Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Padawanok Kalandjai 3. rész : A titkos tanítvány

2011.04.30. 16:54 | argu fisto | 1 komment

Padawanok! A legutóbbi sikerük után Janyból és Aniannból padawan lett. Nagy küldetés vár rájuk ugyanis az Endori bázison problémák vannak. Mivel a Jedik nagy csatákban harcolnak a két padawant küldik el, hogy ellenőrizzék a bázist.

A hiperűrből kilép egy Nu osztályú hajó. A fedélzeten Jany , Aniann és egy klón pilóta. A két padwan nagyon izgul, hisz most először biznak rájuk feladatot. A hajó belép a bolygó légkörébe, majd leszáll az Endori bázis előtt. A padawanok kiszállnak belőle. Gree parancsnok fogadja őket.

- Üdvözöllek benneteket az Endori bázison-mondja a parancsnok.

- Jó napot parancsnok- mondja Jany. Gree bevezeti őket az épületbe. Elmondja, hogy mostanában fura dolgok történnek a bázison. A folyosón ahol sétálnak feltűnik két másik padawan is. Az egyik ember a másik Weequayi. Jany és Aniann oda mennek hozzájuk.

- Szia! Engem Janynak hívnak, és téged hogy hívnak?- kérdezi a Weequayit.

- Semmi közöd hozzá zöldfülű- válaszolja durván a Weequay.

- Jól van na!- kiabál vissza Jany.

- Parancsnok ez a kis nyápic azt mondta rám, hogy űrszemét vagyok- hazudja Greenek a Weequayi.

- Ez nem igaz - válaszolja Jany.

- Gramond , légy kedves az új jövevényhez, ők jöttek hozzánk ellenőrzésre- mondja Gree. Miután Gree arrább áll Gramon ezt mondja Janynak: Nem kis senkiket kellene ellenőrzésre küldeni, hanem Jediket. Gramond elmegy a dolgára. Jany oda megy Aniannhoz.

- Jobb lesz ezzel a gyerekkel vigyázni, valami nem stimmel vele - súgja Jany Aniannak.Gree a gyerekeket bevezeti a műhelybe.Gree azt mondta a gyerekeknek, hogy egy ideig itt fognak dolgozni, így senki sem veszi majd észre, hogy nyomoznak. Jany látta, hogy Gramond is ott van. Egy protokol droidot javított. Az egyik Janynak adott egy kamerát , hogy szerelje meg. Jany irigykedett, hogy Gramond nagyobb munkát kap , mint ő. Később a folyosón Gramond elgáncsolja Janyt. A zabrak fiú nagyon begurul és verekedni kezdenek. Épp arra őrködik két katona és oda szaladnak a fiúkhoz. Gramond azt hazudja, hogy Jany követte és meg akarta őt ölni. A katona jól leszidja Janyt és elküldi a szobájába. Jany azonban nem a szobájába, hanem Aniannhoz. Jany elmeséli neki, hogy Gramond miket művelt vele. Most már Aniann is úgy látja, hogy Gramond egy kicsit undok velük, de nem érti, hogy miért. Másnap a műhelyben Garmond és Jany dolgoztak. Gramon megakarja viccelni Jany, ezért bekapcsolja Jany szerelő részlegének a riasztóját. Gree , Anainn és még kettő katona oda rohannak Janyhoz. Gramond most azt mondja, hogy látta amint Jany el meri lopni az egyik pisztolyt amit javított.

- Jany, nagyot csalódtam benned- mondja Anainn Janynak. A fiú hiába magyarázkodik a parancsnoknak és barátjának, azok nem hiszik el. Janynak most már nagyon elege van Gramond hazugságaiból és vicceiből. Azt tervezi, hogy ő is megvicceli Gramondot. Az nap este Jany titokban követi Gramondot. Meglepően látja, hogy Gramont egy raktárba megy. Jany követi. Gramond éppen valakivel beszél rádió adóvevőn. Jany egy doboz kupac mögé bújik.

- Sikerült, meg van a terv...-mondja Gramond.

- Jól van, Szerzd meg az alaprajzot és öld meg...- mondja a vonal másik végén lévő hang. Jany a mondat végét már sajnos nem hallja, mert azonnal Gramond szobájába rohan. Mikor oda ér be megy és elkezdi kutatni Gramond holmiját. Talál pár darab kém droidot kikapcsolva, és egy holo táblán egy üzenetet. Jany még időben kiszalad az üzenettel. Mikor vissza ér a szobájába elkezdi olvasni a levelet amelyen ez áll: "Azonnal nézd meg a bázist, majd értesíts engem. Tudd meg , hogy a felderítő padawanok nem gyanakszanak-e rád! Ezek után öld meg a padawan társad, akivel érkeztél és próbáld a felderítőkre terelni a gyilkosságot. Utána menj a hangárba, én majd onnan át veszem az akciót.

                                                DARTH.N

Jany nagyon meghökkent. Érezte, hogy Gramond egy aljas gazfickó, de azt nem gondolta volna, hogy egy áruló Jedi. Ahogy csak tud Jany rohan Aniannhoz. A lány is elolvassa a levelet. Minketten arra gondolnak, hogy meg kell állítaniuk Gramondot. Ahogy mennek Gree parancsnokhoz a levéllel látják, hogy a másik padwan halottan fekszik a földön. Meglátják Gramondot és üldözőbe veszik. Gramon megáll , megfordul és kinyitja fénykardját. Jany és Aniann is így tesz. Gramond az Erővel a falhoz vágja Janyt. A niann rátámad Gramonra. A Weequayi hárítja a támadást és ellöki a lányt. Jany oda szalad a fekvő Aniannhoz. Gramond ezek után az Erő segítségével a menyzeti hatalmas csövet rádobja Janyékra. Elszalad a hangárba, ahol egy idegen hajó várja. Kiszáll belőle egy köpenyes alak. Megdícséri Gramondot. Gramond elmosolyodik.

                                                 Vége

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr502867136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kav12 2011.04.30. 17:55:04

Izgalmas rész lett, és nagyon várom a folytatást! :Đ
süti beállítások módosítása