Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 6. rész: A halálőrség visszavág

2011.08.29. 10:10 | argu fisto | 6 komment

                                Saját Clone wars 2. évadom 6. rész

                 

                                          A halálőrség visszavág

 

Szöktetés! A halá őrség kiszabadította Almec miniszterelnököt a Mandalori börtönből. Míg Obi Wan és Satine azon agyalnak, hogy fogják el Almecek, addig Pre Vitsla egy terven dolgozik.

 

                                                        A terv

 

Concordián egy bányában Pre Vizsla egy másik mandalori parancsnokkal beszél. A parancsnok nő. Vizsla azt mondja neki, hogy Satine biztos el akarja fogni a miniszterelnököt. Csapdát állítanak neki. A nőnek tetszik az ötlet. Utána meg jelenik kettő halálőrségi katona jelenik meg új páncélban. A katonáknál új fegyver is található. Az egyik hátán minigum lóg. A másiknál, egy furcsa kinézetű gépfegyver van. A nő azt mondja nekik, hogy egy fejvadász várja őket Mandaloron. Míg Vizsla csapdába csalja Satinet, addig ők felrobbantják a palotát, és megölik Obi Want. A katonák azt mondják készen állnak. A nő és a két katona egy kisebb hajóval elindulnak Mandalorra.

 

                                                    Csapda

A kis hajó leszáll Mandaloron. A csapat gyorsan eljut a palotáig. Ekkor egy fejvadász megy oda hozzájuk. Cad Bane az. A nő megkérdezi, Satine itt van e még. Bane azt mondja még itt van, mert Amidala szenátor, és két Jedi érkezett. A nő ennek nagyon nem örül. Megkérdezi, hogy Obi Wan merre van. Bane azt mondja, hogy éppen most ment el valahova. De szerelt a motorjára egy jeladót. Bane megmutatja a jeladó térképét. A nő elveszi. Azt mondja, hogy most akkor kapják el Obit, és utána robbantsanak. Közben bent a palotában Satine mindent elmesél Padmenak. Padme ezt szomorúan hallja. Ekkor egy katona megy oda egy levéllel.

A levélben az áll, hogy Satine egyik barátja, segítséget kér tőle a külvárosban. Satine és Padme azonnal elindul. Mikor oda érnek nincs ott senki. Satine rosszat sejt. Ekkor egy kötél elkapja Satine kezét. Egy mandalori katona ugrik elő. Kettő leszáll az égből. Padmet leütik

Satinet pedig elaltatják. Obi Wan egy kopár poros úton halad. Ekkor észreveszi, hogy valaki egy motorral követi. Gyorsít a tempón a Jedi. De a mögötte lévő is. Hátranéz. Egy köpenyes alakot lát. Ekkor 10 halálőrségi katona ugrik Obi elé. A motort kilövik a Jedi alol. De szerencsére Kenobi gyorsan leugrik és elő veszi fénykardját. De az egyik katona kötéllel elveszi tőle. Majd a katonák leütik Obit. A nő kifizeti Banet és megköszöni a munkáját.

 

                                                          Concordián

A foglyok nyikorgásra ébrednek. Satinet és Padmet egy helyre zárták. Obit kicsit távolabb. Pre Vizsla megy oda hozzájuk. Elmondja mennyire várta ezt a percet. Satine gorombán néz rá. Vizsla arra kéri Satinet, hogy írja alá ezt a papírt. A papíron az áll, hogy Vizsla Mandalore új uralkodója. Satine eldobja a papírt. Elmondja, hogy soha nem írja alá. Vizsla ekkor oda hívja az egyik katonáját. Az megfogja Padmet és kiviszi. Vizsla azt mondja, hogy most megölik a szenátort, és utána Satinet is. Satine sírni kezd. Padmet egy hatalmas nagy géphez vezetik. Beakarják olvasztani. Egy katona odaköti Padmet a szalaghoz kötik ami az olvasztóhoz vezet. Ekkor meghozzák Satinet. Őt Padme elé kötik. Az egyik katona elindítja a gépet. Ekkor azonban egy férfi lelövi a katonát. A katona rádől a gépre. A gép ettől gyorsabb lesz. Vizsla visszalő. A férfi a hercegnő barátja. Elég sok katonát megöl, de ekkor Vizsla egy kötéllel a gépre dobja a férfit, beolvasztják. Satine felkiállt: Neeeeeeeee!!!!

Vizsla nagyot nevet. De ekkor a gép valamiért elkezd füstölni. Az egyik katona az mondja túlmelegedett. Vizsla kiabál, hogy csináljanak valamit. De senki sem tud semmit csinálni.

Az

egyik katona lekötözi a foglyokat és visszaviszi a cellába. A gép hatalmas robajjal felrobban. A bánya teteje ráesik a katonákra. Rengeteg törmelék, és senki sem mozdul. Ekkor egy katona fölkel. Vizsla az. A nő éppen most érkezik meg. Vizsla elmondja mi történt. A nő jól leszidja Vizslát, majd jelent Dookunak. A gróf azt mondja küld droidokat segíteni. A nő belegyezik.

 

                                                             Vége

Végre megvan ez a rész is. Ebben a részben feltűnik egy új karakter a nő a 4. évad traileréből. A nevét nem tudom, ezért nőnek fogom hívni. Várom az értékelés!

Értékelés: 98% 

                           

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr833187287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.08.29. 11:08:34

nos elolvastam a részt. Nagyon izgalmas, és nagyon pörgős. Izgalom dús folytatásnak nézünk elébe.
98%

Bence1997 2011.08.29. 11:17:56

am argu, a te 2. évadodnak mi az alcíme.
Az enyém Battle Orders/ csatarendek
( nem a 4. évadból szedtem. Saját ötlet volt, még amikor láttam a kaminói csatát ) ( és gondoltam, hogy mi van ha.... érted-e? ) ( és így jöttek az ötletek. Majd sok újdonság lesz még az évadomban. )
Spoiler:
- chrissek.
- delta osztag további kalandja
- új fejvadász

Bence1997 2011.08.29. 13:54:12

itt van a fogatversenyháború 2. trailere:
bence1997.ingyenblog.hu/fogatversenyhaboru-trailer-2.blog
és persze az első öt rész címe is megvan:
1. rész: Az első futam
2. rész: Kalóztámadás
3. rész: Kísértetek bolygója I. rész
4. rész: Kísértetek bolygója II. rész
5. rész: A Koréliai hajsza ( vagyis a 2. futam )

argu fisto 2011.08.29. 16:19:29

Köszi az értékelést, bejegyezlek! Nem akarlak megsérteni, de kérlek ilyen linkeket ne rakj be az oldaladról! Én minden nap megnézem az oldalad, úgy hogy kérlek máskor ne rakj be ilyeneket! Ezt ne vedd sértésnek. Amúgy király lesz a második évadod, már nagyon várom!

Bence1997 2011.08.29. 16:30:26

@argu fisto: óóóó, okés. Értettem.
Am majd hamarosan kezdődik a 2. évadom. lehet, hogy pont akkor amikor a 4. évad, de csak hétvégenként, mert hétköznap suli, és mivel 7. osztályos leszek, így.......
na de hogy tetszik a fogatversenyháború trailere?
a duroi fejvadászt nem tom, hogy hová rakjam, ám biztos hogy az első évad első felében lesz, vagy nem tom.
süti beállítások módosítása