Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

3. évad 12. rész : Nigthsisters Részértékelés

2011.01.09. 15:43 | argu fisto | Szólj hozzá!

Sziasztok ! Itt a legújabb rész értkelése !

 

 

 

 

 

 

Szereplők : Asajj Ventress, Count Dooku, Talzin , Ky Narec, Éjnővérek, Anakin , Obiu Wan , Darth Sidius, R2D2

Helyszínek : Dathomir, Serenno, Rattak

Történet : Sidiusnak elege van Ventress sorozatos vereségeiből, ezért megparancsolja Dookunak, hogy ölje meg tanítványát . Dooku felrobbantja azt a cirkálót , amin Ventress van , és azt hiszi meghalt. Ám Ventress nem halt meg mert a robbanás előtt sikerült elmenekülnie . Végül pár űrkalóz talál rá . Ventress megöli a kalózokat és elmegy szülőbolygólyára a Dathomirra . Ott találkozik az éjnővérekkel , akiknél a Sith rögtön elájul . Az éjnővérek ( varázslat hatására ) felidézik Ventress múltját. Utána láthatlanná teszik Ventress és még kettő éjnővért. Ők elmennek a Serenno bolygóra , hogy végezzenek Dookuval. A merényletük nem sikerül , ezért vissz mennek a Dathomirra. Az éjnővérek anyja Talzin hologromon , beszél Dookuval, hogy van neki egy ajánlata a gróf számára . Dooku belegyezik .

Értékelés : Hát ez rész már nyáron a trailerben is ígéretesnek tűnt , és végül az is lett . Nagyon tetszett , ahogy felidézték Ventress múltját . Jók voltak benne a fénykardharcok . A rész eleje olyan volt mint a Sithek Bosszújában . Az éjnővérek is jók voltak . Az az érdekes , hogy eddig mindenki úgy tudta , hogy Ventress Rattakon született és egy Rattaki . Ám mégsem az hisz egy éjnővér volt az anya és ezért ő is egy éjnővér . Ez egy érdekes rész volt . Számomra ez a rész Ventress életét mutatta be . Én 98 % -ra itélem . Nagyon várom már a folytatást .

Értékelésem : 98%

A ti értékelésetek :

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr522571851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása