Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Szinkronos értékelés: Supply Lines

2011.04.21. 16:01 | argu fisto | Szólj hozzá!

 

 

Amikor angolul láttam ezt a rész, akkor nem tetszett.Ám, hogy magyarul is láttam megváltozott a véleményem. Ez egy kifejezetten jó rész volt. Na de nézzük mi volt a szinkronnal. Jar Jar szerencsére nem kapott más szinkronhangot, és ugyan olyan vicces volt, mint eddig. A kedvencem Jar Jar mondatai közül ez: " Ha nem segíteni nekünk, milliók fogni meghalni". Aztán Organa szenátor hangja is maradt a régi, mint , ahogy Lott Dodé. Katoonkó hangja azonban megváltozott. Nagyon mély hangja lett. Ez nekem nem tetszett. Sokkal jobb volt az 1. évados hangja. Aztán Toydariai őrök hangja is jó volt. Di mester hangja borzasztóan passzolt hozzá. Szerintem ő volt az aki a legjobban beleélte magát az egészbe ( már mint a szinkronszínész). Aztán Keelikapitány is nagyon jó volt. Az érdekes volt, hogy akivel Di mester üzent ( a kék tw'lek) ő az 1. évadban angolul beszélt , most pedig már magyarul. A klónok hangja is jó volt. Sam Chindulla hangja szerencsére maradt a régi. Összességében ez egy nagyon jó magyar szinkronos rész volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr142845273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása