Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Részértékelés: 3. évad 13. rész : Monster

2011.02.05. 15:27 | argu fisto | Szólj hozzá!

Régen hoztam már értékelést. Most hozom be a hátrányt.

 

 

 

 

 

 

Szereplők: Savage Opress, Assajj Ventress, Talzin Mother, Brother Viscus, Feral, Halsey, Knox, Count Dooku

Helystínek: Dathomir, Serenno, Devaron

Történet: Dooku szolárhalyójával megérkezik az Éjnővérekhez. Talzin arról beszél neki , hogy tud adini neki egy Darth Maulhoz hasonló tanítványt. Dooku bele is egyezik majd elmegy. Talzin elküld Ventresst, hogy mennyen el a bolygón élő zabrakokhoz,és válassza ki a legerősebbet. Ventress el is megy és három próba elé állítja a harcosokat. Az első próbát 5-en élik túl. A 2. próbát csak Opress és testvére Feral. Ventress az utolsó próbán majd nem megöli Feralt, de Opress megküzd Ventressel. Ventress Opresst választja. Visszatérve az éjnővérekhez, Opresst varázslattal átalakítják kegyetlen harcossá. Az utolsó feladata az , hogy megölje Feralt. Feral hiába könyörög Opressnek megöli Feralt. Utána Ventress meglöki Opress homlokát, hogy egy kis időre felejtse el őt. Talzin elviszi Opresst Dokkunak a Serennora. Ott Dokku azt a feladatot adja próbaként Opressnek, hogy menjen a Devaronra és foglalja el a templomot. Opress a Devaronon megöli Halseyt és Knox Jediket majd elfolaja a templomot és jelent Dookunak . Utána pedig vissza megy új mesteréhez.

Értékelés: Hát ezt a részt gondolom mindenki várt. Úgy mond ez a rész Opressről szólt teljes mértékben. Az nem derült ki , hogy mi lett az előző részből Anakinnnal és Obi Wannal. Csak Opress volt a központ. Tetszettek a próbák. Kicsit kemények voltak , de az nem baj. A varázslat kissé érdekes volt. Opress tényleg egy kegyetlen harcos lett. Azt viszont sajnáltam , hogy Knox meghalt. Nagyon szimpatikus volt nekem ( igaz nem sokat szerepelt) . Végre volt Fiston kívűl még egy Nautolan Jedi. Sajnálom szegényt. Összeségében 89%-ot adok erre a részre.

Galléria :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr272640264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása