Argu fisto írásai

Sziasztok ! Ezen a blogon az én írásaimat olvashatod , de tálász itt híreket és egy csomó más dolgot is . Az oldal folyamatosan frissül ezért érdemes gyakran visszajönni . Üdv a szerkesztő argu fisto

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Címkék

Friss topikok

HTML

Szinkronos értékelés: 4. évad 2. rész: Gungan Támadás

2012.04.13. 17:27 | argu fisto | Szólj hozzá!

Sziasztok! Bocsánat, hogy csak ma hozom az értékelést, de ma végre sikerült megnéznem a részt!

Az értékelésem: Nos meg vagyok elégedve! Jó pár szinkront ugyanis kicseréltek, és jól tették. Anakinnak, Ahsokának, Padmenak, Dookunak, Acbranak, és a moncala szenátornak nem változott a hangja. Kit Fisto ha jól hallottam, akkor vissza kapta a régi hangját, de ha nem a régit akkor bocsi! Szóval lecserélték az a mély hangot, egy teljesen hozzá illő hangra. Aztán Riff Tamson hangja nem volt ugyanaz, mint az előző részben, igaz lényeges változás nincs az ő hangjánál sem, mert továbbra is mély hangja volt, de ez már jobban tetszett. Lee Char herceg is mint ha kapott volna új hangot, ami nagyon illett hozzá. Aztán ott volt a quaren szenátor akinek az előző részben magasabb hangja volt, most viszont egy mély recsegős hangot kapott, ami nagyon illett hozzá, hiszen az eredeti hangja is pont ilyen volt. Yoda és Jar Jar hangja is szerencsére maradt a régi. Tehát azt kell, hogy mondja, kijavították a hibákat, amik az előző részben voltak!

Ja és itt van maga a rész is, ha megakarjátok nézni:

A bejegyzés trackback címe:

https://clonewarsworld.blog.hu/api/trackback/id/tr644411554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása