Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

3. évad 18. rész : The Citadel Részértékelés

2011.02.26. 15:50 | argu fisto | 1 komment

 

 

 

 

 

 

Szereplők: Anakin Skywalker, Obi Wan Kenobi, Even Piell, Rex, Cody, Ötös, Visszhang, Osi Sobeck, Ahsoka Tano, Plo Koon , R2 D2 , Tarkin kapitány

Helyszínek: Corusant , Lola Sayu

Történet: Even Piell Jedi mester a Szeparatisták egy nagyon jól őrzött börtönbe szállítják. A Jedik elindulnak a kimentésére . ezt úgy teszik, hogy pár átprogramozott droid vezet egy lopott Szeparatista hajót, míg a Jedik és a klónok be vannak fagyasztva ( mert így nem veszik őket észre a Szepik szenzorai). Miután leszállnak a bolygóra nagy nehezen bejutnak kiszabadítják Even Piellt, ám nem számolnak Osi Sobeckkel. Ő a börtön kapitány és van pár meglepetése a Jediknek. Miután a jó néhány csapdán átjutnak bombákat helyeznek el a szinten. Utána kiszabadítjaák Tarkint és a többi katonát. Majd felrobbantják a szintet, de Obi Wan nem jut ki a többiekkel. Ezek után elindulnak a hajóhoz.

Értékelés: Ez a rész nagyon tetszett. Jó volt az egész. Osi Sobeck új karakter volt, de számomra szimpatikus. Tarkinra voltam én kíváncsi, de őt is jól megcsinálták. Ebben a részben volt egy érdekes jelenet, mikor is Tarkin és Ankin először találkoznak. Várom a folytatását ennek a résznek. Az értékelésem pedig 96 % .

Galéria:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr252692725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gree parancsnok 2011.03.03. 11:38:18

egy ilyen jó rész már hiányzott. ezek a mortisosok elég lehangolóak voltak :S
süti beállítások módosítása