Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Padawanok kalandjai 7. rész: A kristály ereje

2011.06.17. 14:46 | argu fisto | Szólj hozzá!

                            Padawanok kalandjai 7. rész: A kristály ereje

 

Csapdában! A hat padawan azt a feladatot kapta, hogy menjen el az Ilumra és készítsen magának fénykardot. Ám az Ilumon droid támadás érte a padawanokat és bennragadtak a barlang mélyén.

 

Jany felébred, nagyon rosszul aludt. Álmában kín és rettegés volt. Megnézi, hogy a radar amit készített fogott e valami jelet, de semmi. A többiek még alszanak. Jany nekikezd a lézerkardja készítéséhez. Először az elektronikát csinálja meg. Utána összeilleszti a markolattal az elektronikát. Után a kristályt belerakta az elektronikába. Ez veszélyes művelet volt, mert egy rossz mozdulat és az egész felrobbanhat. De Jany megoldotta. Után a kristályt kezdte fényesíteni, csiszolni szépíteni és egyéb műveleteket csinált vele. Miután mindennel kész lett bekapcsolta. A kristály gyönyörű kéken fénylett. A fényre barátai is fölébredtek. Jany nekik is megmutatta, hogyan kell a fénykardot elkészíteni. Miután mindenki kész lett visszafeküdtek pihenni. Jany nem aludt. Egész végig a radart figyelte, hátha fog valami jelet. Közben a barlangon kívül hatalmas droidsereg gyülekezett. Ventress is ott volt, éppen Dookuval beszélt holovetítőjén.

-          Remélem tudod mit csinálsz gyermekem- mondja Dooku. - Nem lenne jó ezt a nagy lehetőséget elszúrni.

-          Ne aggódj mester, tudom mit csinálok- válaszolja Ventress.

-          Rendben!- mondja Dooku és hologramja eltűnik. Ventress utasítja a droidokat, hogy robbantsák be a barlang bejáratát. A droidok engedelmeskednek és berobbantják a barlang bejáratát. Jany megremeg a hang hallatán. Tudja mi történt és érzi az Erőben, hogy nagy bajban vannak. Ekkor a radar jelet fog és Yularen admirális hologram képe jelenik meg.

-          Admirális, de jó hogy látom- mondja örömmel Jany.

-          Olvastam az üzenetet, szerencsére nem vagyunk messze az Ilumtól, hamarosan ott leszünk- mondja az admirális.

-          Rendben!- válaszolja Jany. Fölébreszti társait és beszámol az üzenetről. Mind nagyon örültek. Közben a Köztársasági cirkáló leszáll az Ilumra. A droidok észreveszik és rögtön támadni kezdik. A klónok is támadnak. A klónok egyik csoportja a droidokat támadja a másik pedig a barlanghoz siet. Ott Ventress vár rájuk.

-          Helló fiúk ! – mondja a Sith tanítvány.

-          Lelőni !- adja ki a parancsot Rex. A klónok lőnik kezdik Ventresst aki hárítja a lövéseket. Megöli az összes klónt aki lőtte kivéve Rexet aki arrébb tud gurulni. Ventress fojtogatni kezdi a klón parancsnokot. Ám ekkor megérkeznek a klónok motorokkal, és eltalálják Ventress kezét. A nő lelőki az egyik klónt a motorról és menekülni kezd. A motorosok után indulnak. Ventress hirtelen lelassít és lőni kezdi az elé kerülő motorokat. Egy Gunship száll le a barlang bejárata előtt. Anakin és Obi Wan száll ki belőle. Egy AT-TE-t is hoztak. A hatalmas gép elkezdi lőni a beomlott részt. Kis rés nyílik amin Anakin és Obi Wan befér. Bemennek. Hamarosan megtalálják a padawanokat. Mikor kimennek, már az AT-TE lángokban áll. Droidok ezrei veszik körül őket. Jany aktiválja új lézerkardját és elkezdi aprítani a droidokta. Barátai és a két Jedi is így tesz. Közben Ventress megérkezik a Szeparatista bázira. A klónok még mindig lövik. Ventress egy kis gépbe száll be és elmenekül. A klónok az ottani droidokat lelövik. Közben a droidok eltalálják Marko kezét akinek a lézerkardja tönkre megy. Az egyik droid le is akarja lőni a fegyvertelen fiút, de Aniann megvédi. A lány a droid tömegbe ugrik és tovább kaszabolja azokat. Jany eközben egy halál droiddal bajlódik. Ekkor a droid elgurul és egy sziklának ütközik.

-          Köszönöm Kenobi mester- mondja Jany.

-          Szívesen- válaszolja Obi Wan aki eközben négy droidot vág le. Egy Gunship száll a droidok fölé. A klón aki vezeti rádión arra kéri a Jediket és padawanokat ugorjanak fel a hajóra. A gunship alján ugyanis egy hatalmas bomba található. A gép följebb ereszkedik miután beszálltak a Jedik és ledobja a bombát. A droidok mind megsemmisülnek, csak hogy a barlang is. A gunship elhagyja a bolygót és egy cirkáló belsejében landol. Ott Yularen várja őket.

-          Szép munka tábornok- dicséri Yularen Anakint.

-          Ne nekem köszönje, ha nem a padawanoknak- mondja Anakin. – Ha ők nem értesítenek minket a barlangról mindent megtudnak a Szeparatisták.

-          Uram a barlang megsemmisült- jelenti a klónpilóta.

-          Ez nagy veszteség- mondja Obi Wan.

-          Az viszont jó, hogy a bomba hatékony volt- mondja Yularen.

A padawanok nagyon örülnek, hogy újabb feladatot oldottak meg és segíteni tudták a háborút.

                                                    Vége

Hát nem lett olyan hosszú, de nem is akartam, hogy olyan hosszú legyen. Először tűnt fel Ventress. Ő biztos visszatér majd. Minden kedves látogató olvassa el és %-ban értékelje!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr502992366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása