Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 5. rész: Mandalori cselszövés

2011.07.25. 17:31 | argu fisto | 2 komment

                                             Saját 2. évad  5. rész

 

              

Vizsla terve megbukott! A Satine hercegnő ellen indított támadás nem sikerült.              Közben Almec miniszterelnököt is börtönbe jutatták. Vizsla és Dooku gróf most egy

Remek terven dolgoznak.

 

                                                          Tervezés

 

A Concordián egy bányában, pár hajó száll le. A hajóból mandadalori páncélban lévő harcosok szállnak ki. Egy sátorba mennek. Oda bent Pre Vizsla a vezérük, éppen Dooku gróffal beszél. Vizsla úgy gondolja, hogy nagyon fontos lenne Satinet megölni. Dooku helyesli. De a gróf azt is mondja, hogy Almec miniszterelnököt ki kell szabadítani. Vizsla tudja, hogy a börtönben nagyon őrzik Almecek, és hogy nehéz lesz bejutni. Dooku azonban ragaszkodik hozzá, hogy tegye Vizsla azt amit mondott. Dooku hologramja eltűnik, és belép tíz harcos. Vizsla elmondja nekik, hogy mi a feladatuk. A harcosok elindulnak, Mandalorra.

 

 

                                                        Támadások

 

Hamarosan leszállnak a dokkoknál. Gyorsan kiszállnak, majd jetpackjukat bekapcsolva elindulnak a városba. Satine éppen beszédet tart, arról, hogy egyre erősebb a korrupció. Egyre több ember áll át a szakadárokhoz. Közben a haláőrségi katonák leszállnak a palota üveg tetejére. Betörik az üveget, majd egyesével beugrálnak. Utána lelövik az arra érkező őröket. Elérnek a trónterembe, és az ajtóra egy lézer bombát helyeznek ( mint, Boba Windunak a 2. évadban). Satine befejezi a beszédét. A képviselők, és a többi jelenlévő elindulnak az ajtó felé. Az egyik képviselő kilép az ajtón és hirtelen, Bummmm! A képviselő meghal. Satine megrémül. Azonnal kéri az őrséget. Az őrség megérkezik. Átkutatják a palotát. Ez alatt a halálőrség, már rég elhagyta a palotát. Jelentik, hogy Satine meghalt. Vizsla parancsolja, hogy induljanak a börtönbe. A katonák elindulnak a börtön felé. Közben Satine, azonnal értesíti a Jediket a támadásokról. Obi Wan Kenobi azonnal elindul Mandalorra. Hamarosan megérkezik. Satine nagyon örül, hogy megjött Kenobi, és elmeséli, hogy mi történt.

 

                                                   A börtönben

 

A katonák leszállnak a börtönnél. Az őrök, megkérdezik, hogy mit akarnak. Az egyik katona lelövi az őröket. Közben egy másik őr, értesíti Satinet, hogy a halálőrség, megtámadta a börtönt. Satine és Obi Wan azonnal a börtönhöz mennek. A halálőrség közben már bejutott, és támadja az őröket. Az egyik őrnek, sikerül az egyik katonát lelőnie, de utána ő is meghal. Obi gyorsan beszalad a börtönbe, és támadni kezd. Három katona elindul Almeckhez, a többi a Jedivel harcol. Sikeresen kimentik Almecket. Utána visszamennek. Obi nagyon nehezen a földre kényszerítik, és meglógnak. Obi és Satine, tudják, hogy újabb támadásokat fognak tervezni. Satine tudja, hogy a halálőrség visszavág! Utána visszaindulnak a palotába.

 

                                                     Vége

 Hát elkezdődött a Mandaloros történetem. Ez a rész csak egy kis előzetes, a folytatás, már hosszabb lesz. Várom az értékelést! 

Értékelés: 94%

    

 

 

                                                  

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr523096972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.07.25. 17:39:58

Nos ööööööööööööööööööö
Jó rész volt. Ahogy kitaláltad, az nagyon szuper. Am gyorsan elolvastam, és azért írok ilyenkor. Nagyon jó a sztori. Egy ilyen rész akár még a legjobb is lehetne. De rövid. Ez levisz egy kicsit az értékelésemből. Nagyon frankó, hogy Almec -et kiszabadították. Érdekes folytatásnak nézünk majd elébe.
Nos, secpeckábé.............. 96%
( ugye nem vagyok túl kritikusos? )

forever alone 2011.07.25. 19:02:43

nekem is nagyon tetszet 93%csak kicsit rövidlet
süti beállítások módosítása