Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját Clone Wars 2. évad 3. rész: A rettegés temploma

2011.07.11. 10:14 | argu fisto | 6 komment

                                           Saját Clone Wars részek 2. évad 3. rész:

               

                                                            A rettegés temploma

 

Grievous tábornok és droidcsapatai vereséget szenvedtek a Naboon. A rettegett tábornok egy távoli bolygóra Kredentre utazik, hogy felkészüljön következő támadására.

 

                                                            Megérkezés a Kredenre

 

Egy kis vadászgép lép ki a hiperűrből. Grievous az, és egyenesen egy sötét felhőkkel körülvett bolygó felé utazik. Belép a légkörbe. Alig látni valamit a sűrű felhőktől. Leszáll egy hegyvidéken. Kiszáll gépéből és be megy egy hatalmas nagy templomba, ami egy hegyben található. A hatalmas ajtó kinyílik mikor oda ér. Bent egy sötét és ijesztő folyosón megy végig. A falakon fáklyák világítanak. Hamarosan egy hatalmas nagy terembe ér, ahol egy nagy szobor található. Egy Sith harcost ábrázol. A szobor előtt irányító pult áll, valamint egy szék. Grievous beül a székbe és kapcsolatba lép valakivel. Egy harcos hologramja jelenik meg előtte.

-          Nem sikerült elfoglalnom a Naboot- mondja szomorúan Grievous.

-          Tudok róla- mondja mély hangon a harcos.

-          Dooku gróf megölet engem, ha megtudja a hírt- mondja Grievous.

-          Nem kell aggódnod, elmondom mit tégy- nyugtatja meg a harcos a kiborgot. – Meditálj és utána menj a titkos terembe! Után érkeznek hozzád  Jedik, és te végezz velük. Ha Dooku meglátja a halott Jediket biztos elfeledi a Nabooi vereséged.

-          Rendben, és köszönöm hatalmas mester- köszöni meg Grievous. Grievous ezután egy kisebb emelvényre megy és meditálni kezd.

 

                                                           A Jedik terve

 

Közben Corusanton a Jedi-Templomban a Jedik a kiborg tábornok elfogásán gondolkoznak. Obi Wan tudja, hogy régi nagy ellenfele hol tartózkodik(mivel az előző rész végén egy nyomjeladót rakott a tábornok gépére). Ahsoka, egy tw’ilek és egy arkooniai Jedi is megérkezik.

-          Ahsoka örülök, hogy itt vagy, szükségem lenne a segítségedre- mondja Kenobi.

-          És mégis miben mester?- kérdezi a togruta.

-          Grievous elfogásában- válaszolja Obi. – A jeladó szerint (közben rámutat egy holotérképre) itt a Kreden rendszerben tartózkodik.

-          Számíthatsz rám mester- válaszolja Ahsoka.

-          És ránk is- mondja a tw’ilek Jedi.

-          Daren ( tw’ilek , Evin ( arkooniai)  örülök, hogy látlak benneteket- üdvözli társait Obi.

-          A tábornokról megtudtuk, hogy a Kreden nevű bolygó van- mondja Daren.

-          Valamint, hogy egyedül van, így könnyű lesz lecsapni rá- mondja Evin.

-          Rendben, akkor induljunk- mondja Obi Wan.

 

                                                    Küzdelem a templomban

 

Egy kis köztársasági gép száll le a templom előtt. A Jedik kiszállnak a hajóból és elindulnak a templom irányába. A hatalmas ajtó kinyílik előttük. Odabent sötétség van. Obi rosszat érez az Erőben. Hirtelen füst veszi körbe, és látomásokat lát. Egy hatalmas csata közben Grievous még páncél nélkül harcol… Grievous egy vadászgéppel az űrben repül… A vadászgép felrobban… Dooku:- Remek harcos lehetne belőle, csinálja meg! Sam Hill: Igenis nagyúr!...Grievous egy vízzel teli tartályban lebeg… Már a páncéljában Dooku elé lép… Most pedig megtanítalak harcolni- mondja Dooku… Grievous megöli Nahdar Webbet… Leszúr egy klónt… Obival harcol

 Obi körül amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan elszáll a füst. Belépnek a főterembe. Grievous leugrik az emelvényről, és aktiválja négy lézerkardját. Daren rögtön rátámad Grievousra, aki ellöki. Evin Erővel a falnak csapja. Ahsoka pedig azonnal rátámad Grievousra. A kiborg védi a támadást, ám érzi, hogy erősek a Jedik. De tudja, hogy pont ezért meditál, és gyüjtötte magába az erőt, hogy megölje a Jediket. Ekkor Grievous azonnal a falhoz dobja Ahsokát. Daren rátámad, de Grievous azonnal rászúr, és levágja egyik karját. Evin próbálja barátját segíteni, de ekkor hirtelen a teremben újra füst jön elő. Evin előtt képek jönnek elő.

Evin és Grievous szemben állnak egymással… Grievous leszúrja Evint…Evin elől a képek eltűnnek és újra támadja Grievoust. Evin nagyon erősen harcol, de ekkor Grievous hátulról átszúrja. Daren felkiált:- Neeeeeeeee!!!!!!! Grievous Darent is átszúrja. Ahsoka próbál menekülni, de a füstben elájul. Grievous már majdnem leszúrja a togrutát, de ekkor Obi megérkezik. Párbajozni kezdenek. A Jedi tudja, hogy Grievous most csapdában tartja az elméjüket. De Obi addig párbajozik még Grievous el nem esik. Ekkor azonban a mennyezet omlani kezd. Hatalmas kövek zuhannak le. Obi felébreszti Ahsokát és menekülnek. Grievous azonban bezárja a kifelé vezető ajtót. A Jedik a titkos terem felé menekülnek. Mikor belépnek Obi hirtelen megörül és Ahsokát a falhoz vágja. Ahsokának a feje kezd el fájni. Hirtelen a padló alattuk eltűnik és nagy fekete mélység jelenik meg. A Jedik lebegnek. Sötét gondolatokat éreznek és látnak. Obi előtt Darth Bane jelenik meg.

-          Öld meg öld meg…öld meg- vízhangoznak  Bane szavai Obi felé. Obi a fejét fogja. Egy Sith holokron jelenik meg előtte és nagyon fényesen kezd világítani. Obi majdnem megvakul , majd lezuhan a mélységbe. Ahsoka azonban megpróbálja a Jedit felhúzni az Erővel. Sikerül is majd ő az aki rémeket lát. Anakint látja aki nagyon dühös, és Jediket öl. Ekkor mind ketten lezuhannak és a padlóra esnek. Kirepülnek a teremből és elájulnak. Grievous jelenti Dookunak, hogy megölt kettő Jedit. Dooku dicséri a tábornokot, majd szóba hozza a Nabooi támadást. Grievous azt mondja, hogy sikerült lerombolni a várost, de Amidala kicsúszott a kezei közül. Dooku erre komoly arcot vág és mondja, hogy még fejlődnie kell Grievousnak. A kiborg kidobja a két Jedit. Nagyon dühös, de ekkor megjelenik a harcos hologramja.

-          Nem kell aggódnod, jól tetted, hogy kidobtad a Jediket- mondja a harcos.

-          Te irányítottál engem egész végig- kiabálja Grievous.

-          Igen, de mit vársz egy Sith mestertől?- kérdezi a harcos.

-          Dooku lenézett engem- panaszkodik a kiborg.

-          Majd megenyhül, de most az a legfontosabb, hogy gyűjts erőt, míg nem hív téged- mondja a harcos. – Én végig segíteni foglak. Grievous felmorog majd elindul a titkos szobába.

                                              A Jedik tanácstalansága

 

Obi és Ahsoka mindent elmesélnek, amit láttak( Ahsoka nem említi Anakint ). A Jedik nem tudják mit látott Obi.  Ahsoka és Obi Wan ,  azt gondolják, hogy egy Sith rejtekhelyén jártak.

 

                                                    Vége

 

Ez egy olyan rész volt ahol Grievous múltját próbáltam felidézni. Obi sok mindent látott és ennek akár következményei is lehetnek. Azt nem árulom el, hogy ki volt az aki tanácsokat adott Grievousnak. Majd később kiderül. Kérek mindenkit, hogy %-ban értékelje a részt.

Értékelés: 98%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr473056787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.07.11. 10:29:13

Nos én mondok elsőnek véleményt. Ööööö. Ez egy nagyon jó rész volt. Asszem 98%.

Bence1997 2011.07.11. 15:59:43

Na ha ilyen misztikus volt ez a rész, akkor a kövi is ehhez hasonló lehet. Ám lehet harcos, csatás is.

Bence1997 2011.07.11. 17:46:59

Kész az 1. évad 10. részem: Serenno -i üldözés.

argu fisto 2011.07.11. 17:48:29

A következő részről annyit, hogy misztikus lesz, de lesz benne fénykardbárbaj. A rész címe pedig ez lesz: Látomások. Csak annyit róla, hogy Ahsokának és Obi Wannak látomásai lesznek a múltból, és a jövőből. És ezekbe a látomásokba akár bele is halhatnak ( jó hát Obi biztos, hogy nem hal meg, de Ahsoka lehetséges, hiszen ő látta Anakin jövőjét). Erről ennyit. Amúgy örülök, hogy tetszett a rész. Bejegyezlek!

forever alone 2011.07.14. 12:39:22

nagyon jó rész lett. tetszik ez a grivouns múltjába vissza emlékezés

kav12 2011.07.27. 03:07:34

Nekem is nagyon tetszett a rész :Đ 96%
süti beállítások módosítása