Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját Clone wars 2. évad 2.rész: Grievous bosszúja

2011.07.01. 08:32 | argu fisto | 11 komment

                Saját Clone wars részeim 2. évad 2. rész:

 

                                         Grievous bosszúja

 

Megtámadták a Naboot! Grievous tábornok azt a feladatot kapta Dooku gróftól, hogy támadja meg a Naboot, és hallgattassa el Amidala szenátort. Grievous első támadása sikertelen volt, mert Obi Wan Kenobi és Anakin Skywalker meghiúsitották a tervét. De Grievous bosszút forral!

 

                                                     Áttörés a blokádon

 

Egy újabb Szeparatista flotta lép ki a hiperűrből a Naboo bolygónál. A bolygót azonban a Köztársaság blokáddal védi. Grievous a parancsnoki hajó fedélzetén épppen mondja a tervet droidjainak: 

-          Áttörjük a blokádat, utána leküldünk tíz droidszállítót és megtámadják a várost. A fregattok tűz alá veszik a maradék Köztársasági hajókat. Utána én magam is lemegyek és megölöm azt a szenátort.

A droidok azonnal elkezdik amit Grievous mondott nekik. A fregattok lőni kezdik a blokádot. Keselyű droidok is támadják. A Köztársaság is beveti ARC vadászait. Az egyik ARC vadász kilővi egy fregatt hajtóművét. Közben a hiperűrből egy hatalmas új Szeparatista romboló lép ki. Azonnal kilővi az egyik Köztársasági cirkálót. A parancsnoki cirkálón Dao admirális kiadja, hogy a legerősebb töltetekkel lőjjennek. Ekkor egy keselyű droid becsapódik a parancsnoki cirkáló hídjához. Dao admirális a földre zuhan és elájul. Wolf parancsnok lép oda hozzá.

- Jól van admirális?- kérdezi aggódva. Nem jön válasz. Közben a hajó egyre jobban lángol. Egy darab ráesik egy klónra. Wolf parancsnok a vállára veszi Dao admirálist és leviszi a hídról. A híd felrobban. A hajó ereszkedni kezd. A hajtóművei lángolnak. A klónok mentő kabinnokkal menekülnek. Wolf parancsnok két tisztel és természetesen az admirálissal is beül egy kabinba és elmenekül. A Szeparatista romboló lőni kezdi a kabinokat sokat szét is lő, és azt is eltalálja amiben az admirális van. A kabin zuhanni kezd a bolygóra majd becsapódik egy füves rétre. A romboló eltalál még egy cirkálót. Grievous hajója a bolygó felé fordul és a droidszállítók máris indulnak. Pár ARC vadász lőni kezdi a szállítókat, de nem sikerül felrobbantani őket. Grievous közben még kettő Köztársasági cirkálót kilő. Már csak egy cirkáló maradt a blokádból amin Ahsoka Tano tartózkodik. A padawan elrendeli a tűzparancsot . Majd elindul a hangárba. Beszáll Jedivadászába és elindul Grievous hajója hangárja felé. Ott leszáll és elkezdi kaszabolni a droidokat. Ekkor megjelenik előtte Grievous.

- Potyautas a hajómon- mondja a kiborg.

- Most meghalsz Grievous!- mondja Ahsoka. Grievous aktiválja kardját és rátámad Ahsokára.

A padawan hárítja a támadást. Ekkor az egyik ARC vadász becsapódik a hangárba. A hajó meginog, mert kap kettő hatalmas lövést. Ahsoka elesik és gurulni kezd. Grievous a kezeivel és lábával pókmászásban az egyik kisebb hajóhoz megy. Beleugrik és kirepül a hangárból. Ahsoka vadásza felé csúszik ahogy a hangárban lévő összes hajó. A padawan beugrik vadászába és ő is kirepül a hangárből, majd kapcsolatba  lép a cirkálójával.

- Yularen admirális jelentkezzen- mondja Ahsoka.

- Igen ?- kérdezi Yularen.

- Grievous a bolygóra tart, én követem, maguk folytassák a dolgukat, hamarosan jön az erősítés- mondja Ahsoka.

                                                  A földi csata

Utána belép a bolygó légkörébe. Leszáll a város mellett. Grievous is ott van. Ahsoka azonnal rátámad ellenfelére, aki hárítja a támadást, és eldobja Ahsokát. A padawan fölkel és megpróbálja átszúrni Grievoust hátulról. De a kiborg megfogja Ahsoka kezét kicsavarja a lézerkardot a kezéből majd hasbarugja és eldobja. Ahsoka pár másodpercig mozdulatlanul fekszik majd feláll és követi ellenfelét, aki közben bement a városba. A városban AT-TE.k és droidtankok csatáznak. Egy téren felrobban egy bomba amitől az egyik ház is összedől. Ahsoka beáll a harcba és segít pár klónnak egy droid sereg ellen. Közben Anakin Padméval a palotában van. Anakin megkéri Rexet, hogy álljanak készenlétben. Rex minden helyre ahonnan szerinte be lehet jutni katonákat vezényel. Ő a főbejáratnál foglal helyet. Az ajtóban hirtelen két lézerkard jelenik meg, majd körbe forognak. Utána a kör forma ami kilett vágva berepül a palotába és belép Grievous. A klónok azonnal lőnek, de a tábornok mindet megöli, kivéve Rexet, aki halottnak álcázza magát. Grievous elindul megkeresni Amidalát. De a következő saroknál Obi Wanba botlik.

- Tábornok, már megint találkozunk- mondja Kenobi.

- Kenobi, most nem teszi tönkre a tervemet- válaszolja Grievous. A kiborg bekapcsolja lézerkardjait és rátámad Kenobira. A Jedi védi magát és egy terembe folytatják a harcot. Közben Anakin és Padme droidokkal küzdenek. Megérkezik hozzájuk Rex is, aki szintén beszáll a buliba. Anakinnal sikerül az utolsó droidot is kettévágnia. Rex jelenti, hogy Grievous tábornok bent van a palotában. Anakin ennek nagyon nem örül és kiakraja vinni Padmét a palotából. Odakint azonban három tank is várja Padmét, valamint rengeteg droid. A bejárathoz megérkezik Ahsoka és néhány klón. Azonnal támadják a droidokat. Grievous és Kenobi bárbaja folytatódik egy újabb teremben. A kiborg bróbálja Kenobit a földre kényszeríteni. A Jedi az Erővel állandóan a falhoz dobja Grievoust. Végül Obi elesek és Grievous a falnak szorítja. Majd átakarja szúrni kardjával, de hirtelen ő egy másik falnak csapódik. Megérkezik Ahsoka, nyomában két droiddal. A padawan azonban azokat gyorsan elintézi. Grievous föláll, és rátámad Ahsokára most már négy karddal. Ahsoka nagyon nehezen védi a Grievous támadását. Végül kiüti Ahsoka karját a kezéből. A padawan a fölre esik. Szerencsére gyorsan felugrik , átugorja Grievoust, és a falhoz csapja. Obi Wan is felébred és Erővel kidobja Grievoust az ablakon. De a kiborg megkapaszkodik az ablak szélében és magával húzza Ahsokát a mélybe. Obi próbálja Erővel Ahsokát vissza emelni, de nem sikerül. A padawan a vízbe zuhan, ahogy Grievous is. Oda lent egy hatalmas hal lenyeli a tábornokot, Ahsoka pedig éppen időben úszik a felszínre. Ekkor oda fut Ahsokához Wolf parancsnok pár gungannal.

- Parancsnok a gunganok segítenek a harcban- mondja Wolf.

- Rendben van- válaszolja Ahsoka. A városban a droidok meglepődnek mikor hirtelen egy csapat gungan kezdi őket támadni áramtalanító pálcákkal, és lézerpuskákkal. Ahsoka és Wolf is csatáznak. Hamarosan az összes droidnak vége. Anakin, Obi Wan és Padme oda mennek Ahsokához.

- Neked köszönheti a népem, hogy életben van- mondja Padme.

- Ha te nem vagy talán már sokan nem élnénk- mondja Obi Wan.

- Szép munka volt szájas- dicséri Anakin tanítványát. Grievoust a hal kiköpi. A tábornok azonnal a városba fut. Ott talál egy teherhajót és elmenekül vele. Obi Wan iszre veszi és gyorsan egy jeladót dob a hajóra.

- Így majd elkaphatjuk- mondja Kenobi. A Jedik elé egy Gunship száll le. Az égen látni lehet, hogy a Szeparatista romboló felrobban. Ahsoka örül, hisz nélküle nem ünnepelhetnének.

                                                    Vége

Ez egy teljesen csatás rész volt! Remélem tetszett! Mindenki %-ban értékelje!

Értékelés: 96%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr563029221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2011.07.01. 11:17:01

Hát, ez egy nagyon jó rész volt. Persze a p -t is használjad, mert bárbaj, meg bróbálja. Ezek piti hibák. Ezeket leszámítva 96%.

Bence1997 2011.07.01. 13:00:36

@argu fisto: Ja és írok egy könyvet, aminek a címe Star wars: A sírkő ármánya. Persze alcímmel is: A titkos armada lázadásának 1. kötete.
Majd ha készen leszek a Word -ban az 1. fejezettel, akkor majd kirakom a blogomra.
Ja és várom a kövi részt is.

argu fisto 2011.07.01. 13:10:44

Jól hangzik ! A kövi részről csak annyit, hogy Grievous lesz benne a főszereplő és a címe: A rettegés temploma

Bence1997 2011.07.01. 14:31:40

@argu fisto: És persze leírom a történetét:
Béke, és együttélés. Ám ezt egy bizarr támadás szertefosztja. Mivel egy ARMADA nevű bűnszervezett veszélyezteti a köztársaságot, így elég nehéz lehet három dologra is koncentrálniuk: az első megfékezni a bel - és külviszályt, másodiknak elkapni a bűnszervezetet, harmadiknak pedig elkapni a felelős embereket az ugnaugtok múltbeli adataik megsemmisítésére. Ám a szervezet lepaktál egy L'Vuuh nevű kalózvezérrel, akinek egy olyan ion-ágyú van a birtokában hamarosan, ami bolygókat is, sőt rendszereket is megsemmisíthet. Han, és Luke eközben egy kalózbanda nyomaira bukkan, és üldözőbe veszik őket. Az üldőzés közben rálelnek egy olyan bolygóra, amit az erő vonz, és sajnos csapdába kerülnek. Leila eközben egy merénylet után egy bizonyos áldozat lesz, és ki kell derítenie, hogy ki, vagy kik, és hogy miért akarják eltenni őt láb alá. Eközben Lando élet-halál játékot kezd egy Iphigini zsarnokkal. Közben Han, és Luke a kalózbanda nyomára bukkannak, mert őket is odavonzotta az erő. És akkor a két szerencsevadász felfedez egy birodalmi támaszpontot, amit a hírhedt, ám régen halottnak hitt ember, Zsinj nagyúr alatt van. Így szembe kell nézniük a birodalom utolsó nagyurával, és a bolygópusztítóval, ami hatalmasabb még a halálcsillagnál is...

Nos csak ennyi. Na csá.

argu fisto 2011.07.01. 14:40:52

@Bence1997: Nagyon jól hangzik! Am kérj karaktert, a nyári játékra!

forever alone 2011.07.01. 15:50:36

Nagyon jó lett nekem ilyen soha nem jutna eszembe

Bence1997 2011.07.01. 21:24:15

@argu fisto: Jó, oksa. És ne feledd értékelni a részeimet a blogomban. Én is értékelem.
@forever alone: Most a könyvről, vagy a részről beszélsz?
süti beállítások módosítása