Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Padawanok kalandjai 8. rész: Csapdában

2011.06.21. 19:15 | argu fisto | 3 komment

                                    Padawanok kalandjai 8. rész:

    

                                                   Csapdában

 

Csatában eltűntek! Antalon admirális a Rannassi csatában tűnt el. A Jedik felderítőket küldtek és megtalálták az egyik közeli holdon. Jany, Aniann, Argu és Ben azonnal oda utazik, hogy megmentse az admirálist.

 

Egy Consular osztályú hajó lép ki a hiperűrből. A fedélzeten a padawanok tartózkodnak. Argu (aki a hajót vezeti) leszáll a hajóval a holdra. Miután a padawanok lejönnek meglátják az egyik felderítőt a földön feküdve. A padawanok rögtön oda futnak a felderítőhöz.

-          Minden rendben?- kérdezi Argu.

-          Jól vagyok!- válaszolja a katona.

-          Mi lett magával- kérdezi Jany.

-          Antalon admirálist elvitték, ahogy a társam is- válaszolja a katona.

-          Ki vitte el?- kérdezi Ben.

-          Egy Sith lovag volt itt és sok droid- mondja a katona.

-          Hogy hívják- kérdezi Aniannn.

-          A nevem Truser- válaszolja a katona. A padawanok elkezdenek nyomozni a holdon. Truser megmutatja nekik, hogy hol történt a rablás. A padawanok látják a droidok lábnyomit és rosszat éreznek az Erőben. Ekkor egy furcsa fémes hangot hallanak. A hang a hold egyik másik oldaláról jön. A padawanok hirtelen meglátnak egy hatalmas gyárat mellette egy kisebb épülettel. Azonnal értesítik a flottát, hogy jöjjenek a holdhoz. Majd elindulnak a gyár irányába. Hamarosan egy hatalmas hajó fedeznek fel a gyár előtt. Ám ekkor droidok közelednek feléjük. A padawanok bebújnak pár doboz mögé. A droidok elmennek mellettük. Utána elindulnak a gyárhoz. Szerncsére az oldalán van egy kis ajtó, amin bemennek. Oda bent még kettő ugyan olyan hajó áll félkészen mint amilyen odakint. Utána látják, hogy pár duro dolgozik a hajón. A duroknak gotalok hordják az alkatrészeket. Argu megfigyeli, hogy a hajón egy ismeretlen új fegyver található. Jany véletlenül felborít egy hordót, ami pedig vízhangozva a földre dől. A gotalok azonnal lőni kezdenek a padawanokra. Azok bekapcsolják lézerkardjukat és elkezdik legyőzni szőrős ellenségeiket. Ben észrevesz egy hatalmas elektromágnest ami a gotalok fölött van. Gyorsan megkeresi a mágnes irányító pultját és bekapcsolja. A gotalok azonnal a fölre rogynak és a szarvaikat kezdik fogni.

-          Hagyd abba meeee…- mondja az egyik gotal. Ben kikapcsolja a mágnest. A gotalok felemelik kezeiket. Ekkor azonban a durok kezdik el lőni a padawanokat. Argu és Jany azonnal elintézik őket. Ekkor a gyár hatalmas ajtaja kinyílik. Belép rajta egy ismerős négy haláldroiddal. A padawanok oda néznek. Meglátják Kley Rachot. A haláldroidok körbeveszik őket.

-          Tehát újra találkozunk- mondja Argu.

-          Én is örvendek!- üdvözli nyálasan a padawanokat Rach.

-          Hol van az admirális?- kérdezi Jany.

-          Nagyon jó helyen- válaszolja Rach.- Kifogom faggatni a támaszpontokról, vagy ha nem mondja meg meghal!

-          Miért csinálja ezt?- kérdezi Aniann.

Hát tudod én gyűlölöm ha valaki legyőz engem valaki, ezért úgy döntöttem bosszút álok rajtatok. Így aztán úgy döntöttem átkutatom a csata helyszínét túlélőkért. Szerencsémre pont az admirálist és egy katonát találtam meg. Ezután engedtem, hogy a felderítők akiket küldtetek megtudják, hogy itt van az admirális. Tudtam, hogy id jöttök és csapdát állítottam nektek. Most pedig végre bosszút állhatok rajtatok- meséli el Rach tervét.

-          Hol van az admirális?- kérdezi még egyszer Jany.

-          Hát ha annyira találkozni akarsz vele megszervezhetjük a randevút- válaszolja Rach. Kis idő múlva a padawanokat bilincsben átvitték egy másik épületbe. Ott volt az admirális. Egy hatalmas lávával teli üst fölött egy kötélen lógott egy másik klónnal.

-          Admirális!- kiálltja Ben.

-          Gyerekek, ti mit keresetek itt!?- kérdezi Anatalon.

-          Csapdába estünk- válaszolja Ben.

-          Most pedig kössétek fel ezt a kis zabrakot az admirális mellé- adja ki a parancsot Rach.

-          Ezt nagyon megfogod bánni- válaszolja Jany.

-          Ha ha ha, még hogy én bánom meg- nevet fel Rach. A droidok Janyt is felkötik a kötélre. Ekkor Rach megnyom egy gombot és a klón katona beleesik a lávába. Rach még egyszer megakarja nyomni a gombot ám ekkor valaki meglövi a kezét. Truser érkezik meg. Lelövi a droidokat és rálő Rachra. A Sith ekkor elkezdi folytogatni a felderítőt. Ám ekkor Rach elesik. Megérkezik Obi Wan és a 212-es légió. Obi rátámad Rachra. Cody és a klónok leveszik a bilincset a padawanokról és lőni kezdik az arra érkező droidokat. Aniann és Argu az üstöt az Erő segítségével ellökik rá a droidokra. Majd a klónok ellövik a köteleket és Jany és Antalon épségben állnak be a csatába. Rach ekkor egy bombát dob a tömegbe. Utána a Sith elmenekül. Ezek után a gyárat felrobbantják.

-          Szép munka volt padawanok- dicséri őket Obi Wan.

-          Ne nekünk köszönje, ha nem Trusersnek- mondják a padawanok. – Ha őn nincs akkor mi már rég nem élnénk. Trusers leveszi sisakját és arca elvörösödik.

-          Ugyan maguk is jók voltak- mondja Trusers.

-          Katona lenne kedve a 212.eseknél dolgozni?- kérdezi Cody.

-          Nagyon szívesen- válaszolja Trusers. A padawanok pedig tudják, hogy Trusersben új barátra leltek.

                                                               Vége

                    Ez a rész az 5. rész folytatása. Rach megmutatta, hogy milyen gonosz tud lenni. Trusers még fel fog tünni a sorozatban. Kérek minden kedves látogatót %-ban értékelje!

Értékelés: 80%

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr303004017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ERgabi 2011.06.24. 00:09:48

Szerintem egészen jó volt.Ez százalékban annyi hogy 80%.Van néhány nyelvtani hiba de nem azért veszett el 20% ami engem nagyon zavart hogy a Klón háborúk idelyén felbukkant még egy Sith-lovag pedig Darth Bane óta csak kettő lehet és ez a kettő Sidious és Dooku gróf.Remélem jól mondtam vagyis írtam :\
:).

Bence1997 2011.06.24. 20:43:34

Egy jó rész. Megérdemel 82% -t.
süti beállítások módosítása