáról

2011.08.29. 16:16 | argu fisto | 14 komment

                                                Saját 2. évadom 7. rész

 

                                           Menekülés a Concordiáról

 

 Fogságban! Satine hercegnőt, Padme Amidala szenátort, és Obi Wan Kenobi Jedi mestert elrabolta a halálőrség. Most azt tervezik, hogy megölik őket, de a hercegnő minden áron meg akar szökni.

 

                                                    A szökés terve

 

Satinet és Padmet visszaviszik a börtönbe. Mind a ketten hallják a robbanást. Satine tudja, hogy népe nagy veszélyben van. Padme próbálja megnyugtatni, hogy valahogy csak kijutnak innen. Satine, úgy gondolja, ha valahogy sikerülne a zárat kinyitna, akkor könnyebb lenne. Padme zsebében van egy kis szerszám. Megpróbálják vele kinyitni a zárat, és sikerül. Satine azt mondja Padmenak, hogy zárja vissza. Majd éjszaka szöknek meg, mert sötétben nagyobb az esélyük, hogy észrevétlenül kijussanak, mint nappal. Pre Vizsla közben meglátogatja Satinet. Megkérdezi, hogy most alá írja e a papírt. Satine most is nemmel válaszol.

 

                                                        Az első szökési kísérlet

 

Beesteledett. Satine és Padme alkalmasnak találják az időt arra, hogy megszökjenek. Kinyitják a zárat, és elindulnak a folyosón. Sok cella van. Látnak az egyik cellában egy niktoi férfi. Egy másikban egy Mandalori nőt és egy gyereket, majd meglátják Obit. Padme körülnéz, majd kinyitja a cellát. Obi nagyon örül. Satine látja, hogy a folyosó végén kettő őr beszélget. Obinak van egy terve. Megkéri Satinet, hogy kiabáljon egyet. A hercegnő belegyezik. Azt kiabálja, hogy szöknek. A két katona azonnal oda fut Satine cellájához. Utána elindulnak a következő folyosón. Észrevesznek egy ősi fénykardot a falon. Obi leveszi, de nem aktiválódik. Valószínűleg olyan régi már, hogy nem akar működni feltételezi Obi. Satine arra gyanakszik, hogy ez Vizsla kardja. Utána tovább mennek. Egy újabb folyosóra érnek. Meglátják a távlban a bánya kicsi kijáratát. Elkezdenek a kijárat felé futni, de az egyik katona követte őket. Kötéllel elkapja Padmet. Satine és Obi megfordulnak. Padme azt mondja nekik, hogy menjenek, ők jussanak ki és, hogy ne foglalkozzanak vele. De Satine és Obi semmi féle képpen nem akarják itt hagyni a barátjukat. Ekkor őket is elkapják. Visszaviszik őket a cellájukba. Most Padmet is külön cellába rakják. Vizsla elmondja nekik, hogy holnap meg fognak halni. Satine újra sírni kezd. Úgy gondolja, hogy minden elveszett.

 

                                                      A segítség

 

Obinak eszébe jut valami. Anakin és Ahsoka Mandaloron vannak. Tőle nem vették el a komlinket. Ezért megpróbálja elérni Anakint. Szerencsére sikerül. Elmondja Anakinnak, hogy mi is történt, és hogy hol vannak. Anakin azt mondja ne menjen sehova, mert Ahsokával azonnal indulnak. Obi azt feleli nem is tudna hova menni, és hogy siessenek. Pár óra múlva egy kisebb köztársasági hajó száll le a bányától nem mesze. Anakin és Ahsoka elindulnak a bányához. A bejáratnál lévő őröket leütik és elindulnak befelé. Oda bent összeakadnak néhány katonával, de elintézik őket. Gyorsan megtalálják a cellákat. Kinyitják a cellákat. Ekkor azonban 20 mandalori katona áll velük szembe élükön Vizslával. Vizsla rálő Anakinra aki hárítja a lövést. Elindul Vizsla felé, aki kötéllel elveszi a kardját, majd egy lézerostoral oda vág Anakinnak. A fiú a földre esik. Ahsoka rögtön arcba rúgja Vizslát aki ettől elesik. De a katonák Ahsokát is a földre kényszerítik. Utána Obi támad Vizslára. Lenyomja a földre. A katonák Obinak is behúznak néhányat. Anakin az aki fölkel és 3 katonának a lábát megrúgja még a földről. Azok mind elesnek. Ahsoka kardját oda dobja Anakinnak. A Jedi elkezdi ölni a katonákat. Vizsla közben még mindig Obival bunyózik. A Jedi már fárad. De ekkor egy hatalmasat lök az Erővel Vizslán aki ráesik néhány katonára. Most gyorsan elindulnak a kijárat felé. Vizsla és a katonák utánuk. Mikor a kijárathoz érnek Anakin egy gránátot dob vissza a bányába. A bánya berobban, és ráomlik Vizslára és katonáira. Anakin visszanéz.

-          Ezzel meg volnánk - mondja magában. Ekkor azonban kommandó droidok motorral közelítenek feléjük. Anakin ráugrik az egyik motorra, és levágja a droidot. Utána végez a másik kettővel is. Közben Obi, Satine, Padme és Ahsoka a hajó irányába futnak. Eközben a kanyonban ahol vannak, a hegy tetején ott van a nő és néhány katona, valamint Almec. Almec elrendeli, hogy öljék meg őket, majd elmegy. A nő, kötéllel megfogja Anakin kezét és elkezdi fölhúzni. Ahsoka észreveszi, és elindul. Gyorsan fölmászik a hegy tetejére. A nő közben rálő kétszer is, de Ahsoka mind kétszer hárítja. Obiék elindítják a hajót és visszamennek Anakinékért. Ahsoka nagy csatában van a nővel. Ekkor nagy por lesz. Megérkezik a kis hajó. Ahsoka elvágja a kötelet, és Anakinal fölugranak a hajóra. A nő dühösen néz utánuk. Majd elmegy ő is. A kis hajó elhagyja a légkört, de a Concordiánál három szeparatista fregatt áll. Tüzet nyitnak a kis hajóra. Utána három keselyű veszi őket üldözőbe. Anakin nagyon szépen kerülgeti a lövéseket, nem hiába kitűnő pilóta. Az egyik keselyű eltalálja a hajót. Az szépen zuhanni kezd Mandalor felé. Majd a palota előtt lezuhan. Szerencsére mindenki épségben száll ki belőle. Satine tudja, hogy a halálőrség vissza fog jönni, és addig nem nyugszanak, míg meg nem ölik. Obi azonban bíztatja, hogy nem így lesz és átöleli. Anakin és Ahsoka a gépet szerelik. Fönt az űrben megjelenik kettő köztársasági cirkáló. Plo Koon és Kit Fisto van rajta. Anakin ennek megörül, és mondja hamarosan ők is fölmennek elintézni a fregattokat.

 

                                                                   

                                                                     Vége

Hát itt van az előző folytatása! Szerintem holnap jön a kövi rész is. Lehet találgatni, hogy mi lett Vizslával! És várom az értékelést!

Értékelés: 98%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr643188422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.08.29. 16:41:19

húúúúúúúúúúú, de király. Izgalomdús az egész. Már csak két rész, és vége a mandalore hexológiának, vagy nem? Remélem hogy a 8. részben lesz az űrcsata, és a 9. részben pedig amit mondtál, hogy vizsla ...........
na de most elég jól belelendültél az írásba. Jó, ez nagyon jó.
Na, az értékelésem pediig: ......... 98%
mint az előző, csak hát ez izgisebb volt egy kicsit, na meg hosszabb.
Várom a következőt, ami ilyen hosszú lesz, ha lesz ilyen hosszú.

Bence1997 2011.08.29. 16:45:35

am nézd meg a extended trailer -emet, vagy mit a blogomon. Tovább fejlesztett trailerem.

Bence1997 2011.08.29. 16:57:26

ja, és ezzel tényleg haladsz, nem úgy, mint az 1. évaddal. Én amúgy befejeztem szombaton, de én nem tudom, hogy te mért hagytad abba, na mind1. De azért remek lesz ez a 2. évad, ha még ilyen izgalmak is lesznek benne.

argu fisto 2011.08.29. 18:56:13

Köszi az értékelés! Hát az első évadot azért hagytam abba, mert hát Savage Opresst beakartam rakni, de nem úgy sikerült, ahogy akartam. Az igazi sem úgy sikerült, valamint, a következő részek sehogy sem álltak. Aztán úgy gondoltam, hogy mivel a 2. évad jobban összeállt a fejemben, ezért inkább most ezt írom, utána a 3. évadot, majd a 4. évadot és valamikor folytatom az elsőt.

argu fisto 2011.08.29. 18:58:23

Am szeretném még suli előtt befejezni a mandalori hexiulógiát. Remélem sikerül!

argu fisto 2011.08.29. 19:01:03

Amúgy a 2. évadomnak csak az első 10-részének a címét írtam ki. A többi még titok, de ha eljutok a 9. részig, akkor kiteszem a többi rész címét is. Annyit elmondok, hogy a 8. rész címe: Vizsla akciója, a 9.A végső terv, a 10. Ventress próbája+ 11. mivel az ehhez tartozik

argu fisto 2011.08.29. 19:02:56

SPOILER: annyit azért elmondok a 2. évad 2. feléről, hogy lesz benne Grievous, Savage Opress: na ez az opresses rész ez a 3. évad 14. részének a folytatása( ahogy persze én kitalálom).

Bence1997 2011.08.29. 19:04:49

@argu fisto: ok
am lehet, hogy én is csinálok egy új tanítványt dookunak, de lehet, hogy csak a 3. évadomban.

Bence1997 2011.08.29. 19:06:00

@argu fisto: ja, és izé.............
várod már a fogatversenyháborómat?

Bence1997 2011.08.29. 19:38:10

én meg nem tok dönteni, hogy vagy duólógia legyen a coréliai csata, vagy trilógia.
- ha duológia, akkor a rosszabb részeket kiszorítja az évad vége fele.
- ha trilógia, akkor meg van egy-két rossz rész.

argu fisto 2011.08.29. 19:50:35

Már írom a kövi részt! Ha minden jól megy akkor holnap fölteszem. Ja és akkor legyen duológia ! Am írj a szerepjátékhoz!

Bence1997 2011.08.29. 20:00:29

@argu fisto: ok.
1. Várom a következő részt.
2. okés, akkor már megis van, mert minden rész tartalmilag megvan.
3. Rendben van, csa nincsen nagyon iclet. Érted-e?
De ha lesz, kb. amikr vége a suli első hetének vagyis csüt. és pénteken, akkor majd lehet icletem.

Bence1997 2011.08.30. 12:39:41

am nem csinálsz majd idővonalat?
süti beállítások módosítása