Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Padawanok kalandjai információk

2011.04.16. 14:09 | argu fisto | Szólj hozzá!

Sziasztok!Bocsánat,hogy sokáig nem voltam , csak időm se kedvem nem volt szerkeszteni. Mivel nincs sok hír a Clone Warsról, ezért írok pár infót a sorozatomról. Remélem már mindenki elolvasta az 1. részt. A 2. részt nem fogom kiírni az oldalra. Ugyanis megtalálhatjátok Wilwarin Clone Wars fansite című oldalának rajongói részében az írásoknál. Aztán itt van pár szereplő neve a következő részekből:

Jany, Anainn, Márkó, Gramond, Gree parancsnok, 61.es légió, Anakin Skywalker

Ja és majd később benne lesz egy padawan akinek a neve: Argu. Tudom, hogy ez a netes nevem, de ez a név valójából innen ebből a karakterből jött. Megpróbálom a személyiségemet belerakni a karakterbe.

Leírása: Argu egy nautolan padawan , aki a Glee Anselmen született. Kit Fisto talált rá és ő hozta el a Jedi templomba. Argu a kiképzések alatt nagyon erős padawan lett. A tanítás alatt nagyon szoros barátságot kötött két másik padawannal Interxel és Bennel.

Interx egy togruta , Ben pedig egy ember. Ben különlegessége, hogy Jedi köpeny helyett klónpáncél van a testén. Ben kiváló pilóta.

Ez a kis csapat nagyon jó párost alkot. Hamarosan találkozni fognak Janyval és barátaival. De vajon Janyék , hogy fogadják a találkozást? Nem sokára kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr102830982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása