Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 2. évad 4. rész: Látomások

2011.07.13. 15:17 | argu fisto | 5 komment

                                 Saját Clone Wars 2. évad 4. rész

 

                                               Látomások

 

Obi Wan Kenobi és Ahsoka Tano a Kreden bolygón rengeteg furcsa dolgot láttak. A Jedik nem tudják vajon hol jártak, de abban biztosak, hogy veszélyes hely volt a két Jedi számára.

 

                                                    Az első látomások

 

Éjszaka van. Obi Wan az ágyában alszik, közben forgolódik. Rémálmok gyötrik… Grievous ellen harcol, majd Darth Maul képe villan fel előtte… és hirtelen felriad. Azonnal Yoda Mesterhez megy. Elmeséli neki álmát. Yoda úgy gondolja ez egy jel. Obi nem biztos benne. Utána vissza megy aludni. Egy másik szobában Ahsokát is rémálmok gyötrik… Anakin egy hatalmas tűz közepén álldogál, tekintete Ahsokán, Anakin rátámad Ahsokára, hirtelen megjelenik Cad Bane arca, utána eltűnik és Ahsoka egy csata közepébe csöppen, ott újra Anakinnal harcol, utána Aurra Sing arca is megjelenik és azt mondja: Itt a vég!, ezek után látja amint Grievous betör a templomba és megöli Ahsokát… gyorsan felriad és ő is Yoda mesterhez megy. Beszámol álmáról. Yoda furcsállja, hogy Ahsokának is rémálmai vannak.

 

                                                      A gyűlésen

 

Másnap Yoda összehoz egy gyűlést, hogy megvitassák az esetet. A többi Jedi is gyanakvással fogadják a hírt. Mindenki azt hiszi, hogy ez egy jel. Ahsoka és Obi Wan is megérkeznek. Meghajolnak a nagy mesterek előtt és ők is elmondják a történteket. Ekkor megérkezik Anakin. Ahsoka rögtön aktiválja lézerkardját. Szeme vörösödik, arca kissé feketedik. Azonnal rátámad Anakinra. A Jedit nagyon meglepi a támadás. Nagyon nehezen elkábítják Ahsokát. Majd javasolják Anakinnak, hogy menjen el, és lehetőleg kerülje Ahsokát. A togruta mikor fölébred azt kérdezi hol van Cad Bane. Yoda és a mellette álló Plo Koon csodálkoznak. Ahsoka mégegyszer megkérdezi, hogy hol van Cad Bane. Plo Koon azt válaszolja, hogy itt nincs és nyugodjon meg. Ahsoka erre felugrik és fénykardját Plo fejéhez emeli.

-          Hol van az a nyomorult fejvadász, válaszolj ?!- kiálltja Ahsoka. Plo erre Ahsokát a falhoz dobja az Erővel. A togruta a nagy ütéstől elájul. Közben Obi Want újra látomások gyötrik. Meglátja maga előtt Satinet és Darth Mault. Majd Obi a folyosón összeesik. Kit Fisto és Windu találnak rá. Gyorsan elviszik a templom orvosi szobájába. Az orvosdroid semmi különöset nem vesz észre rajta. Windu nagyon furcsálja ezt az egészet és hirtelen zavart érez az Erőben. Obi Wan szeme kinyílik és a szeme körül a bőre fekete lesz. Utána az orvosdroidot a falhoz dobja és azt kérdezi miért ölte meg Satinet. Windu nagyon meglepődik. Próbálja elmagyarázni Obinak, hogy minden rendben van és nem halt meg Satine hercegnő. De Obi Wan nem hisz neki, és fojtogatni kezdi Windut.

-          Te ölted meg Satinet !- jelenti ki  határozottan Obi. Windu nagyon nehezen de ellen áll a fojtásnak. Utána Windu az Erővel lefekteti Obi Want az ágyba. A Jedi fura módon elalszik. Windu oda hívja Yodát, és Plo Koont megbeszélni ezt a dolgot

 

                                                              Harc a látomássokkal

 

Ahsoka lemegy a könyvtárba és megkéri Jucasta Nut, hogy azonnal hívja ide Anakint. A könyvtáros nő azonnal megkeresi Anakint. Addig Ahsoka információkat szerez Cad Baneről. Anakin hamarosan megérkezik. Ahsoka rögtön ránéz mesterére. Árad a tekintetéből a düh.

-          Nem fogsz engem megölni!- jelenti ki Ahsoka.

-          Szájas én soha nem ölnélek meg- válaszolja Anakin.

-          Átlátok rajtad Jedi- mondja Ahsoka. Anakin nem tud mit tenni mint aktiválni kardját, és Ahsoka felé fordítani. A lány rögtön támad és sikeresen megsebzi Anakin karját. Utána Anakin lábával arrébb rúgja Ahsokát. A lány nagyon begerjed erre és fojtogatni kezdi Anakint. Jucasta Nu közben észreveszi a harcot, és értesíti Winduékat. A Jedik azonnal megjönnek és elkábítják Ahsokát. Anakin megköszöni a segítséget.

 

                                                                A világosság forrása

 

Yodának van egy ötlete. Megkéri Windut és Plo Koont, hogy vigyék Ahsokát és Obi Want a hangárba. Kis idő múlva Yoda egy Consular- osztályú hajó mellett várja a barátait. Obi és Ahsoka alszanak. Lefektetik őket a hajón. Windu megkérdezi hova mennek. Yoda azt mondja a Dizant bolygóra. A hajó kimegy a templomból és eltűnik az égen. Utána Corusaunt fölött belép a hiperűrbe. Később a galaxis másik felén kiugrik a hiperűrből. Egy nagyon világos bolygó felé veszik az irányt. A bolygót hó borítja. Yodáék egy barlang előtt szállnak le. Bemennek egy barlangba.

-          Ez a világosság bolygója- mondja Yoda. – Itt található a világosság forrása amiből, ha isznak elfelejtik a rémálmokat. Obi Wan és Ahsoka észik a forrásból. Majd utána vissza indulnak Corusauntra. Szerencsére elmúltak a látomások. Ahsoka és Obi Wan újra a régi. Windu megkérdezi, hogy Yoda honnan tudott erről a forrásról. Yoda csupán azt válaszolja egy nagyon régi barátja mondta neki. Ekkor Qui Gon feje megjelenik az égen.

                                                            

                                                                          Vége

 

 Ez egy nagyon misztikus rész volt, de szerintem ilyen részek is kellenek a sorozatba. Minden estere értékeljétek a részt %-ban

 Értékelés: 93%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr143063504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.07.13. 16:03:08

Nos én mondok először véleményt.
Nos pozítivumok jönnek, majd jönnek a negatívumok:
1. Pozítivum:
- Királyul összehoztad ezt a rész az előzővel. Nagyon jó összepárosítás.
- Obi-van, és Ahsoka hihetetlenül erősek. Mivel Ahsoka majdnem megfojtotta dühében Anakint, Obi pedig Windut. Na de azért ez is kell bele.
- Jó, hogy Qui Gon is benne van, na jó csak úgy az égen egy képként, de azért jól megoldottad a végét, ahogy Yoda mondta.
- Darth Maul? Zsír. Ha benne lesz az évadodban, akkor hajrá. Bár lehet, hogy nem ebbe rakod bele, na hagyjuk.
- Elképzeltem a világosság bolygóját, a Dizant -tot. Naon kafa hely lehet. Te találtad ki?
_______________________________________
Negatívumok:
- Hát nos, annyira nem vagyok oda a misztikus részekért, de azért jó is egy látomás. Nos csak ennyi a negatívum, am lehet, hogy nincsen is negatívum. Na mind1.

Sóval úgy össz-vissz 92%.
( ja, és nekem fel fog tűnni egy régi szereplő is, a régi sith birodalomból, am csak a 2. évadban, vagy a 3. évadomban. Még nem tom, hogy kicsodát, de azért...:D)
Ennyi. Üdv: Bence1997

Bence1997 2011.07.13. 16:03:57

Ja, és új képem van. Amúgy ez a kép a szerepjátékomból való, mert ez a karakterem, egy klónparancsnok.

argu fisto 2011.07.13. 16:29:25

Hát nagyon szépen köszönöm az értékelést, bejegyezlek! Darth Maul felfog tűnni ennek az évadnak a végén. Annyit mondok erről a részről, hogy az igazi sorozat 3. évadának 14. részének a folytatása lesz. Maul fogja tanítani Opresst. Nos a Dizantot úgy kell elképzelni, hogy hó borítja, sok hegység található, a hegységekben kisebb városok vannak. A barlang kristályból van, és kristályok lógnak le a tetejéről. A forrás egy kis sziklából ered ami gyémántból van. Persze van rajta olyan rész is ahol nincs hó, ha nem zöld legelők, és van egy tengerpart is. Itt nem él túl sok élőlény. Különféle madarak, állatok és emberek élnek. Persze bevándorlók szoktak jönni. Ebből a részből kihagytam, hogy a bolygónak van saját őrsége. Az őrség a bolygó körül van. Így a gonoszak nem tudnak bemenni, vagy ha mégis bemennek akkor, meghalnak a világosságtól. A bolygót természetesen én találtam ki.

forever alone 2011.07.13. 22:11:16

jó rész volt nekem teszet csak kicsit olyan volt mint valamejik mortisos rész 93%
süti beállítások módosítása