Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját Clone Wars 2. évad 1. rész: Nabooi támadás

2011.06.27. 14:49 | argu fisto | 5 komment

                                Saját Clone Wars 2. évadom: 1. rész

 

                                                Nabooi támadás

 

Háború a Galaxysban! A Köztársaságiak  és a Szeparatisták hatalmas háborúja egyre tovább húzódik. Grievous a Galaxys egyik távoli zugában éppen üzenetet kap Dooku gróftól.

 

                                                   A terv

Grievous egy fregatt hajó fedélzetén van. A z egyik B1-es droid mondja neki, hogy Dooku beszélni akar vele. Ekkor megjelenik Grievous széke előtt a gróf hologramja.

-          Tábornok! Amidala szenátor sajnos kezdi meggyőzni a szenátust, hogy fejezzék be a háborút. A legutóbbi beszéde eléggé sok szenátort meggyőzött. Szeretném, ha megtámadná a Nabooit, és végezne Amidalával- mondja Dooku.

-          Igenis gróf úr!- válaszolja Grievous. Ekkor a fregattok máris a hiperűrbe ugranak.

 

                                              Utazás a Naboora

 

A Szenátusi épület előtt egy Nabooi hajó áll. A Szenátusban üllés van. Padme Amidala most próbálja rávenni azokat akiket még nem sikerült arra, hogy nem az fog a háború végéhez vezetni, ha klónokat gyártanak, ha nem az ha befejezik az ellenségeskedést és tárgyalnak a Szeparatistákkal. A jelen lévő szenátorok közül Halle Burtoni az aki legjobban ellenzi Padme tervét.

- A Szeparatistákkal nem lehet tárgyalni, ezért javaslom még több klón gyártását- mondja Burtoni.

- Holnap folytatjuk az ülést, addig is a szenátorok döntsék el, hogy mit választanak- javasolja Palpatine. Az ülés után Padme Organa és Mon Monthama kíséretében megy hajójához.

- Ne aggódj Padme, mi bármi történik melletted állunk- mondja Organa.

- Köszi , ez kedves tőletek- válaszolja Padme, aki föl száll hajójára. A hajó felemelkedik és eltűnik a levegőben. A z út során Padme azon gondolkodik, hogyan győzze meg Burtoni és a többi szenátort . Mikor a hajója kilép a hiperűrből egy kisebb hajót látni amelyik szintén a Nabooira tart. A hajó egy mocsaras vidéken száll le nem messze a várostól. A kis hajóból egy kommandó droidos társaság száll ki. A droidok elindulnak a város felé.

 

                                                        Bejutás

A droidok lassan bejutnak a városba. Lelövik az őröket, majd elindulnak a palotába. Padme éppen egy beszédet tart a palotában. Ekkor azonban kitörik a terem ablaka. Mindenki megrémül. A kommandó droidok beugranak a terembe. A harcosok azonnal a terembe futnak és lőni kezdik a betolakodókat. Az egyik droid majd nem eltalálja Padmet. Szerencsére a droidokat végül lelövik. Padme tudja, hogy a bolygója nagy veszélyben van. Ezért azonnal értesíti a Jedi Tanácsot. A Tanács azonnal oda küldi Obi Want és Anakint.

 

                                                        A csata

A Szeparatista flotta kilép a hiperűrből és azonnal droid szállítókat küld a bolygóra. Az egyik szállítóban Grievous is benne van. Megérkezik egy Köztársasági cirkáló. A fregattok azonnal lőni kezdik.

- Támadják meg a fregattokat, mi lemegyünk- adja ki a parancsot Kenobi. Három Gunship azonnal elindul a bolygóra. Közben ARC vadászgépek támadják a fregattokat. Megjön kettő másik Köztársasági cirkáló. Oda lent a várost már ostromolják. Grievous és elit katonái már a palotában vannak. Benyitnak egy terembe, ahol Padme, egy nabooi képviselő és három testőr van.

A droidok azonnal lelövik a droidokat . Grievous megöli a képviselőt, majd Padme fele fordul. Pafme kis fegyverével rálő a tábornokra aki hárítja a lövést. Grievous már majd nem rácsapja kkardját Paméra amikor kirepül az ablakon. Obi Wan volt az aki Erővel kilökte az ablakon. Obi azt mondja Padménak, hogy menjen biztonságba, ő addig bánik Grievoussal. Obi leugrik és egy kisebb kőrámpára esik. Grievous is ott van Obi ráveti magát és Grievous a rámpa szélén kapaszkodik. Obi a lábával rálép a tábornok kezére aki lezuhan a vízbe. Obi ekkor azonban bajba kerül. Kommandó droidok támadják. Ekkor érkezik meg Cody és néhány klón. Elbánnak a droidokkal és visszamennek a palotába. Közben Anakin és Rex is harcban vannak. Sarokba kerültek és nem tudnak kimenni. Megjön Obi és Cody akik rögtön segítenek. Legyőzik a droidokat. Padme is megérkezi.

- Nem esett bajod?- kérdezi Anakin.

- Jól vagyok- válaszolja Padme.

- Úgy érzem vissza fognak jönni bosszút állni- mondja Kenobi.

- Szólok a Tanácsnak, hogy küldjenek még klónokat- mondja Anakin. Padme ekkor döbben, lehet hogy Burtoninak igaza van. De aztán ezt a gondolatot gyorsan ki is veri a fejéből.

 

Grievous közben kijön a vízből. Hívja a flottát.

-          Azonnal hívjanak erősítést!- kiabálja Grievous.

-          Vettem, vettem- válaszolja a droid.

Grievous még felnéz a palotára. Azt mondja halkan hogy: Még megbánjátok Jedik, bosszút állok! 

                                                        Vége

           A 2. évadom végre elkezdődött! Ebben a részben volt politika, csata. Grievous tábornok a végén azt mondja vissza fog vágni. Nos ez a következő részben lesz. Kérek mindenkit, hogy értékelje a részt %-ban!

Értékelés: 92%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr393018920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C-E Joe 2011.06.27. 19:43:30

Nabooi? nem csak simán Naboo

C-E Joe 2011.06.27. 19:45:50

am 98% azért vonok le kettőt mert az a Nabooi az "Utazás a Nabooi"-ra alcímben kicsit megbökte a szemem am korrekt :D

kav12 2011.06.28. 20:04:23

Nem csak ott írja úgy. És a helyesírásra is jobban figyelj legközelebb :) (pl tulajdonnevek-nem tulajdonnevek, ezekre konkrét példa a köztársasági és szeparatista, amiket nem nagy betűvel írunk, és még a galaxist is inkább kis betűvel és pontos i-vel írunk nem ipszilonnal :Pés ha azt írod továbbá, hogy nabooi képviselő, akkor az is kis betű ;) Amúgy jó rész, szerintem olyan 90% (a tieidhez képest ;)

argu fisto 2011.07.01. 08:30:02

Rendben a Naboot javítom. kAV Én mindig nagy betűvel írom a Galaxist ( akkor pontos i-vel). Amúgy mindenkit bejegyzek!
süti beállítások módosítása