Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Mindjárt vége a 3. évadnak !!!!!!!!

2011.03.25. 10:55 | argu fisto | Szólj hozzá!

 Sziasztok! Sajnos mindjárt vége ennek az évadnak is. Ugye nagyon várta mindenki, (még nyáron)hogy vajon mi lesz Ventressel, mi lesz a kaminói csatában, Ahsoka álmaival mik lesznek.Hát ezekre mind megkaptuk a választ, bár én úgy gondolom , hogy volt aminél kissé jobbra számítottam. Na de nézzük is , hogy mik voltak ebben az évadban

1-2. rész Kaminoi csata

 

 

 

 

 

 

 

Hát ez egy jó kis történet volt. Ez szerintem mindenkinek nagyon tetszett.

3.Rylothi rész

 

 

 

 

 

 

 

Ennél a résznél mindenki arra volt kíváncsi, hogy milyen lesz Ima Ga Dun. Hát végül egy szimpatikus Jedit ismertünk meg , csak sajnos meghalt.

4. Kocsma csata

 

 

 

 

 

 

 

Ez a rész is jó volt. Bár elég lassan rázódott bele az izgalmakba. Találkoztunk Greedóval, és megismerhettük milyen is George Lucas.

5-6. rész Mandalór

 

 

 

 

 

 

 

Újra ellátogattunk Mandalórra,csak most nem volt olyan jó mint az előző évadban. Hiányzott a halál őrség. Alapvetően ez sem azért olyan nagyon rossz , de jobbra számítottam. 

7. Ahsoka álmai 

 

 

 

 

 

 

Na én itt csalódtam nagyot. A trailerbe tök jó kis történetnek tűnt, azt még is nem lett túl jó. Aurra Sing hozta formáját, és Ahsoka álmai sem voltak rosszak. Ha megnézzük ezt a részt akkor nézhetjük úgy is , hogy azért elfogadható rész ez. 

8-9. Cad Bane és Ziro    

Gondolom , mindenki kíváncsi volt, hogy vajon mi lett Ziroval miután Cad Bane kiszabadította. Megkaptuk a választ. Ami nagyon nem tetszett, hogy egy senki megöli Zirot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr562770334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása