Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Szerepjáték: Csata ( 4. rész)

2011.08.26. 20:24 | argu fisto | 54 komment

Ryloth befagyasztva! A szeparatisták sikeresen befagyasztották a tw'ilekek bolygóját. Fox parancsnokot továbbra sem találják. Közben Cad Bane és Dooku gróf azon dolgoznak, hogyan tehetnék tönkre a köztársaságot. Jek hadnagy és csapatai harcolnak, míg egy nagy gyárban sorra gyártják a fagyasztókat. A Kasshyyykot pedig megtámadták a droidok. Jek hadnagy és Kit Fisto Jedi mester elindulnak, hogy segítsenek a wookiknak.

                ( A játék a hozzászólásoknál játszódik)

                                        Lezárva!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr763182716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.09.04. 11:54:14

Megérkezünk. Senki sem van az űrben, csak mi. Ám az érzékelők észrevesznek egy hajót. Majd mi is meglássuk. Egy furcsa hajó. Kör alakú. Két oldalán van egy csomó ágyú, majd hátul is vannak ágyúk. Elől van kettő nagy lézer, ami cirkálókat béníthat le, majd a két lézerágyú között van egy ion-ágyú. ( mint a malovance -nél )
A hajón Grievous beszélget Dooku -val. Elmondja, hogy ezt a hajót megsemmisíthetetlen. Dooku erre azt feleli, hogy csak kísérleti alany, és hogy nincsen keselyű. Grievous felröhög, majd kikapcsol. Feláll, és azt parancsolja, hogy a lézerágyúkat tüzelésre kapcsolják, majd miután egy kis idő múlva max -on van, azt mondja, hogy: tűz!
A piros lézerek eltalálnak néhány cirkálót, amik nem bírják a nyomást, és így kikapcsolnak az áramok. A hiperhajtómű felrobban. Grievous felröhög, majd kiadja a parancsot: Az ágyúkkal tüzelni a cirkálókra.
Én addig beülök az egyik vadászgépbe, majd kiviharzok. A századból a fele majdnem megsemmisül a heves ágyúzáporban. Én odaszólok Stone -nak, hogy támadja meg a hangárt, ami a kerek hajó alján található. Ám Stone nem tudja megtámadni, mivel ott is néhány ágyú van. Na, és persze vonósugár. Egy kis csata után, én, Stone, és még négy klón vadászgépe száll le a hangárnál. Fisto pedig kiadja, hogy tüzeljenek maximálisan, és hogy kapcsolják be a pajzsot.

forever alone 2011.09.04. 16:05:25

Kaptunk Fistotól 1 hivást hogy menjünk a segiségükre a Kasshyyyra el is indulunk és hiper ürbe ugrunk

Bence1997 2011.09.04. 17:37:32

Eközben mi megjelenünk a hídon. Egy holoasztal előtt állunk. Mi, és Fisto, meg egy felderítő. Fisto elmondja, hogy ezt a hajót nehéz elpusztítani. Eközben egy lövést kap a hajó. Fisto kiadja a parancsot, hogy növeljék a pajzsot. Majd hirtelen előjövök egy ötlettel.
- Uram, van egy tervem.
- Hát mondja el, katona. - feleli Fisto, mire én előlépek, majd belekezdek a mondandómba:
- Barátaim, és kapitány. Ez a hajó maradjon hátul. Tíz cirkálót eresszünk úgy, hogy minden oldalról lehessen lőni a furcsa hajót. Addig a vadászok, persze a vezetésemmel megtámadjuk az ionágyút, majd a bombázókkal lebombázzuk, és azokat a nagy ágyúkat, amik lebénítják a cirklókat, szóval azt is hatástalanítjuk. Majd a cirkálók tüzet indítanak a hajó minden részébe.
- De ha megjön a segítségük? - kérdezi a felderítő klón.
- Arra is van egy ötletem. - kezdek bele a mondandómba: - Amikor kilőttük az ionágyút, és a nagyágyúkat, a vadászok a vezetésemmel, ha egyáltalán megjön -e nekik a segítésg, megtámadjuk. A tíz cirkáló közül öt cirkáló szembeszáll a felmentő sereggel, majd néhány védelmező cirkáló is támadásba lendül. Aztán a gunshipek leszállhatnak segíteni a vukiknak. Ennyi lenne. - majd visszalépek
Fisto bólint, majd parancsba adja a tervemet.

Bence1997 2011.09.04. 17:43:44

Meg is kezdjük a támadást. Elkezdődik a csata. Grievous parancsba adja, hogy lőjenek ahogyan csak tudnak. A tervem kicsit már kész, hiszen a tíz cirkáló elfoglalta a helyét. Mi addig megközelítettük az ionágyút. Persze egy-egy vadász elveszett, de azért megközelítettük az ionágyút, majd lőttem néhányat sikertelenül. Ekkor Grievous parancsba adja, hogy a nagy ágyúkkal bénítsák meg azt a tíz cirkálót. Addig mi elkezdünk össze-vissza repülni. Közben elindulnak a bombázók is. A bombázók hamarosan megérkeznek, majd lebombázzák az ionágyút. Az ionágyú megsemmisül. Ám a nagyágyúk lőnek. Kettő cirkálónak a hátsó reaktora felrobban. Egyiknek még a híd is lángol. Így csak 8 cirkáló maradt. Grievous újabb lövést akar, ám a bombázók lebombázzák a kettő nagyágyút. Majd a megmaradt 8 cirkáló elkezdi lőni a furcsa szepi hajót minden oldalról. Kívéve hátulról.

Bence1997 2011.09.04. 17:52:21

Grievous haragszik, majd jelenti ezt Dooku -nak, aki leszidja ezért. Majd azt mondja, hogy meneküljön el. Grievous bólint, majd kiadja a parancsot. Aztán hiperűrugrásra lép a hajó.
Eközben mi elindítjuk a gunship -eket a bolygóra.
A bolygón kész káosz van. Vukik esnek el. Mi megérkezünk egy vuki központba, amit ostromolnak a droidok, majd szépen kinyiffantjuk a droidokat. A vukik köszönik a segítséget, majd az egyik harcra buzdítja a vukik seregét. Majd azt mondja vuki nyelven, hogy a droidok néhány központot elfoglaltak. A fővároshoz érnek hamarosan. De mi közelebb vagyunk, így elindulunk a főváros felé. Útközben pókdroidok támadnak meg minket. Néhány gunship felrobban, de azért földet érünk a főváros előtt. A pókdroidok vannak vagy 1000 -en. Köztük néhány aqua droid is. A vukik előrenyomulnak, megtámadják az aquadroidokat. Néhányuk meghal, néhányuk néhány droidot elpusztít, de utána megint néhány meghal. A bombázók eközben felszállnak, majd a vukik hátramennek. A bombázók pedig a droidpókokat lebombázzák. Az aqua droido közül néhány, úgy 10 valamennyi élte túl, azokat elpusztítjuk, majd védelmi vonalat biztosítunk a vízben.

forever alone 2011.09.04. 20:30:34

Meg érkeztünk és mi leszáltunk a bolygóra és elmegyünk oda ahol a többiek is vanak segitünk nekik.
És mi is elkezdünk harcolni és sikerül előre nyomulnyi a
városba a hol találkozunk Jekkel.

Bence1997 2011.09.05. 16:28:48

megérkeztek fury őrmesterék, és csapata. Elmondom nekik a tervet:
- Mi előreküldjük a bombázókat, mivel lebombázzuk a vízeket. Majd ha támadnak a droidok, akkor fury őrmester, és néhány klón a hátuk mögé kerül, majd onnan megtámadják a hátsó pajzsokat, illetve a hátsó erősítéseket. Mi addig támadunk előröl.

Bence1997 2011.09.05. 16:34:04

A bombázókat előreküldjük, így levan bombázva a víz. Majd hirtelen aqua droidok masíroznak ki a vízből. Mi elkezdjük lőni őket. Bombákat dobok, majd lövök. Hamarosan az aqua droidok megsemmisülnek, majd jön a második hullám. Ez a második hullám egy csomó aqua droidból, néhány kommandódroidból, és persze vízi droidjárművekkel van berakva.
A lövegek elkezdenek lövöldözni a járművekre. Ám hiába. Majd egy újabb sorozat. Ez már néhány járművet elpusztít.
Majd előrekiáltok, majd előremegyek, közben lövöm a droidokat. Találok egy védelmi vonalat, hát oda bújok. Majd odajön hozzám három felderítő. Megmondom nekik, hogy keressék meg ennek a második hullámnak a gyenge pontját. A felderítők elindulnak. Közben én lelövök néhány aqua droidot.

forever alone 2011.09.05. 18:52:44

Én és a csapatom a követük a tervet és a droidok mőgé kerültünk és elkezdjük lőni őket és dobunk néhyány droid gránátot így sok meg semmisül de még tülerőbe vannak és mi nagyon meg fogyatkoztunk ezér küldök Jeknek egy üzenetett hogy:
-Holvan Jek kéne 1 kis erősités-mondtam és lelőtem 3 droidot

Bence1997 2011.09.05. 19:47:48

Veszem az adást, és válaszolok:
- Elől. Már előreküldtem három felderítőt, akik felmérik az ellenséget, és megtudják, hogy hol van a gyenge pont. Bírják addig ki, amíg tudják. Ha nem bírják, akkor vessenek be mindent, majd jöjjenek egy biztonságos úton vissza ide előre, és segítsenek itten.
Elküldtem neki. Remélem veszi az adást, majd lelövök négy droidot egymás után. Odaszólok egy klónnak:
- Túl sokan vannak.
- Tudom. - mondja a klón, majd lelő egy droidot. Aztán én is.
- Bírnunk kell. - mondom, majd letámadok egy droidot. A droid megsemmisül, és egy másik droidnak is vége.
- Tartani a frontot! - kiáltom, majd füttyentek egy nagyot, mire a lövegek sortüzet indítanak a droidokra. Azok megsemmisülnek. Ám még néhány aqua droid megmaradt. Azok jönnek támadni. Én rögtön lelövök egyet, majd intek egyet.

Bence1997 2011.09.05. 19:50:29

Egy bombázó felrepül, majd lebombázza a megmaradt droidokat.
A vukik örülnek, ám én felemelem a kezemet. Egy droidszállító ér le a vízbe, majd egy csomó droid jön ki belőle.
- Jön a harmadik hullám! - ordítom, majd lövök annyit, amennyit csak tudok.
Küldök még egy üzenetet fury -nak:
- Térjenek vissza. Ám helyezzenek el egy bombát a droidszállítón, mielőtt az összes droid kijön belőle. Majd jöjjenek vissza ide! Nincsen ottan mr több dolguk. Ez parancs!
Majd messziről eltalálok egy droidot.

forever alone 2011.09.05. 21:02:33

Vettem az adást és mondtem a klónoknak hogy menjünk vissza de ellőte rakjunk bombákat a droid szálitókra és fejbe lőtem 1 droidot

Bence1997 2011.09.06. 18:10:02

A klónok előremennek. A bombázókat is felküldöm, majd azok lebombázzák újra a droidokat. Ám hirtelen a droidok megtorpannak.
Felnézek az égre. Semmi. Körülnézek. Látok egy hegyet, és azon egy droidtankot. Majd még egyet. Később vagy 500 droidtank van egy hegyen, pont szembe. Kiadok egy parancsot, hogy védelmi helyzetbe:
- Bal sarokra a lövegeket, jobb sarokra a lépegetőket. Klónok bal első szegély. Vukiharcosok! Ti jobb oldalon lesztek.
- És ki lesz középen? - kérdezi Stone.
- Mi. - mondom, majd odaugrok egy sánchoz, majd belemegyek. - Én, Stone, és még három klón védjük ezt a középső terepet. Mindenki csinálja, amit mondtam. - ám még felrakom a kezemet. - hozzanak középre egy lépegetőt. Hőpajzs véd majd minket, így nem fognak idetalálni.
Később mindenki elhelyezkedett, majd a droidtankok hirtelen lőni kezdtek. A hőpajzs szerencsére megvéd minket. Kiadom az egy lépegetőnek, aki hátunk mögött van, hogy tüzeljen. Az elkezd tüzelni, mire meglátom, hogy három tanknak annyi. Majd még háromnak. Néhány lövés után majdnem 100 tank semmisül meg. De még így is maradt majdnem 400. Leállítom a folyamatot. Majd hívom fury -t:
- Figyeljenek. Maguknak egy nehéz feladatuk lesz. Menjenek a droidtankokhoz, és nézzék meg hogy mivan ott, vagy hogy mit védenek. Majd közöljék velünk. Ha netán észrevennék magukat, akkor droidgránát, vagy bármi, és uccu neki, fussanak fedezékbe! Majd mondják el!
Aztán kiadom a lépegetőnek a parancsot, hogy várjon, majd megnézem a tankokat. Lőnek, de nem sokan. Ez valamiért furcsa. Na mind1.

forever alone 2011.09.06. 18:37:27

Vettem az adást a és mondom a klonoknak:
-Uraim elég nehéz feladatott kaptunk megkell nézni mit védenek a tankok!
-Értetuk uram!-mondták és ovatosan hogy ne vegyenek észre minket elindultunk.Mikor oda értünk látuk hogy hogy egy szepatarista bázis van ott fezekék be mentünk és hivtam Jeket
-Jek egy szepatarista bázis van itt!

Bence1997 2011.09.06. 18:54:28

vettem az adást, majd kiadom a bombázóknak az indulást. Azok felszállnak, majd elindulnak a tankok felé. A lövegek pedig lövöldöznek. Közben néhány bombázó elesik, majd persze átjutnak, majd a tankok megsemmisülnek, csak néhol van úgy 10-10 darab.
Majd még előrébb mennek a bombázók, majd lebombázzák a bázist. Sikertelenül.
Visszarendelem a bombázókat, majd hívom fury -t:
- figyeljenek rám. Egy újabb nehéz feladat vár magukra. Hatoljanak be a bázisra észrevétlenül, majd bombákat rakjanak a központba, majd onnan ki, és robbantani. Addig mi megközelítjük a bázist, és védjük magukat. Vagyis magunkra tereljük a figyelmüket. Siessenek! Az idő fogy.

forever alone 2011.09.06. 20:12:25

vettem az adást és ezt is elmondtam a klónoknak.
elindultunk és abban reménykedtem hogy sikerül a terv oda értunk a bázisra és lelőtuk az ődroidokat és halkan bementünkmár majd nem be értunk a központba mikor halotuk hogy droidok mennek el meletünk jelztem hogy várjunk mí elmennek akkor megszolaltam hogy mehetünk út köz be is raktunk néhány bombát a központ ban leraktuk az összes bombát és mondtam hogy rohanjunk és rohantunk is mikor kiértünk felhívtam Jeket hogy le raktük a bombákat és szoljón ha robant hatunk.

Bence1997 2011.09.07. 16:29:05

Megközelítettük a bázist, majd adom a jelet, vagyis bombázhatunk.

Bence1997 2011.09.09. 19:50:50

A bázis egyszerre felrobban. A vukik örülnek. Felhívom fury -t, hogy győztünk.
Fisto is értesül erről a cirkálóban, majd megdicsér bennünket.

Bence1997 2011.09.09. 19:53:24

Ám még korai az ünneplés. Mivel a hiperűrből egyszerre kijön 10 szepi fregatt, 1 fagyasztó, és az az új hajó. A fregattok tűz alá veszik a cirkálókat. A cirkálók helytállnak, majd viszonozzák a tüzet. Fisto kiküldi az összes csapatot. A vadászokat arra kéri, hogy oszoljanak három részre. Az egyik rész támadja a fregattokat, a másik része a fagyasztót, míg a harmadik csapat azt az új hajót támadja meg.

Bence1997 2011.09.09. 19:57:56

Ám a fregattokból egy droidszállító jön ki, ami nagyobb, mint a többi. Ez a droidszállító akkora, mint 10 db szálító. A droidszállító hamarosan landol az egyik vuki központban, majd kinyílik az ajtó. A szállítóból jön egy piros lövés, ami persze eltalálja a vuki kzpont belsejének reaktorát, ami persze felrobban, így az az egy vuki központ megsemmisül. Aztán a szállítóból kijön 100 db kommandósdroid, és 10.000 aqua droid. Illetve kijön még belőle 1000 db tank is. Rögtön megközelítik a következő állomást, egy újabb vuki központot.

Bence1997 2011.09.09. 20:02:35

Megtudjuk az adást, hogy mi történt az űrben, illetve az egyik vuki központtal. Majd felhívom az összes vuki központot, hogy védekezzenek. Majd kiküldöm az At-te -ket, majd az egyikre én is ráülök, meg stone is. A 200 db At-te, köztük én elindulunk a legközelebbi központ felé.
Eközben a droidok egy újabb központot semmisítenek meg. Már csak három központ, és szabad az út a főváros felé. A 92 db kommandósdroid, a 9.828 db aqua droid, és a 998 db tank hamarosan eléri a következő központot, és meg is támadja.

Bence1997 2011.09.09. 20:05:32

Néhány vuki elesik, ám egy tank megsemmisül. Persze néhány droid is megsemmisül. A kommandósdroidok előretörnek, majd megölik az elő csapatokat, vagyis kb. majdnem 30 vukit. Így az állás:
vuki védők= majdnem 1500
96 db kommandósdroid, 9.820 db aqua droid, és 997 db tank.
Még így is túlerőben vannak a droidok.

Bence1997 2011.09.09. 20:19:47

Ám hirtelen megjövünk mi, és rögtön lelövünk néhány droidot, illetve a kommandósdroidok is mind megsemmisülnek. Majd kiáltom, hogy a vukik menenek a következő központba, mivel ezt már amúgy is nem lehet védeni. Mivel felrobbantsuk. Majd látom, hogy a vukik visszavonulnak.
- Csapat! - ordítom. - Előre!
Majd az összes At-te előremegy. Támadjuk az aqua droidokat, meg a tankokat is. Illetve a tankok, azok vannak jó sokan. Egy kis csata után visszavonulunk.
A 87 db At-te köztük én is visszavonulunk a kövi központba, és hirtelen robbantunk.

Bence1997 2011.09.09. 20:21:13

A robbanást 3.650 aqua droid, és 475 db tank élte túl, akik elindulnak a kövi központ felé.
Erről értesítem fury -t:
- menjenek az egyik hegyre, és lőjjenek rakétával a tankok közé. Akkor legalább a tankok fele megsemmisül!

forever alone 2011.09.09. 21:01:55

vettem az adást és felmentünk 1 hegyre és kilőtunk egy rakétát majd hivtamm jeket hogy a tankok fele megsemisült

Bence1997 2011.09.10. 11:46:56

vettem az adást, majd távcsőből megnézem, hogy miből mennyi maradt:
3.582 db aqua droid, és 202 db tank. Akkor hát mire várunk. Majd elordítom maam, mire a klónok kiugranak a fedezékekből, és lövik a droidokat. A tankok is lövöldöznek, így néhány klón megsemmisül, ám még így is hátráltatjuk őket.
- bombát! - ordítom, majd dobok a droidok felé négy bombát, mire a többiek is ugyanezt teszik.
Majd észreveszem, hogy csak is a tankok élték túl ezt, ám csak számításom szerint csakis 127 db.

Bence1997 2011.09.10. 11:55:10

Lövöldözünk, amíg tudunk. Később utasítom a bombázókat, akik még megmaradtak, hogy bombázzák le a tankokat. Lebombázzák. Ám még így is megmaradt 4 db tank, akik lőnek ránk. Így vissza kell vonulnunk az utolsó központhoz. Majd még rádobok egy tankra egy bombát, mire az megsemmisül. Így három tank maradt még meg. Ám van egy ötletem, majd előveszek egy rakétát, majd lövök. A rakéta szétlövi a megmaradt 3 db tankot.
A vukik örülnek. Ám még korai az ünneplés, mivel az űrben még folyik a csata.

Bence1997 2011.09.10. 12:01:11

Fisto elmondja nekünk, hogy még bírja, mivel még van hat szeparatista fregatt, és az az új hajó. A fagyasztót sikeresen elpusztították. Ennek én örülök, majd elmondom, hogy eltiportuk az ellenséget.
Ám későn szóltam, mivel az egyik fregattból megint jön egy akkora droidszállító, mint az előbbi. Leszáll előttünk, majd kinyílik az ajtó. Kijön belőle egy kommandósdroid, aki lelő egy vukit, illetve kettő klónt, ám én fejbelövöm. Majd megint jön, de már három jön ki belőle. Azok lelövik a vukik néhányadát, kb. úgy majdnem 20 db vukit, ám mi még lelöjjük őket. Majd szólok fisto -nak, hogy erősítés kellene. Ám ahogy ezt mondom, jön is hat gunship, majd azokra felszállunk, és elviharzunk a fővároshoz. Útközben felrobban az uccsó vuki központ is. Majd látom, hogy abból a szállítóból kijön 1000 db kommandósdroid, 1000 db haláldroid, vagyis droidekák, illetve 1000 db pókdroid. Egyenesen a fővároshoz tartanak.

Bence1997 2011.09.10. 12:04:22

A fővárosban eközben sorra érkeznek meg a gunshipek. Amikor leszállunk, megszámolom, hogy mennyien vagyunk. Majdnem 10.000 klón. Ez talán elég lesz, majd kiadom a parancsot. Előre!
Útközben lelőnek néhány klónt, és persze vukit, ám így is elérjük az ellenséget, majd megtámadjuk őket. Szemtől-szemben, vagyis közelharcba keveredünk. Lövünk, és csak lövünk.

Bence1997 2011.09.10. 12:07:02

Az űrben a szepik rosszul állnak. Később az uccsó fregatt is megsemmisül, majd a megmaradt új hajó eltűnik. Fisto ennek örül, majd leküld 1000 gunship -et még, majd kiszállnak belőlük. A majdnem 10.000 fős klón elkezd segíteni nekünk, majd később a droidokat megsemmisítettük. Fisto pedig gratulál nekünk. Később elindulok a cirkálóra.

Bence1997 2011.09.10. 16:01:28

- A vukik megmenekültek. - mondom, majd hátralépek.
Fisto ennek örül, majd megtudja, hogy a központokat, amiket tönkretettek a droidok, azokat újjáépítik. Fisto ennek is örül, majd kiadja a parancsot, hogy menjenek vissza Corusantra.
A cirkálók pedig belépnek a hiperűrbe.

Bence1997 2011.09.10. 16:05:26

Megérkezünk Corusantra. Lemegyünk a szenátushoz. A szenátusnál ott van vagy 1000 klón, és szenátusi testőr. Elmondjuk nekik a hírt, hogy a vukik megvannak mentve, ám a ryloth bevan fagyasztva. Az egyik szenátor viszont azt mondja, hogy már nincsen lefagyasztva, mivel egy olyan készüléket csináltak a cirkálókra, ami felmelegíti.
Ennek örülünk, ám még így is meg kell tudnunk, hogy hol gyártsák a fagyasztókat.

Bence1997 2011.09.10. 16:08:14

Eközben Dooku a cirkálóján van, és Bane -nel beszélget. Elmondja a rossz híreket, ám még így is több mint 10.000 fagyasztó áll rendelkezésükre. Bane ennek örül, majd megkérdezi, hogy mi a feladata:
- A feladata nagyon egyszerű fejvadász. Vigye el a csapatunkat Malastar -ra, ahol a köztársaság fontos ügyeit intézi. Majd támadja meg!
- Rendben van. - feleli Bane, majd kikapcsol.
Dooku pedig elmosolyodik.

Bence1997 2011.09.10. 16:11:53

Malastor bolygója körül van vagy 5000 db köztársasági cirkáló. Ekkor az új hajó ( már neve is van: Monstrum ) Szóval a monstrum kiér a hiperűrből, majd még egy, aztán még egy. Néhány perc múlva 100 db monstrum, és 10 db fagyasztó, na meg egy zászlóshajó van, ami megcélozza a cirkálókat, és lő. Megkezdődik a csata. Bane egy ügyes taktikát alkalmaz, majd hirtelen áttöri a köztársasági flottát. A többi hajó az űrben marad, addig a zászlóshajó belép a légkörbe, egyenesen a köztársasági bázishoz megy.

Bence1997 2011.09.10. 16:14:50

A zászlóshajó a bázis előtt megáll, majd droidszállítókat küld le. Nagyokat, mint a vukiknál. Összesen 100 db -ot. Mindegyikből kijön 20.000 b1 -es droid, 10.000 b2 -es droid. Így 2.000.000 b1 -es droid, és 1.000.000 b2 -es droid van készenlétben, majd megtámadják a bázist.

Bence1997 2011.09.10. 16:20:04

Megkapjuk az üzenetet, hogy megtámadták a Malastor bolygót, így elindultunk oda. Amikor megérkeztünk, megkezdődik az igazi csata.

Bence1997 2011.09.10. 16:21:28

Addig te ( vagyis fox ) megszöksz valahogy, majd megtalálod a hajót. Felszállsz vele, majd elindulsz, ám az űrben egy hajó jelenik meg, vagyis egy szepiu fregatt, és az elkezd lőni rád, mire a hajó megsérül, és te elkezdesz zuhanni, majd bumm, megsebesülsz. ( súlyosan )

forever alone 2011.09.10. 20:50:09

kaptunk 1 egy üzenetett hogy menjunk segiteni malestarnál mikor oda értünk pont az ellenség mögé kerültünk és elkezdtük lőni őket mert erre nem számitotak

Bence1997 2011.09.10. 22:17:09

Mi támadjuk előről a hajókat, ám körbekerítenek bennünket. Adok egy hívást fury -nak:
- Fury! Ne foglalkozzon most velünk. Elbánunk velük. Maga menjen, majd pusztítsa el a zászlóshajót. Ám vigyázzon. Több mint 3.000.000 droid garázdálkodik a bolygón, illetve a hajón. Legyen óvatos!
Majd tovább folytatódik a csata.

Bence1997 2011.09.10. 22:18:04

Az egyik fagyasztót megsemmisítettük, majd jön a másik.
- Túl erőben vannak - mondja fisto, ám megérkezik a felmentő seregünk.

forever alone 2011.09.11. 08:29:35

vettem és elindultam a zászlós hajót elpusztitani mikor oda értünk mondtam hogy az első pajzsokaat fel és tűz a vadászok is kirepültek majd én is bele ültem 1 vadászgépbe majd kimentem segiteni a töbieknak

Bence1997 2011.09.11. 10:54:32

Sajnos megjön még egy zászlóshajó, amin Dooku van, és a zászlóshajó is átmegy a blokádon, majd megérkezik a másik zászlóshajó mellé.
Majd abból is kijönnek a droidszállítók. Később már több mint 7.000.000 droid mászkál a bázis körül.
Addig fury -ék szembetalálják magukat a keselyűkkel, ám egy fagyasztó lejön a bolygóra, és lő, mire a vadászok fele megsemmisül.

Bence1997 2011.09.11. 10:55:41

A felmentő seregünk áttöri a szepik csapdáját, majd lövi őket. Addig mi egy tervet adakozunk ki, majd beszállunk a gunship -ekbe, majd elindulunk a bolygóra.

argu fisto 2011.09.11. 17:18:19

Én közben szerzek egy kis hajót és elindulok Malestarra, mivel Slick és bandája arról beszéltek, hogy azt a bolygót robbantják fel. Azonnal indulok.

argu fisto 2011.09.11. 17:19:03

Közben a bolygóhoz megérkezik 300 000 fregatt, 40 szepi cirkáló, 50 fagysztó, és 10 olyan új hajó.

forever alone 2011.09.11. 18:07:58

MI szétlőtük a keselyük felét majd vissza vonoltunk mert nagyon meg fogyatkoztunk.Mikor a hóra meg kérdeztem mi a helyzett.Az egyik klón felkiáltott hogy találalt ért minkett és megrázkodott a hajó

Bence1997 2011.09.12. 16:39:39

Bane a hajóján van, és nézi, hogy hogyan támadják a droidok a bázist, majd egyszerre hívása érkezik.
Felveszi. Dooku gróf az. Megkérdezi, hogy miért hívta:
- Csak azért fejvadász, hogy közöljem magával, hogy vonuljon vissza!
- De micsoda? - hüledezik Bane.
- Azt mondtam hogy vonuljon vissza. Konferenciánk lesz, amiben maga is szerepelni fog.
- Rendben van. - mondja Bane.
Később látjuk, hogy a szepik visszavonulnak. Hüldezünk, mert nem értjük, hogy mi ez az egész.

Bence1997 2011.09.12. 16:41:14

Eközben te, vagyis Fox parancsnoknak kifogy az üzemanyag, így sodródsz az űrben a hajóval.
Eközben Slic -ék megtudják, hogy elszöktél, és azonna utánnad indulnak.

Bence1997 2011.09.12. 16:41:52

Eközben mi visszaindulunk Corusantra.

argu fisto 2011.09.12. 16:51:32

A konferencián jelen van: Dooku, Grievous, Bane, Nute Gunray, Wat Tambor, Lot Dod, stb.
Dooku úgy gondolja egyre több bolygót kell elfoglalni. Szerencsére jó pár bolygón létrejöttek gyárak, amik termelik az újabbnál újabb fegyvereket, és droidokat. Dooku célnak kitűzi a Nabooit, Mandalort, Utapau!

argu fisto 2011.09.12. 16:52:36

Dooku: Sikerült beszélnem egy régi Sith harcossal Darth Sionnal, aki már vissza jött a halálból. Sion azt mondta, hogy hatalmas seregével segíti a Szeparatistákat

Bence1997 2011.09.12. 17:04:09

Eközben mi megérkezünk a Corusantra.
Lemegyünk a szenátusba, majd hirtelen azt a hírt kapjuk, hogy meg akarják támadni a naboo -t, mandalore -t, illetve az utapaut. Az utapau -n már harcoltam, ám túl sokan voltak, ám a többi helyre tudunk küldeni.
Így elindulunk hatalmas hadsereggel a naboo, és a mandalore felé. Én a naboo -ra tartok.

Bence1997 2011.09.12. 17:06:40

A naboo fölé megjelenik 100.000 köztársasági cirkáló. Illetve 200 db megsemisítő. Ezek a megsemmisítőknek nagyon erős pajzsuk van. A lövésük akár 100 cirkálóval is végezhet másodpercek múlva. Később további 100 db érkezik, illetve újabb 100.000 cirkáló.

Bence1997 2011.09.12. 17:07:48

A mandalore fölé pedig több mint 500.000 köztársasági cirkáló, és 500 db megsemmisítő érkezik.
süti beállítások módosítása