Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Padawanok kalandjai 6. rész: A titkos barlang

2011.06.16. 13:39 | argu fisto | 2 komment

                               Padawanok kalandjai 6. rész

         

                                        A titkos barlang

 

A padawanok a Templomban gyakorolnak. Argu, Interx és Ben gyakorló kommandó droidok ellen harcol, míg Janyék az elmetrükk használatát gyakorolják. Ekkor érkezik meg Kit Fisto és Mace Windu.

- Padawanok, szép napot!- üdvözli  a tanítványokat Windu.

- Jó napot Windu és Fisto mester- mondják a padawanok egyszerre.

- A tanács azt gondolja, hogy már elég tapasztaltak vagytok ahoz, hogy saját fénykardot készítsetek- mondja Fisto.- Ezért elküldünk benneteket az Ilumra, ahol egy kristálybarlang található. A barlangban megszerzitek azt a kristályt, amelyiket akarjátok, majd visszajöttök a Templomba és elkészítitek.

- De a barlangról senkinek ne tegyetek említést, csak a Jedik tudhatják, hogy ez a barlang létezik- utasítja Windu.

- Rendben, nem mondjuk senkinek- válaszolják a padawanok. Később a hat padawan már egy Consular osztályú hajó fedélzetén utazik a hiperűrben. Kis idővel később kiugranak a hiperűrből és meglátják az a hófedte Ilumot. A hajó leereszkedik a földre és a padawanok kiszállnak. Meleg kabátot és selymes nadrágot vesznek fel, mivel az Ilum az örök hó birodalma ( sokan így nevezik). A padwanok egy holotérkép segítségével tájékozódnak, hogy merre van a bázis. Csak hogy nem veszik észre, hogy egy kém droid figyeli őket. A padawanok megtalálják a barlang bejáratát.

- Vigyázzunk, ne legyünk hangosak, mert egy nagy kiálltástól az egész ránk omolhat- figyelmezteti társait Argu. Lassan bemennek a hatalmas barlangba. Ám mikor beérnek három egyforma utat találnak.

- Merre kell menni?- kérdezi Ben.

- Megnézem a térképen- válaszolja Argu.

- A középsőn menjünk- mondja a nautolan. Elindulnak a középső úton. A kém droid ott hagyja őket és elindul valahova. A padawanok egy hatalmas kristálytermbe érkeznek. A falakból, az oszlopokból és a földből is kristályok állnak ki. A padawanok tudják, hogy megtalálták amit kerestek. Mind a hatan választanak kristályt. Argu kéket, Interx zöldet, Ben kéket, Jany kéket, Aniann zöldet, és Marko egy sárgát.

A kémdroid egy bázisra érkezik. Ott levetíti a felvételt.

- Szóval Jedik járnak itt- mondja a parancsnok. – Vajon mit kereshetnek itt?

- Úrnőm a Jediknek állítólag van egy titkos barlangjuk, ahonnan a fegyvereikhez a kristályt szerzik- mondj a az egyik taktikai droid.

- Ha a barlangot megsemmisítenénk, akkor a Jedik nem tudnának mivel harcolni- mondja a parancsnok ( Ventress). – Minden csapat induljon a barlanghoz, ölje meg a Jediket és semmisítse meg a barlangot!

- Vettem, vettem- válaszolja az egyik droid.

A padawanok elteszik a táskájukba a kristályt, és elindulnak a hajóhoz. Ám ekkor megjelenik előttük egy droid sereg. A padawanok aktiválják lézerkardjukat és elkezdik kaszabolni a droidokat. Ám egyre több droid jelenik meg. A padawanok nem bírnak ennyi droiddal. Beszorulnak a barlangba.

- Honnan tudják, hogy a barlang itt van?- kérdezi Jany.

- Nem tudom- válaszolja Argu miközben levág egy droidot. Az egyik droid egy gránátot dob a padawanok közé.

- Futás, vissza! – adja ki a parancsot Argu. A gránát felrobban és egy hatalmas hókupac ömlik a kijáratra. Ezután kövek potyognak le.

- Teljesen elzártak minket a kijárattól- mondja szomorúan Aniann.

- De legalább így megtudjuk csinálni a lézerkardunkat- válaszolja Jany.

- Hogyan, azt se tudjuk hogyan kell- mondja Marko.

- Szerncsére elkértem Jucasta Nutól egy könyvet, hogyan kell a lézerkardot elkészíteni, és hoztam magammal kellékeket- válaszolja Jany.

- Te zseni vagy- mondja Aniann.

Közben a droidok jelentik Ventressnek, hogy a Jedik bent ragadtak a barlangban és elzárták a folyosót. Ventress azt mondja, hogy hamarosan ő is oda megy. Argu közben próbál az adóvevőjével kapcsolatba lépni a flottával. De nem jár sikerrel.

-          Nagyon hideg van- mondja Aniann.

-          Tessék, itt van egy kisebb takaró- mondja Jany és oda adja barátjának.

-          Köszi!- válaszolja a lány.

-          Ha te nem lennél, akkor nem tudom mi lenne- mondja Interx Janynak. Jany kivételével mindenki elalszik.

Jany épít egy kisebb radart. Után elkezdi küldeni a jelet és mond egy szöveget bele: Beszorultunk a kristálybarlangba, aki hal minket az segítsen!

-          Remélem valaki észreveszi a jelet és megment minket – mondja halkan Jany majd ő is elalszik.

                                               Vége

Ez a rész jóval rövidebb lett, mint az előző. De a kövi rész ennek a folytatása sokkal izgalmasabb és hosszabb lesz. Minden kedves látogató olvassa el és %-ban értékelje!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr642989253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása