Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Saját 1. évad 6. rész : Gunray titka

2010.11.06. 13:54 | argu fisto | 10 komment

  

                                 A Bespin megszállva! Nute Gunray vezetésével

                                          a Szeparatisták megszállták a bolygót. Anakin Skywalker és padawanja Ahsoka elindulnak a bolygóra , hogy felszabadítsák azt .

Egy Köztársasági Gunship landol a bolygó felszínén. Anakin , Ahsoka és Rex szállnak ki belőle . Anakin elővesz egy távcsövet és körülnéz . A távolban 2 bánya van.

- Ahsoka , te és a csapat egyik fele a Nyugati bányába mentek - mondja Anakin - a többiek velem jönnek a Keleti bányába.

- Rendben, mester ! - válaszolja Ahsoka . Közben Gunray egy bázison holovetítőn beszél Aurra Singel .

- Sikerült elkábítanom a Jedit , de hamar föl fog ébredni - mondja Aurra.

- Ölje meg ! - kiabálja Gunray.

- Sajnálom , de nem bírom megölni - mondja Aurra. Ha nem adja meg a pénzt amit ígért , megölöm magát . Gunray elképett .

- Rendben , megadom - válaszolja a Nemodoi . A bolygó felett egy Jedi cirkáló lép ki a hiperűrből . A fedélzetén Dao admirális tartózkodik.

- Az admirális megjött az erősítéssel - mondja egy klón Yularennek .

- Remek , engedjék ki a vadászokat , és támadják meg a Fregattokat - adja ki a parancsot Yularen .

- Igenis - válaszolja a parancsnok . Dao admirális hajója elkezdte lőni a legközelebb lévő fregattot . A parancsnoki fregatton egy taktikai droid adta ki a parancsokat .

- A Köztársaságiak , erősítést kaptak - mondja egy droid .

- Nem baj , kjüldjék ki a vadászokat, és minden hajó lője a cirkálókat - mondja a taktikai drid .

- Vettem vettem - válaszolja a droid . Anakin és Rex odaérnek a bányához . A Jedi előveszi fénykardját és levág egy droidot. Rex és klónjai lőni kezdik a droidokat. 2 haláldroid gurul Anakin és Rex elé. Lőni kezdik a Jedit. Anakin átugorja a droidot , és az erő segítségével eltolja. Rex közben leüti az egyik droidot , és elfoglalják a bányát. Egy sátorban Anakin egy halom rakétát , és gránátot talál. Rex és a katonák összeszedik a a gránátokat és a rakétákat . Gunray közben Dookuval beszél egy hologramon. A Sith azt mondja neki , hogy vigyázzon Skywalkerrel , mert nagy bajt tud okozni. Gunray bólint .

Az egyik fregatt felrobban . A taktikai droid leküld egy új osztagot a bolygóra .

- Ezek a nyamvatt Köztársaságiak , túl erősek , de ha a vadáazok kicselezik az ágyúikat , és felrobbantják a hajtóműveket , talán sikerül a győzelem - mondja a taktikai droid .Egy vadász csoport elinbdul Dao admirális hajója felé.

- Minden ágyúval tűz a vadászokra - mondja Dao .

- Igenis - válaszolja a parancsnok. A vadászok kicselezik az ágyúkat , és elindulnak a cirkáló hajtóművéhez . Az egyik keselyű eltalálja Dao admirális cirkálójának a hiperhajtóművét . A hajó megremeg , és kap még egy lövést . Most egy hajtómű megy tönkre . Dao admirális azt javasolja , hogy száljanak át Yularen hajójára . Az egyik fregatt azonban eltalálja Yularen hajóját , ami megremeg , és elkezd zuhanni . Yularen megijed , és mondja , hogy próbálják meg emelni a cirkálót . A hajó kezd emelkedni , és most alulról eltalálják az egyik fregattot . A fregatt felrobban . Már csak egy fregatt maradt , a parancsnoki . A taktikai droid látja , hogy Yularen hajója vészesen közeledik felé . A taktikai droid, kiadja a tűzparancsot . A fregatt elkezdi lőni a hajót . Yularen kiküld egy y-szárnyú osztagot , hogy robbantsák fel a fregatt hajtóművét .A vadászok kimennek a hangárból az űrbe . A fregatt már meginog az egyik lövéstől ami a cirkálóról jött . A vadászok kilövik a rakétákat és a fregatt hajtóműve felrobban . Yularen azt mondja , hogy lőjenek magszimális töltetekkel . A makszimális töltetek elindultak a fregatt felé .

- Megfogunk halni - kiálltja egy droid .

- Tüzeljenek a 99573823 szektorra - kiabálja a taktikai droid . Ám ekkor a fregatt a lövéstől felrobban . Yularen és a flotta nagyon örül . Dao admirális a cirkálóval leszáll a bolygóra . Yularen értesíti Anakint a győzelemrő . Anakin örül , ám tudja , hogy a bolygón még rengeteg droid van .Ahsoka és Cody parancsnok odért a bányához . A lány meglátja , hogy rengeteg droid van a bányában . Ahsoka kiugrik egy domb mögül és levág 2 b2-es droidot . A többi droid észreveszi és lőni kezdi . A bánya épületéből Aurra Sing jön ki és meglátja Ahsokát . Még mindig dühös a padawanra , amiért majdnem megölte . Ezért elkezdi lőni ő is . A droidokkal elentétben Aurra eltalálja Ahsokát , aki elesik , és a lézerkardját elveszik a dridok . Cody és a klónok elkezdik lőni droidokat , ám ekkor homokvihar elsöpri Codyt, a klónokat , és néhány droidot . Aurra oda megy az ájultan fekvő Ahsokához .Gunray is kijön az épületből és meglátja Ahsokát .

- Szép munka volt fejvadász - mondja Gunray .

- Köszönöm , ismerem ezt a Jedit , egyszer majdnem megölt - mondja Aurra .

- Vigye be az épületbe - mondja Gunray .

Anakin mellé lszáll Yularen cirkálója . A cirkálóbol AT-TE-k jöttek ki , és egy halom klón . Yularen oda megy Anakinhoz .

- A padawanja merre van ? - kérdezi Yularen .

- Nem tudom - feleli Anakin - nem jelentkezett .

- Akkor mire várunk még keressük meg - mondja hanfosan Yularen .

- Az is aggaszt , hogy Plo mester sem jelentkezett - mondja Anakin - nehéz munka vár még ránk . Anakin elkezdi nézni a sivatagot .

                                                Vége

Remélem tetszett . %-ban értékeljétek ! Hamarossan jön a folytatás .

Igazából hosszabb lett volna , de akkor nem fért volna bele 22 percbe . A következő részben viszon elég sokl minden lesz .

Értékelésetek : 96 %

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr532428020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hevdanaa 2010.11.06. 16:08:26

Nagyon jó rész lett ez is! Gratula! Akciódús és örülök megint mert rengeteg a párbeszéd van és beleraktad Dao admirálist. Ebből kisebb változtatásokkal lehetne egy igazi CW-s rész készíteni.

argu fisto 2010.11.06. 16:10:35

Köszi ! A következő viszont még jobb lesz . Ja és %-ban is értékeld !

Gree parancsnok 2010.11.07. 18:40:58

100-at adnák, de csak 95, mert már unom anakin-ahsoka párost.
de egx luminara- baris jó lenne

barkó 2010.11.08. 18:41:01

Akár 100 % is lehetne, ha nem lenne benne ennyi helyesírási hiba.
Nyamvatt? Mi az? Nem Nyamvadt?
Elképett? Az meg mi? Elképedt...

barkó 2010.11.08. 18:42:35

Ja, elfelejtettem értékelni.
Mondjuk legyen 83%
Ja és az előzőhöz annyit, hogy jól csináltad, de ilyen hirtelen ugrások vannak a helyszínek és a szereplő közt. Ezt egy új bekezdéssel kellene jelölni.

barkó 2010.11.08. 18:44:51

De várj egy kicsit. Az űrcsata az űrben játszódik. Ennél fogva Yularen hajója semmiképp sem fog zuhanni. És ha kilőtték Dao hajtóművét, akkor nem valószínű, hogy leszáll majd még egyben.

argu fisto 2010.11.08. 19:01:43

Hát a hibákért bocsi , de valahogy csak leszáll . Nem robban fel , lehet , hogy lezuhan , de legfeljebb leesik pár alkatrész róla .
süti beállítások módosítása