Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Kötetlen évad 1. rész : A nagy verseny

2010.11.04. 11:59 | argu fisto | 5 komment

Sziasztok ! Most a kötetlen évadom első részével jövök .

                                Menekülő fejvadászok !

                                 Anakin , és Ahsoka pár szökevény

                                 fejvadászt üldöz . Azonban a fejvadáaszoknak van egy

                                  nagy tervük.

Anakin és Ahsoka twilightal a hiperűrben utaznak . Mikor megérkeznek Anakin meglátja a Tatooint. Nem örül neki , hogy itt jár , de megakarja fogni a fejvadászokat . Hirtelen az egyik fejvadász gépével kilövi a Twilight hajtóművét , ami hatalmas sebességgel zuhan le a bolygóra . A két Jedi kiszáll belőle . Anakin tudja ,ahoz , hogy eltudjanak indulni , kreditre lesz szükségük , meg egy új hajtóműre . Elindulnak hát a sivatagban . Fél nap járás után megérkeznek Mosesly ( nem tom hogy írják ) . Bemennek egy üzletbe. Ott egy toydariai fogadja őket .

- Wattoo ! - kiálltja Anakin .

- Ani , te vagy az ? - kérdezi a madár .

- Igen , Kredit kellene . Nem tudod hogy tudnék szerezni ?

- De tudom , most lesz a fogatverseny, ott talán szerezhetsz egy kis pénzt .

- Akkor fogadok veled ! - mondja Anakin .

- Mi ? - kérdezi Wattoo.

- Fogadok veled .

- Jó ! Felteszem , hogy Sebulba nyer !

- Én meg felteszem , hogy a padawanom Ahsoka nyer !

- Mi van ? - kérdezi Ahsoka . Ki mondta , hogy én versenyezni fogok ?

- Hát én ! - szól Anakin .

- Jól van ! - mondja Wattoo - találkozunk holnap a versenyen . Az nap éjszaka a két Jedi egy kis házban aludtak . Másnap reggel Anakin keresett egy fogatot Ahsokának . A jármü nagyon rossz állapotban volt . Anakin tudta , hogy sok munka lesz megcsinálni . Neki is állt . Anakin a vesrseny előtt szerencsére kész is lett . A két Jedi elindultak a pályára . Mikor oda értek rengetegen nézték a versenyzőket . A verseny kommentárja bemuttata a versenyzőket .

- Itt van rodiáról Bol rom , a feluciáról Milo Dántsi , Malestráról Sebulba , a Shiliről Ahsoka Tano , Pantoráról bol nam , Teemetoo Pagalias , Bol Rod , és Muzniako . Köszöntsék a hatalmas Jabbát . Jabba egy kis beszédet mondott . Anakin oda menet Ahsokahoz .

-Vigyázz magadra ! - mondja Anakin .

- Meg lesz mester !

A motorok fölzúgnak . A láppák kialszanak és elindulnak a versenyzők . Ahsoka elég lassan indul el , de máris megelőz két vesrsenyzőt .

- Sebulba vezet , Teemetoo a második , és Muzniako a harmadik - mondja a kommentár .

Az újonc Ahsoka a 6. helyen halad . Megelőzi Bol Romot , majd bemegy az alagútba . Vigyázat az alagút végi kanyarba buckalakók várják a versenyzőket .

Ahsoka megelőzte az előtte haladót , ám megtörtént a baj , az egyik buckalakó eltalálta Ahsoka fogatát , ám a lány nagy nehezen megfogta a gépet , és nyomta tovább . Ahsoka ,már a 3. volt . Előtte Sebulba és Teemetoo óriási harcban volt . A dug ráhuzta fogatát a Temetoora , majd egy kis lángot küldött rá . Teemetoo lángolva ment tovább , ám ekkor bement a bokszba . Ahsoka így már a 2. volt . A Jedi utolérte Sebulbát és megpróbálta megelőzni , ám a dug leszorította a pályáról a togrutát . Ahsoka érezte , hogy nem lesz könnyű megelőznie Sebulbát , ám ekkor támadt egy ötlete . Maga elé engedte az előtte lévőt , és várta a pillanatot , mikor Sebulba lemegy az útról . Hirtelen a dug nekilökte Muziniakót a falnak . A fogat felrobbant . Ahoska bement a dug mellé és meglökte Sebulbát . Ám ekkor Sebulba fogata megállt . Sebulba kiugrott a fogatból , és fegyverével rálőtt Ahsoka fogatára , aki nyomta , ahogy csak bírta . A lövés eltalálta Ahsoka eggyik Hajtóművét . Ahsoka előtt ott volt a cél , és hirtelen átment a vonalon . A togruta megnyerte a futamot . Sbeulba távolban mérgesen nézte az ünneplőket . Magában ezt mondta: - Meg fogod bánni te lány , hogy nyertél !

Ahsoka nagyon örült annak , hogy győzhetett. Wattoo nagyon dühös volt , hogy az összes kreditét oda kell adnia Anakinnak . Anakin boldog volt , hogy a padawanja megnyerte a versenyet . Wattoo hirtelen elmenekült . Anakin tudta , hogy ha a madár nem adja oda neki a pénzt akkor soha nem jutnak vissza . Azt mondta Ahsokának :

- Lesz egy kis baj , Wattoo elszökött a pénzel . A te feladatod lesz megkeresni !

- Igenis mester ! - mondta a lány miközben a tömeg körülvette .

Remélem tetszett . Várom az értékelést %-ban .

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr622422836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2010.11.04. 12:28:44

Szia!
Jó rész lett, bár szerintem gyakorlás nélkül még egy Jedinek sem menne rögtön a győzelem, nemhogy egy padawannak. És mire egy fogat megáll, a másik rég elhúz mellette, mivel egy pillanat nem lehet megállítani egy kb 800 km/h-val száguldó gépet. De ezek csak szépséghibák, jó lett, bár kicsit részletesebben írhattál volna :)
Amúgy Watto nem madár, hanem toydari :S

argu fisto 2010.11.04. 12:38:06

Jó tudom részletesebben kellett volna leírni . Egy fogat is megállhat hirtelen . Wattoo lehet , hogy nem madár , de egyszer egy könyvben azt írták , hogy madár . Végül is úgy néz ki mint egy madár . Vagy nem ?

Wilwarin · http://www.gportal.hu/elfportal 2010.11.04. 12:48:19

Sztem nem úgy néz ki, de mindegy XD
Viszont ha egy fogat hirtelen áll meg, a vezetője akkor is garantáltan kirepül belőle, ha be van kötve. Gondolj bele, hogy ha autóban ülsz és hirtelen fékeztek, a biztonsági öv is hogy megfeszül, pedig csak 100 alatt mentek. Akkora sebességnél pedig, mint egy fogatverseny...

kav12 2010.11.05. 23:27:26

@Wilwarin: Kivéve, hogyha nincs bekötve a biztonsági öved xP

argu fisto 2010.11.07. 08:55:35

De igazából Ahsoka már lehagyta Sebulbát mikor a dug rálőtt . Csak Ahska fogatának hátul is van egy hajtóműve
süti beállítások módosítása